SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Zorladı, Fenerbahçe Kazandı!. 0-2

0
Güncellendi - 2018-03-12 18:23:24
EYMS Zorladı, Fenerbahçe Kazandı!. 0-2
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor, kendi sahasında karşı karşıya geldiği daha üstün oynadığı Fenerbahçe karşısında elde ettiği gol fırsatlarını değerlendiremeyince, konuk takımın iki atağında bulduğu gollere boyun eğdi ve 2-0 mağlup oldu. EYMS yönetiminin bilet fiyatlarını çok yüksek tutması ve taraftar protestosu nedeniyle, beklenen oldu 27 bin 044 kişilik Yeni Malatya Stadı'nın kapasitesinin yarısından çok daha az futbolsever maçı izleyebildi. Hürriyet'te maçın istatistikleri de şöyle yeraldı: Topa sahip olma EYMS Yüzde 52 FB Yüzde 48, Gol girişimi EYMS 7 FB 5, İsabetli Vuruş EYMS 3 FB 2, İsabetsiz Vuruş EYMS 4 FB 3, Korner EYMS 13 FB 3, Serbest Atış EYMS 12 FB 18, Ofsayt EYMS 2 FB 2, Kale Vuruşları EYMS 5 FB 8. Bu arada, protokol tribününde koltuk kapasitesinden fazla sayıda kişi bulunması nedeniyle, maçın temsilcisinin bunların dışarıya çıkarılmasını istediği, bu nedenle maçın 3,5 dakika geç başladığı bildirildi.

STAD: Yeni Malatya Stadyumu

HAKEMLER: Mete Kalkavan (İstanbul Bölgesi’nden Süper Lig Hakemi), Ceyhun Sesigüzel (İstanbul Bölgesi’nden Süper Lig Yardımcı Hakemi), Erdem Bayık (İstanbul Bölgesi’nden Süper Lig Yardımcı Hakemi), 4. Hakem Serkan Çınar (İstanbul Bölgesi’nden Süper Lig Hakemi)

EVKUR YENİ MALATYASPOR:25. Ertaç Özbir, 3. Matheus Dorıa Macedo (Dk.69 89. Gılberto Olıvera Souza Junıor), 8. Murat Yıldırım (Dk.79 7. Mıchael Pereıra), 9. Khalid Boutaıb (Dk.90+2 47. Berk Yıldız), 14. Okechukwu Godson Azubuıke, 16. Sadık Çiftpınar, 21. Adem Büyük, 27. Issam Chebake, 35. Aytaç Kara, 37. Arturo Rafeal Mina Meza, 77. Rahman Buğra Çağıran

YEDEKLER:30. Fabien Ceddy Farnolle, 7. Mıchael Pereıra, 10. Nacer Barazite, 11. Eren Tozlu, 22. Aly Cissokho, 47. Berk Yıldız, 88. Fernando Emanuel Denıng, 89. Gılberto Olıvera Souza Junıor, 90. Abdoulaye Sadıo Dıallo, 97. Mustafa Eskihellaç

TEKNİK SORUMLU:Erol Bulut

FENERBAHÇE:1. Volkan Demirel, 3. Hasan Ali Kaldırım, 5. Mehmet Topal, 9. Jose Fernando Vıana De Santana (Dk.70 7. Alper Potuk), 17. Nabıl Dırar, 19. Şener Özbayraklı, 20. Gıulıano Vıctor De Paulo, 33. Roman Neustaedter (Dk. 58 14. Luıs Carlos Novo Neto), 37. Martın Skrtel, 89. Josef De Souza Dıas, 92. Aatıf Chahechouhe (Dk. 90+6 66. Oğuz Kağan Güçtekin)

YEDEKLER:18. Idrıs Carlos Kameni, 54. Erten Ersu, 4. Maurıcıo Anıbal Isla, 7. Alper Potuk, 11. Mehmet Ekici, 14. Luıs Carlos Novo Neto, 28. Mathieu Valbuena, 66. Oğuz Kağan Güçtekin, 80. Serhat Kot, 99. Roberto Soldado Rıllo

TEKNİK SORUMLU: Aykut Kocaman

GOLLER: Dk. 34 Neustaedter, Dk. 90+3 Giuliano (Fenerbahçe)

SARI KARTLAR: Dk. 45+1 Neustaedter, Dk. 90 Chahechouhe (Fenerbahçe)

Dakika 3: Soldan kazanılan serbest atışı Aytaç Kara kullandı. Fenerbahçe cezaalanına gönderdiği topu, Josef uzaklaştırdı.

