SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"3-1 Biten Maçta Kime Ne Anlatacaksın?!."

A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Yılmaz Vural, “Merakla bekliyoruz 3 puan silmeyle ilgili yaptığımız itiraz değerlendiriliyor. 3 puan silinirse Denizlispor ile birlikte 12 puan olacağız. Burada amaç 30 puan daha almak. 30 puan daha almalıyız ki 42 puanla ligde kalmak mümkün olsun. Ben çocuklara inanıyorum, bunu başarabiliriz diye düşünüyorum” dedi.

Vural, Bodrumspor’a 3-1 mağlup oldukları karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, “Oyunun geneline baktığımızda 5 pozisyonun 3’ü gol oldu. Rakip pozisyon mu buldu biz mi pozisyon hazırladık? Yediğimiz goller, tabii ki futbolda basit gol diye bir şey yok. Kalenin içine giriyorsa gol goldür. Bizde kalenin içerisine girmesinde hakikaten kendi yaptığımız hatalar vardı” dedi.

Tecrübeli çalıştırıcı, ikinci devreye çok iyi başladıklarını ve iyi bir pozisyon yakaladıklarını ifade ederek, “Çok iyi bir pozisyon var 46.dakikada top Yakup’un önünde kaldı. Yüzde yüz bir vuruş gol olabilirdi. Atabilsek oyun başka bir boyuta gelecekti. Birde arkasından onlar korner kullandı biz çabuk çıktık, topu iyi kesemeyince pozisyon gol olmadı. 46 ve 56.dakikalarda çok ciddi pozisyonlarımız var. Birinci devrede de Yakup’un girdiği pozisyonlar vardı. Baskılı oynuyoruz, bir pozisyon gol yediğimiz dakika 32’ydi” diye konuştu.

Oynanan oyundan memnun olduğunu dile getiren Vural, “İkinci devre oyun iyi gittiği için değişiklik düşünmeyince 3 kere oyuncu değişiklik yapmak zorunda kaldık. Orada da iki oyuncu değiştirme hakkını maalesef değerlendiremedik. 76.dakikada yediğimiz gol takımın gardını düşürmedi ama iyi oynuyorduk. 3-1 biten maçta kime ne anlatacaksın? Futbol sadece iyi oynayanın kazandığı bir oyun değil. Yanlışı az yapanın kazandığı bir oyun” ifadelerini kullandı.

Vural, maçtan sonra oyuncularla tek tek konuştuğunu ifade ederek, şunları söyledi:

“Demoralize olacak bir şey yok. Daha kaybetme hakkımız var yalnız 10 maç kazanmak zorundayız. Kimle oynarsak oynayalım kazanma çabasını göstereceğiz. Buraya gelirken Antalya’da yaptığımız bir çalışma var. 3 hazırlık maçı yaptık, birinde altyapıdan getirdiğimiz genç oyuncuları oynattık. 2 maçta gördüklerim, burada kendimizi kritik edeceğimiz bir nokta var, takımda oyuncuların katılımındaki gecikmeler. Öyle izin verildiği için bu şekilde geldiler. Bir oyuncu 3 gün bir şey yapmasın gücü düşmeye başlıyor ve 12’inci günde sizin gibi normal insan oluyor. Onu tekrar toparlayıp kendine getirme süresi 2 ay. 12 gün bir şey yapmazsanız toparlanması çok zor. Oyunda başından sonuna kadar aynı tepkiyi gösteremedik. Yaptığımız değişikliklerde sonuç getirmedi ve kazanmayı çok istediğimiz maçı maalesef kaybettik.”

Taraftarlara da çağrıda bulunan tecrübeli teknik adam, “Biz elimizden geleni yapacağız. Bu çok klasik bir laf. Kazanmak adına yapılması gereken neyse, ilk defa ciddi bir maçta oyuncuları görmüş olduk. Yaptığımız tercihlerin ne kadar doğru olup olmadığını da gördük. Oyuncuları bir tık daha tanımış olduk. Bundan sonraki oyuncu tercihlerinde en azından 14’ünü daha iyi değerlendireceğiz” dedi.

