SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayısı Bahçesinde Ölü Bulundu

Kayısı Bahçesinde Ölü Bulundu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da intihar girişiminde bulunulacağı ihbarı yapılan 22 yaşındaki genç kayısı bahçesinde ölü olarak bulundu.

İddiaya göre, Pazar gecesi Y.K. adlı şahsın, pompalı tüfekle evinden ayrıldığı, intihar edebileceği yolundaki ihbarın ardından, polis ekipleri Kaynarca Mahallesi'nde araştırmalarını sürdürürken, 22.15 sıralarında kayısı bahçelerinin de bulunduğu Uzunok Sokağı'ndaki bir bahçede cesedinin bulunduğu bildirildi.

Başından vurulmuş halde olan ve yanında da pompalı tüfek bulunan Y.K.'ya, olay yerine gelen 112 Acil ekipleri tarafından müdahale edildi, ancak yaşama döndürülemedi.

Askerden yeni geldiği öğrenilen Y.K.'nin cesedi, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından, otopsi için Adli Tıp Kurumu Malatya Grup Başkanlığı morguna kaldırıldı. Olayla ilgili araştırma ve soruşturma sürüyor.

malatyahaber.com- iha

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız