SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Cumhurbaşkanlığında Erdoğan'a, Milletvekilliğinde MHP'ye"

0
Güncellendi - 2018-06-10 02:00:07
A- A+ PAYLAŞ

MHP Malatya Milletvekili adayı Mehmet Celal Fendoğlu, Hekimhan, Yazıhan İlçelerini ziyaret edip, Malatyaspor Taraftar Derneği tarafından düzenlenen 'İnönü Stadı'na' veda ve Ağaç İşleri Ankara Federasyon Başkanlığı tarafından düzenlenen iftara katıldı. Ziyaretler sırasında vatandaşlarla sohbetler eden MHP'li aday Fendoğlu, 24 Haziran'da yapılacak seçimlerde Cumhurbaşkanlığında Recep Tayyip Erdoğan'a, Milletvekilliği seçimlerinde ise Milliyetçi Hareket Partisi'ne oy vermelerini istedi.

MHP'li Fendoğlu ilk olarak Hekimhan İlçesi'ni ziyaret etti. Vatandaşlarla bir araya gelen MHP'li Fendoğlu, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Arından İlçeye bağlı Sürür Mahallesi'ne geçti. Sürürlülerle sohbet eden MHP'li Fendoğlu, 24 Haziran seçimleri için destek istedi. Ardından MHP'nin Malatya Milletvekili adayı Fendoğlu beraberindekiler, Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk'ü ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Öztürk, MHP'li aday Fendoğlu'na 24 Haziran seçimlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu. MHP'li Fendoğlu da, Cumhur İttifakı'ndan dolayı Recep Tayyip Erdoğan'ı destelediklerini hatırlatarak, misafirperverliğinden dolayı Başkan Öztürk'e teşekkür etti. Daha sonra MHP'nin Malatya 1'inci sıra milletvekili adayı Mehmet Celal Fendoğlu heyetle birlikte Hekimhan İlçesi'ne geçti. Burada Hekimhanlılarla tek tek tokalaşıp sohbet eden MHP'li aday Fendoğlu, ceviziyle meşhur olan Hekimhan'ın Malatya için çok değerli bir ilçe olduğunu vurguladı. Vatandaşlar da dönemin Malatya Belediye Başkanlığı yaptığı sırada bombalı saldırıda 2 torunu, gelini ve amcası olan Hamid Fendoğlu'ndan dolayı tanıdıklarını, ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Ardından MHP'li heyet Malatyaspor Taraftarlar Derneği tarafından 'İnönü'ye Veda' yemeğine katıldı.

MHP'li heyet aynı gün Ağaç İşleri Federasyonu tarafından verilen iftara geçti. Federasyonunun iftar programına; Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Sadıkoğlu, Malatya, Ankara, Şanlıurfa, Niğde, Adana, Mobilyacılar Odası Başkanı ve iş adamları katıldı. Burada oda başkanlarıyla sohbet eden Milletvekili adayı Fendoğlu, her zaman sorun ve sıkıntıları çözmek için TBMM'de olacağını söyledi."

MHP'li heyet hız kesmeden ziyaretlere devam ederken, merkez ilçe Yeşilyurt'a geçti. İlçe merkezi çay ocaklarında bulunan vatandaşlarla tek tek tokalaşan Fendoğlu'yla neşeli anlar yaşandı. MHP'li Fendoğlu'nu görenler yanına gelerek, fotoğraf çekindi. Esnafları da unutmayan Fendoğlu, Çırmıhtı'nın (Yeşilyurt) her yönüyle kentin gözbebeği olduğunu dile getirdi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Kemal (5 yıl önce)
    Herkesin temennisi o. CB oyları Tayyip beye MV oyları MHP ye.
    0
    0
    Yanıtla