Dakika 5: Boutaib, kaleye uzak mesafede beklenmedik bir şut çıkardı. Sağ köşeye gitmekte olan topu Volkan güçlükle çelmeyi başardı.

Dakika 8: Josef de Sauza'nın soldan topu EYMS cezaalanına gönderdi. Ertaç topu aldı.

Dakika 10: Fenerbahçe atağında Dirar sağdan ortaladı, defans müdahaleyle tehlike oluşmadan uzaklaştırdı.

Dakika 13: Rahman Buğra, Fenerbahçe cezaalanına doğru hareketlenen Boutaib'e topu attı, ancak bu futbolcudan önce Skrtel topu karşıladı.

Dakika 14: Malatya atağında defanstan dönen topun gelişine Sadık vurdu, yine defantsan döndü.

Dakika 15: Sağdan topu kaban Chebake, ortaladı. Boutaib'den önce Volkan çıktı ve yumruklayarak uzaklaştırdı.

Dakika 16: Adem Büyük, rakip cezaalanı önünde sahip olduğu topu sağ köşeye plaseledi. Top auta çıktı.

Dakika 18: Buğra'dan gelen topa Boutaib yükseldi. Savunma kornere çeldi. Kazanılan korner atışını Aytaç Kara kullandı. Cezaalanından seken topa Mina kafayı vurdu, kaleye gitmekte olan topu Volkan son anda müdahaleyle kornere gönderdi. Bu atıştan sonuç alınamadı.

Dakika 20: EYMS'de Adem Büyük'ün Fenerbahçe ağlarına gönderdiği topta hakem ofsayt kararıyla golü vermedi. Ev sahibi takımın kullandığı korner atışından gelen Rahman Buğra vurdu, top direkten döndü. Volkan müdahale etmek istedi, topa sahip olan Adem, topu ağlarla buluşturdu. Ancak, yan hakem ofsayt bayrağını kaldırdı.

Dakika 23: Fenerbahçe sağ kanatta Şener'le gelmek istedi, ancak EYMS defansına takıldı.

Dakika 27: Fernandao ile paslaşan Hasan Ali'nin kale önüne ortaladığı topu EYMS defansı uzaklaştırdı.

Dakika 30: Fenerbahçe'nin Dirar'la başlattığı atağı kornerle sonuçlandı. Hasan Ali'nin kullandığı atışta topa defansın kaçırdığı bombaş durumdaki Skrtel yükseldi, kafa vuruşu sağdan auta çıktı.

Dakika 34: Bu dakikada Fenerbahçe golü buldu. Hasan Ali'nin kullandığı kornerden gelen top EYMS cezaalanını karıştırdı, Mehmet Topal'ın kafa vuruşunda Ertaç'tan dönen topu Neustaedter ağlara gönderdi: 0-1

Dakika 38: Yeni Malatyaspor atağında, Azubuike'nin ara pasına Hasan Ali ayak koydu ve muhtemel tehlikeyi önledi.

Dakika 39: Azubuike sağdan ortaladı, Adem yükseldi ve bu sırada Şener'e faul yaptığı gerekçesiyle hakem oyunu durdurdu.

Dakika 43: Fenerbahçe atağında Hasan Ali'nin soldan gönderdiği topa Mina müdahale etti.

Hakem oynanmamış süre olarak 1 dakikayı işaret etti.

Dakika 45B Fenerbahçe Hasan Ali ile atak geliştirdi, bu futbolcunun ortaladığı topa Giuliano vurdu, defanstan sekti.

İlk yarı Fenerbahçe'nin 1-0 üstünlüğüyle kapandı.

Dakika 48: Mina'nın ortaladığı topa yükselen Chebake, Hasan Ali'nin müdahalesi ile kendini yerde buldu ve sakatlık geçirdi.

Dakika 53: Yeni Malatya atağı kornerle sonuçlandı. Sağdan kazanılan korner atışını Aytaç kullandı, Volkan tehlikeyi uzaklaştırdı.

Dakika 59: Fenerbahçe atağında Dirar ortaladı, Fernandao kafayla topu kaleye göndermek istedi, aut.

Dakika 60: Fenerbahçe tehlikeli geldi. Kaleciyle karşı karşıya kalan Fernandao'nun vuruşunda top direkten döndü.