Vural, 3 puan silme cezasıyla ilgili verilecek kararı beklediklerini ifade ederek, “Merakla bekliyoruz 3 puan silmeyle ilgili yaptığımız itiraz değerlendiriliyor. 3 puan silinirse Denizlispor ile birlikte 12 puan olacağız. Burada amaç 30 puan daha almak. 30 puan daha almalıyız ki 42 puanla ligde kalmak mümkün olsun. Ben çocuklara inanıyorum, bunu başarabiliriz diye düşünüyorum” diye konuştu.

Tecrübeli teknik adam, top kaybetmenin fazla olduğuna işaret ederek, “Top kaybetmek bu takımın özelliği olmuş, çok çabuk oynamaya çalışıyorlar ama sonuç vermiyor. Onlarda görüyorlar, her antrenmanda en az 20 dakika topun bizde kalmasıyla ilgili çalışma yapıyoruz. Bir dakikada hemen sorun çözülmüyor tabi. İyi oynadık kaybettik, kimse bu lafı duymak istemez. İyi oynadıysan kazan kardeşim. Demek ki bir yerde iyi oynarken yapmaman gereken şeyler var, top kaybı, bireysel hata gibi. Bunlar çözülmeyecek şeyler değil.”diyerek sözlerini tamamladı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

32 yorum yapılmış

  • Efsane Malatyasporlu (1 yıl önce)
    Sayın hocam gerçekten bu ligde oynayacak oyuncu sayımız çok az ama sizin gibi bir hocanın Yakupu sahaya sürmesini ve sahada tutmasını anlamadım.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mustafa (1 yıl önce)
    Hoca fazla top kaybından şikayetçiymiş.bunu yapanlar belli.başta Buğra ile yakup var.bunların yerine kenardaki top toplayıcı çocuklar oynasa bu kadar rüsva olmazdık.kampta ne çalıştınız acaba.onu merak ederim.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Ali (1 yıl önce)
    Sayın hocam,Siz'e başarılar, bana da iyi uçuşlar diyeceksiniz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ömer (1 yıl önce)
    ŞAPKA DÜŞTÜ KEL GÖRÜNDÜ İlk yarıda hoca ve para kaynaklı sorunlar vardı ve futbolculara fazla değerlendirmeler yapılmıyordu. Şimdi kariyerinden şüphe duyulmayan bir hoca var, paralar da ödenmiş, iyi bir hazırlık dönemi geçirmişsin, sonuç olarak olumsuz bir durum yok. Çap ve kaliteni göstereceğin bir arenaya çıkıyorsun. Ama ne mümkün. Dün gördük ki, takımdaki oyuncuların futbol zekası maalesef çok çok düşük. Donsah ile Haci Osmanı çıkarsan diğerleri vasatı geçemiyorlar. Oyundaki düşünceleri 1. lig ama uygulamaları 3. lig kapasitesinde. Birileri bu futbolculara ortada kalan topu veya takım arkadaşına ulaştıramadığın topu rakip oyuncuların aldığını anlatmalı...
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Ft44 (1 yıl önce)
    Takımdan hala umudu var hocamın helal olsun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • mehmet gurbuz (1 yıl önce)
    eger bu sene kume duseceksek bence hoca onumuzdeki seneyi kurtarmak ve tekrar ust lige cikmak icin alt yapidan oyuncu getirmesi ve oynatmasi lazim. bakiyorum kadroya yakup ve taha gonderin bunlari baska takimlara. taha gur arguvanda is yapar mesela. alt yapidan oyuncu cikarmak seneyi kurtarmak demek. yoksa amatore kadar yolu var bu takimin. gec olmadan bir an once oyun sablonu oturtulmali ve alt yapidan oyuncular takima kazandirilmali.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Sevket (1 yıl önce)
    Bugün sahada dolaşan art niyetli oyuncu grubu vardı. Taraftar 10 numaraydı siyasiler il yöneticileri tam kadro oradaydı çok teşekkürler. Bu oyuncuların çoğu art niyetli devre arası biter bitmez gönderin gitsin kulübe kilidi vurun paralarını anlamasınlar canımızı yaktılar. Taraftarın, ilin ileri gelenlerin hakkı bu oyunculara haram olsun yazıklar olsun.
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Selahattin Sarıoğlu (1 yıl önce)
    MALATYA - BODRUM: 1-2 Bugün sahada, bir U 19 takımıyla, profesyonel, yetişkin bir futbol takımının maçı vardı sanki. Bodrumspor, her biri olgunluğuyla, fiziğiyle, futbol bilgisiyle dikkat çeken futbolculardan oluşmaktayken, Malatyaspor, genç, iyi niyetli, varını yoğunu ortaya koyan, yetenekli futbolculardan oluşmaktaydı. Bodrum futbolcuları, yapmak istediklerinin yapabilirken, Malatyaspor futbolcuları yapmak istediklerini yapmaya çalışıyordu. Buna rağmen, gol demenin mümkün olmadığı, Beşiktaş kalecisi Mert Günok'un Konya'da yediği gole benzeyen bir gol olan ikinci golü yemeseydik, puan alacaktık, belki de gol atıp galip gelecektik. Ben, Kulüp Başkanımıza, teknik direktörümüze ve futbolcularımıza kalpten güveniyorum. Sezonu, alt takımların üzerinde değil, üst takımların altında bitireceğimize inanıyorum. Her maçta, bugün olduğu gibi, maça gitmeli ve takımımızı sonuna kadar desteklemeliyiz diyorum.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • İlhan (1 yıl önce)
    Takımda kondisyon yok.Tüm maçlarda sonlara doğru dökülüyoruz.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Taraftar muallim (1 yıl önce)
    Futbolcu yok. Kadro kurarken ne kadar zorluk cekiyordur kim bilir... Guardiolayi getirsen ne olacak.. Yakup atamayacak, Abdulsamet rakibe asist yapacak. Malzeme bu
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hakan (1 yıl önce)
    Hoca iyi ama elinde malzeme yok. En kötüsü işten anlamayan kukla Adil Gevrek ekibinin devamı var. Hoca ne yapsın. Para yokki futbolcu alinaydi. Sahipsiz Malatya..Gürkan işaret parmağı ile Atatürk kendini zannedip dev aynasında ilerlemeye çalışsın.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • serdar (1 yıl önce)
    Arguvana yönelin artık anasını ağlattılar çaldılar çırptılar boş boş konuup durun rakım bitik adili yargılayın adili!
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Develili (1 yıl önce)
    Hiç üzülmeyi yiğit düştüğü yerde kalkar derler pastayı paylaşırlar sizlerde üzüntünüle kalırsınnız bu takım Eskişehir yolunda onlarda borç dosyalarını sildiriyoruz dediler şimdi bal liğine doğruhızla gidiyorlar bursa Balıkesir Akhisar hep aynı kadeti paylaşıyorlar neden acaba
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mustafa (1 yıl önce)
    Yılmaz hoca hiç geçmiş maçları seyredip oyuncuları tanıma zahmetine girmemiş.Takım dahada geriye gitmiş.koskoca ikinci yarıda bir tane gol pozisyonumuz yoktur.halen masal dinliyoruz.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • paşa44 (1 yıl önce)
    Hocam maalesef bizi hayal kırıklığına uğrattın. Hasan Hoca daha güzel ve etkili bir futbol oynatıyordu, onu mumla arayacağız anlaşılan. Bence artık emekliliğin tadını çıkarmalısın.
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Alp (1 yıl önce)
    Bu takım tıpkı geçen senelerdeki gibi düşmeye hazırlanıyor. Geçen sene göz göre göre düştü. Bu yönetimde aynı taktiği uyguluyor. Adil'in gölgesi şimdiki yonetim. Ben fanatik bir Malatyalı olarak bu takıma belediye valilik kasasından verilen her kuruşun israf ve günah olduğunu düşünüyorum artık.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Bulent (1 yıl önce)
