SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başsavcı Savran Göreve Başladı

0
Güncellendi - 2018-09-12 03:41:20
Başsavcı Savran Göreve Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Muhammet Savran görevine başladı.

Hakimler ve Savcılar Kurulu’nun (HSK) Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Usta’yı Yargıtay Üyeliğine ataması üzerine,  HSK  1. Dairesi Yaz Kararnamesi’yle Edirne Başsavcısı olarak görev yapan Muhammet Savran, Malatya Cumhuriyet Başsavcılığına atanmıştı.

Adli tatilin ardından Başsavcı Muhammet Savran, görevine başladı.

Temmuz 2014 ile Temmuz 2018 tarihleri arasında Edirne Cumhuriyet Başsavcısı olarak görev yapan Başsavcı Savran, Edirne’den önce ise 2012-2014 yılları arasında da Denizli Cumhuriyet Başsavcı Vekili olarak görev yapmıştı.

Konya’da Yörük bir aileye mensup olan Başsavcı Savran, Edirne’den ayrılırken yaptığı veda açıklamasında, “FETÖ’nün çözülmesi sürecinde özellikle etkin pişmanlığı işletmek anlamında ciddi ve samimi soruşturma yapıldı. Edirne’de, örgütün çözülmesi sürecinde çok büyük mesafe alındığını düşünüyorum” diyerek, FETÖ ile mücadele de etkin çalışma yürütüldüğünü vurgulamıştı.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Ümit (6 yıl önce)
    Fetöyle mücadele sadece neden Adli ve askeri makamlarda yapılıyor? Tek buralarda mı var bu adamlar?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ekrem güldaş (6 yıl önce)
    Hayırlı olması dileğiyle Malatya'mıza hoş geldiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Av. SELAHATTİN SARIOĞLU (6 yıl önce)
    Hayırlı olsun. Hoş geldi, sefalar getirdi..
    0
    0
    Yanıtla
  • E.Şoğlu. (6 yıl önce)
    Hayırlı olsun inşallah.
    0
    0
    Yanıtla