Dakika 61: EYMS atağında Adem, penaltı noktası üzerinden kafaya yükseldi. Volkan, topu kornere çeldi. Aytaç'ın kullandığı korner atışından sonuç yok.

Dakika 67: Boutaib'in şutunda top Fenerbahçe defansına takıldı.

Dakika 69: EYMS'nin Fenerbahçe cezaalanında yarattığı karambolde, topa en son Aytaç Kara vurdu. Ancak vuruş iyi değildi, autla sonuçlandı.

Dakika 75: EYMS atağı kornerle sonuçlandı. Rahman Buğra çok kötü kullandı, top auta çıktı.

Dakika 76: EYMS Boutaib'le ataktı. Ancak, bu futbolcu kötü bir vuruş yaptı. Aut.

Dakika 77: Mehmet Topal'dan topu alan Dirar'ın vuruşuna Sadık müdahale etti. Korner. Hasan Ali'nin kullandığı korner atışını defans uzaklaştırdı.

Dakika 80: EYMS sağdan Rahman Buğra ile atak geliştirdi. Bu futbolcu, topu cezaalanına gönderdi, Fenerbahçe defansı tehlikeyi uzaklaştırdı.

4. Hakem oynanmamış süre olarak 7 dakikayı işaret etti.

Dakika 90+3: Fenerbahçe atağında Alper Potuk'un ortaladığı topu Giuliano kafayla EYMS ağlarına gönderdi: 0-2

Karşılaşma Fenerbahçe'nin 2-0 galibiyetiyle sona erdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

FOTOĞRAFLAR: Yeni Malatya Gazetesi, malatyahaber.com, AA, iha

 

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

64 yorum yapılmış

  • MEHMET (6 yıl önce)
    ÇOKTA GÜZEL OLDU BU YÖNETİME İNSANI FUTBOLDAN SOĞUTURSUNUZ BİLET FİYATLARINI 100 TL YAPIN BENİM NE KADAR TANIDĞIM ZENGİN VARSA HEPSİNDE PROTOKOLDEN BEDAVAYA GİRDİN ALLAH SİZİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz karaca (6 yıl önce)
    Stadın ambians bilet fiyatlarının yüksekliği nedeni ile iyi değildi .Takım genelde iyi oynadı maçın başlarında Volkan’nın kurtarışları ve direkten dönen top Malatya adına şanssızlıktı .Futbol hatalar oyunu maç gelinde iyi oynayan Chabeke’nin iki hatası birisinde geç çöküp ofsait’i bozması, 2.golde posizyonu seyredip kadememeye girmemesi mağlup olmamıza neden oldu.Maç istatistiklerin de de Malatya oldukça iyiy di
    0
    0
    Yanıtla
  • Ferid (6 yıl önce)
    fenerin mutlak kazanmasi gereken macta defensta kabul edip fener geldiginde kontra yapmak gerekirken acik oynamak neden bu bir ,ikincisi mete kalkavan denen hakem malatya baskisinda hep faulle durdurup baskidan kurtardi feneri ev sahibi gibi feneri kolladi.m .topal nedense bizde hatasiz oynadi.bizim takimda ts den yedek aytac kara ve diger yedekler anca bu kadar oynaya bildi doria facia adem fiyasko kaleci ptt 1 de iş yapar yönetim futbol dirktör amatör, maltyanin düşmemesi mucıze! Sipikerler ya fener,gs,bjk li bu futbolumuz nasil gelişecek nasil dunya kupalarina,avrupa kupalarina gidecek sipiker nerdeyse erol buluta maci ver sende fenerlisin diyecekti.tarftarlarimiz bir göztepe kadar olamiyor hakeme tepki verememiyor.Baski kuramiyoruz. Malatyali malatyasporludur baska takim tutmaz bunlari yutmaz fener bjk gs istambullularin takimidir Anadoluya zorla gelir mecburiyetten gelirler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuzhan (6 yıl önce)
    1-) Önce şu takımın isminin başından Evkuru kaldırın 2-) Sonra yeni ibaresini kaldırın. Olmuyorsa sadece “malatya” olarak tescillensin klübün adı. 3-) Takımın renklerine bi karar verin. (Bana göre ilk renk olan sarı-siyah) 4-) Erol Bulutu küstürmeyin 5-) Vizyonsuz yöneticilerle yolları ayırın zaten ilk 4 madde kendiliğinden hallolur ozaman
    0
    0
    Yanıtla
  • muharrem (6 yıl önce)
    yönetimin yaptığı biletlerin %500 artışı tribünden taraftarı uzaklaştırdı fener hiç seyirci baskısı yaşamadı güle oynaya bizi yendi cefakar taraftara revamidir ama ne olursa olsun bu takım hepimizin sahip çıkmamız lazım yönetim gelip geçici ama malatyaspor daima olacak. Bu arada adil başkana bilet fiyatlarının bu yüksek yüksek olmasını tavsiye eden yoneticininde heykeli dikilmeli.1 haftadır bundan başka bişey konuşulmadı şehir macin havasına girmedi cefakar taraftarı paraya degistiler inşallah bundan sonra bu tür hatalar yapılmaz sezon başlamadan fiyatlar açıklanmalı büyük maçlar bu fiyat anadolu takımları maçları bu kadar. Besiktas,galatasray maçlarının biletleride bu fiyat olsaydı bu kadar tepki almazdı yönetim
    0
    0
    Yanıtla
  • ÖzMalatyasporlu (6 yıl önce)
    Bilet fiyatlarını yüksek tutarak her maça gelen gerçek Malatyaspor taraftarını cezalandıran büyük başkan ve yönetim kurulunu tebrik ederim bu mağlubiyetin baş sorumlusu sizsiniz şunu da unutmayalım lig bitmedi ve biz daha kümede kalmayı matematiksel olarak garanti etmedik bundan sonra zor maçlar ve 6 puanlık averajla 7 puanlık maçlar var
    0
    0
    Yanıtla
  • Nefe (6 yıl önce)
    Başkan bilet fiyatı politikasının meyvesini bugün almıştır eseri ile gurur duyuyordur.ücretsiz ahbap taraftar ve küfür etmeyi tezahürat sanan yine toplama taraftar gurubu dışında geriye kalan Malatya yı sahiplenmek adına Stada gelen az taraftarla bu kadar oluyor.Malatya misafirperverliği adına bazı taraftarların kendini kaybedip Galatasaray Trabzon ve beşiktaşın avukatı gibi davranması hoş olmadı,Sen Malatyasın evine gelene böyle davranılmaz, Volkana Ayı diye bağıranlar yakından görünce oda kendileri gibi biri oldugunun farkındalardır
    0
    0
    Yanıtla
  • memo44 (6 yıl önce)
    admin mailleri neden yayinlamiyosun hayırdır..sende mi fenerlisin yoksa..
    0
    0
    Yanıtla
  • Utku (6 yıl önce)
    derdiniz başınız bilet fıatları 10 tl yen bile gitmeyenlet başkanı elestirip duruyorsunuz fener bahce satandinda bir bilet 400 miliyon kimse elestirmiyor bir macda siz fedakarlik yapaydiniz haricden gazel okumYin
    0
    0
    Yanıtla
  • Sanırım senin gelirin yüksek dostum boşuna dememişler tok açın halinden anlamaz diye zaten fedakarlık moda olmuş
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (6 yıl önce)Utku isimli kullanıcı yorumuna
    Fenerbahçe Galatasaray derbi fiyatlarına bi bak öyle yorum yap Migros üst tribün 75 tl dünya derbisi yani
    0
    0
    Yanıtla
  • AYDIN (6 yıl önce)
    1250 FB taraftarına 24 bin Malatya taraftarı cezalandırıldı.Helal olsun bu takımı idare edenlere..Fiyatları yüksek tuttunuzda ne oldu?
    0
    0
    Yanıtla
  • alican (6 yıl önce)
    Bir haftadır bu maç öncesinde binlerce yorum dinledim hepside bilet fiyatlarının yüksekliğinden yakınıyordu.Lakin yönetimden bir yetkili malesef sesimizi duymadı ve onbinleri adam yerine koymadılar.Şimdi yenildik.Üstelik çantaya koymayı düşündüğümüz keklik değil malesef serçe misali hem fahiş fiyatlı gelirden olduk hemde puanlar gitti..Hayırlısı önümüzde galatasaray,beşiktaş,trabzon maçları var umarım en alta bir anda demirlemeyiz..
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (6 yıl önce)
    erol hoca sen ne ayaksın.. takımın kimyasını bozma işi fenerbahçe maçına mı denk getirdin.. takımın belli bi düzeni var neden bozdun. hayırdır
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan Karaaslan (6 yıl önce)kadir isimli kullanıcı yorumuna
    Hocaya iftira atıyorsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Neyin iftirasini hersey ortada erol hoca nedense basaksehir ve fb maclarinda takımı bir baska oynatip mağlup etmek icin elinden geleni yapiyorrr
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz karaca (6 yıl önce)Kamil isimli kullanıcı yorumuna
    Çok bilmişler.Herkes kendine göre teknik direktör.Bırakın herkes işini yapsın.Birde maç istatistik pedine bakın
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuzhan (6 yıl önce)
    Bilet fiyatları belirlenen fiyatların yarısı kadar olsaydı stad tamamen dolardı. Böylece hem klüp yine aynı parayı kazanmış olurdu. Stad dolmayınca Fenerbahçeli futbolcular rahat bir atmosferde oynadılar. Neredeyse evinde gibiydile. Tebrikler Adil Gevrek ve vizyonsuz yönetim. Hepiniz istifa etmelisiniz!
    0
    0
    Yanıtla
  • Şevko (6 yıl önce)
    A spor kalkms malatyaspor top oymamadı ne kalitesiz takım yeni malatya bi akhisar degil ki feneri yensin diyor sahada ezik takım vardı uyuduk diyorlar hayretle izledim acaba o anda baska macımı izliyordu erman ve ekibi anlam veremedim neyse yenilsekte iyi oynadk fakat ilerde etkisiziz fikstür zor insallah alttakiler puan kaybeder.
    0
    0
    Yanıtla
  • Codi44 (6 yıl önce)
    Tff nin vardigi galibiyet bonosu gitti.3 puan gitti.taraftar maçı tv den izledi.başkan parayı baştan cebine koydu.fiyatları 50-75 yapsaydı hem bilet ten kazanacaktı.hemde maçı..neyse.ders çıkarsın..başkan bizler bu takımı cikar Siz seviyoruz. ......taraftara kulak ver
    0
    0
    Yanıtla
  • Yerelli (6 yıl önce)
    Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir. Bilet fiyatlarındaki astronomik artış aynı zamanda 0-2 lik sonucun habercisiydi. Malatya spor yöneticileri, hakemler, trt sunucuları ve maç biletleri fener safında birleşince oynanan futbol müsabaka formaliteden başak bir şey olmadı. 0-4 olması gereken bu rezalettin, 0-2 ile sonuçlanması da Malatya için BÜYÜK başarıdır! Bu başarıda katkısı olanları tebrik ederim!
    0
    0
    Yanıtla
  • Maç 4-0 OLABİLİRDİ, UCUZ KURTULDUK.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz karaca (6 yıl önce)BABA isimli kullanıcı yorumuna
    Sanki sonuca sevinmişsiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerim Dayı (6 yıl önce)
    Allah var takım süper oynadı. istatistikler de FB yi ikiye katlamış.Ama hakem ve dolayısıyla federasyon bu maç FB nin taaa baştan demiş.Ofsayt diye iptal ettiği iki goldwn biri bal gibi gol dü.hatta ikiside gol dü.verseydi o golü hakem efendi işte o zaman O büyük Fb. Nasıl hezimete uğruyodu Malatyada.Futbolcularımızn ayaklarını na yüreklerine sağlık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mikail (6 yıl önce)
    Bilet fiyatlarına bu kadar zam yapılmasaydı o stat full olur takıma daha iyi yansırdı ama başkanın gevrekliği ve aç gözlülüğü yüzünden böyle oldu!
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (6 yıl önce)
    Başkan acem kınası yak
    0
    0
    Yanıtla
  • bayburttan MEHMET (6 yıl önce)
    bahanelerle maç kazanılmaz haticeye değil neticeye bakmamız gerek evet bugün gerçekten iyi futbol vardı sahada isterdikki puan yada puanlar çıksın ama olmadı ben sunu gördüm anadolu takımlarına bi antipati var kimse yok demesin bu bir gerçek biz işimize bakalım bundan sonra bu futbolu devam ettirirsek gelecek adına bence umut dolu gelelim başkan konusuna sanki vefasızlık etmiyormuyuz arkadaşlar adil başkan sıfırdan alıp yıllar geçtikçe bu takımı bu duruma getirirken büyük başkan diye meydanlarda bağırmadıkmı hadi tamam başkan bıraksın gitsin kim gelip bize baskanlık edecek acıbadem bile çıkıp fenere sponsor olur bizim zenginlerimizde futbola para akıtmaz bunu yerleştirin aklınıza ve bana göre şu var MALATYAİPOR MALATYA HALKININDIR takımıza adil başkana sahip çıkalım eminolun daha iyi şeyler olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan Öztan (6 yıl önce)
    Söyleyecek fazla söz yok.Atamayana atarlar kuralı gereği F.Bahçe ender ataklardan bulduğu gollerle takımımızı mağlup etti.EYMS gününde olan Volkan'ı bir türlü geçemedi.Takımımız kazansa iyiydi.Fazla üzülmeye gerek yok.Haftaya son haftaların krizden bir türlü kurtulamayan takımı Trabzon'a hazırlansın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    BASKANA SUNA BUNA BAHANE ETMAYIN MACI TV IZLEDIM 2 GOLI VERMEDI O HAKEM MALATYA TÜRKIYEDE DEGILMI NEDEN BÖYLE AYRIM OLUYOR HAKEM HAKEM YAZIKLAR OLSUN MALATYA FENERDE COK COK IYI OYNADI SIPIKER AYRI BIR DERT SANKI FENER YABANCI BIR TAKIMLA OYNUYOR GIBI HEYCANLI AYIP YAZIK O GÜZEL OYUNU FENERE HEDIYE ETILER
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih (6 yıl önce)
    50 yaşında insanların ağza alınmayacak küfürlerini görünce hem utandım hem üzüldüm. Malesef insani kalite noktasında sıkıntılarımız var.takımımız gayet iyi oynadı ayrıca her maçı yenemez ki! fener 2.yarı orta sahadan çıkamadı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruşen uçar (6 yıl önce)
    Evsahibi takımın avantajı olan seyirciyi bilet ucubesi ile mahrum bırakarak intihar ettiren başkan kınıyorum seni.takımımızı da tebrikederim fb yi ezdi ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (6 yıl önce)
    İki kuruş fazla para kazanayım derken;Cefakar,vefakar Malatyaspor taraftarına bunu yaparsanız,hem gelmeyen seyircilerin bilet parasından,hem galibiyet Yada beraberlik priminden olur,havanızı alırsınız.Bu sivri akılı size verenlerle ,Böyle devam edin bakalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kekeme (6 yıl önce)
    Türkiye’de büyük takım olmak ne güzel hakemler sizden korkar, aleyhinize faul çalamaz, penaltı veremez, kart gösteremez, kaleciniz maçtan 10 dakika çalar hakem görmemek için arkasını döner, futbolcunuz diğer takım oyuncusunun yüzünü parçalayacak dirsek atar bırakın kırmızı kartı faul bile veremez, oh ne güzel bir dünya.... İşte bu yüzden Türk futbolu bu halde, Avrupa da hiçbir varlık gösteremez, Avrupa’nın en sıradan takımlarına bile sözüm ona büyük takım fenerimiz farklı yenilir. Tek kelimeyle yazıklar olsun hakemine, federasyonuna, mhk sına, kim ne derse desin Malatya bügün feneri oyunuyla yenmiştir. Ama skorbordu hakem Malatya’yı ince ince doğrayarak 2-0 yapmıştır. Bu ayıptır, günahtır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Serdar (6 yıl önce)
    Cilberto cisokko bazazite yedek kalıyor oynamayan adamlarla maça çıkılır maçı vermek için elinden geleni yaptın hoca tam kadro ciksaydin maç 3.1 malatyamindi ama yok neticede fenerliyiz hesabı var ayıp ayip
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz karaca (6 yıl önce)Serdar isimli kullanıcı yorumuna
    Bu tür iftiralar çok ayıp.Kimse bindiği dalı kesmez.Vebaliniz var düşünesiniz-
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (6 yıl önce)
    Yazık oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (6 yıl önce)
    Haddini bilmezsen işte böyle bildirirler.Sürekli yan toplar ve şişirme ortalarla uzun boylu ve yapılı fener defansını geçebileceğinizi mi sandınız?Şut çekmezsen,yerden ortadan ara paslarla gol aramazsan,risk aldığın dakikalarda fener gibi takım cezayı keser işi bitirir.Biz bu kadroyla ne zaman haddimizi bilerek oynarsak o zaman puan alırız.Ama yine de takımımla, hocamla gurur duyuyorum.Şu anda bulundukları yer beklentilerimin üzerinde.Bunlardan ders çıkarıp inşaallah gelecek maçlarda puanlar alırlar.Hep destek,tam destek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fenerbahceli (6 yıl önce)
    Zamlı bilete zamlı tarife
    0
    0
    Yanıtla
  • KANARYAman (6 yıl önce)
    Erol BULUT ! Sen FENERBAHÇEMİ yenmeyi UNUT!!! Şimdide sürgü Ali Dayıda BALIK KEYFİ..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan 44 (6 yıl önce)
    90+2 berk bizi kurtaracak her hocanin bir fantazi var ya
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (6 yıl önce)
    Malatya nın şerefini paraya değişenler mutlu musunuz biz değiliz
    0
    0
    Yanıtla
  • alp (6 yıl önce)
    bilet fiyatlarından maç sonucu belli idi. keşke idda da yüklü girseydim. adım gibi bildim ms 2 olacağını. maçı adil resmen fenere verdi. yazık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (6 yıl önce)
    Fener 2 Adil Gevrek 0
    0
    0
    Yanıtla
  • Serdar (6 yıl önce)
    Maçı vermek için elinden geleni yapanlar sizede eyvallah oynamayan adamlarla oynadık yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (6 yıl önce)
    Yönetim fırsatçılık yapıp taraftarın cebine göz döneceğine olayı fırsata çevirip taraftarı stada çekmeliydi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (6 yıl önce)
    Fenerin ki gol ise Malatya nınkide gol pozisyon bire bir aynı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Düzeltme Fenerin golü temiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Akem (6 yıl önce)
    Umarım ikinci yarı bize bakar mutlu ayrılırız
    0
    0
    Yanıtla
  • Mesut (6 yıl önce)
    Hem seyirciden olacak hem galip gelip 2.2 trilyondan adil gevrek goller sana gelsin
    0
    0
    Yanıtla
  • İlyas (6 yıl önce)
    Takım olarak iyi görünüyoruz lakin cissoko olması lazım sol kanattan iyi atak yapamıyoruz fb tek pozisyon ile golü buldu inşallah ikinci yarı Malatyaspor'umuz golü bulup istediğimiz oyunu daha iyi oynayacaktir. İkinci yarı cissoko ve perrirea girmesi lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Böyle hakemle bu is olmaz ALLAH büyük 45 dakika da cok seyler olur ALLAHIN izniyle bu maci alacagiz MALATYA 3 fener 1 Insallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (6 yıl önce)
    Eserinizle övünün çok kıymetli yöneticilerimiz. Fenere 3 puan vereceğiniz, biletler hakkında aldığınız yönetim kararından belliydi zaten
    0
    0
    Yanıtla
  • Akem (6 yıl önce)
    Yazik malatyama yazık umarım gol yollarında etkili oluruz
    0
    0
    Yanıtla
  • caner (6 yıl önce)
    BU MACI FENERBAHCE HAKEMLE ALACAK GALIBA
    0
    0
    Yanıtla
  • Haklisin
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahmut (6 yıl önce)
    Rezillik sayın adil gevrek ayıp bu ayip senin kimsenin değill
    0
    0
    Yanıtla
  • Baba44 (6 yıl önce)
    Ne fener üyensin ne başkan gitsin ama bir daha böyle bir yanlış yapmasınlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (6 yıl önce)
    Fener yenecek başkan gidecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya yenecek aykut gidecek
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya yenilecek, kimse gitmeyecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • BAŞKAN GİDERSE MUTLUMU OLACAN MUSTAFA EFENDİ !!! SENİN BEN ÖZ MALATYALI OLDUĞUNA İNANMIYORUM
    0
    0
    Yanıtla
  • Baba44 (6 yıl önce)
    Sayın başkan Stad sayende bom boş umarım bundan bir ders alırsın yoksa fırtına başlarsa sende önünde duramazsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • EVET BİR HATA YAPILMIŞ AMA BİZ GENEDE BAŞKANAIN ARDINDA DURALIM GAZİANTEPİN MERSİNİN ESKİŞEHİRİN AKIBETİNE UĞRAMAYALIM
    0
    0
    Yanıtla
  • bayburttan MEHMET (6 yıl önce)
    HADİ KAPLANIM YAKIŞANI YAP ALLAHIM SEN YÜZÜMÜZÜ KARA ÇIKARMA
    0
    0
    Yanıtla