    Futbolda dünya yıldızı olmuş kişiler son bir emeklilik ikramiyesi kazanmak için önceden türkiye ye gelirlerdi şimdi daha iyi para veren arabistan takımlarına gidiyor aydınlatmak istediğim olay ise yılmaz vural hocanın da son bir emeklilik ikramiyesi almak için malatya yı seçmiş olması bugünkü maça gelicek olursak hasann ozerin oynattığı futboldan eser yok bu kapasiteyle değil yılmaz vural.morinho gelse bile sonu hepimizin tahmin ettiği gibi olur
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Yusuf (1 yıl önce)
    Piyasa ortada kendi işini idare edemeyen bir yönetim gelsin Malatya spor gibi kaplanı yönetsin vay halimize Adil den ne aldınız da onu aklama derdine düştünüz malatya sizin oyuncağınız olamaz sayın siyasetçiler bu şahısları hepiniz iyi tanıyorsunuz artık dur deyin
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Memet (1 yıl önce)
    Sayın Yılmaz hocam ilk 11 tercihinizi en az 3'ü yanlış. Takımı tanıma gibi bir lüksünüz yoktu hocam. Buğra ve Yakup tercihleri ne öyle...
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Malatya (1 yıl önce)
    Harcanan paralara yazık takımın içi boşaltılmış güldürmeyin insanı bu takımmi bundan sonra 30 puan toplayacak.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Bu takım 10 maç değil tek maç kazanamaz
    %60
    %40
    Yanıtla
  • MUSTAFA (1 yıl önce)
    Gırtlağına kadar borca batırılmış, transfer yasağı olan, futbolculara ödeyecek parası olmayan bir yönetim, belediye bütçesi ile deplasmana gidebilen, bir takım nasıl başarılı olsun. Hocanın hiç bir suçu yok. Aslında gelmesi bile iyi niyetinden. Asıl bu takımı bu hale getirenlerden hesap sorulmasını sürece hiç bir şey olmaz.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Şaban (1 yıl önce)
    Şu malatya efsanesi kimse inkar edemez yılmaz hoca asıl biri lakin hakkı bilmeyen oturup kalkmayı bilmeyen üç beş kişi gelip yönetimi idare etmeye çalışması hakketen malatyalı olupta yönetimi almayanlara ayıp dünyayı versen bu takım kurtulmaz.Gelenler sow peşinde yemek yemeyi çatal tutmayı öğrenmeden başa geçiyor umutsuz bekleyiş Yazık lar olsun bu idarecilere
    %55
    %45
    Yanıtla
  • Şaban kardeşim çatal tutma fazlaca jakoben bir yaklaşım. Saygılar sunuyorum.
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Bilirkisi (1 yıl önce)
    Malatyaspor ile seneye yer degistirme İmkani varsa o şekilde yapalım.
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Ruşen uçar (1 yıl önce)
    hocam Allah aşkına,koşmayan istemeyen nasıl olsa şimdilik paramızı aldık havasında her defasında top kaybeden sozum ona futbolcular gördük.. ilk defa kötü niyetli gördüm
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Serdar Malatyalı (1 yıl önce)
    Peki bu maçı kaç kişi izledi ?..
    %86
    %14
    Yanıtla
  • En az 5 bin kişi
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Yasin (1 yıl önce)
    Yahu kardeşim memlekete kendine faydası olmayan kişiler yönetimde cebinde beş kuruş yok boşluktan faydalan gel başkan ol ilk okul mezunları bunlar yeter idareciler siyasiler uyanın artık kimse Malatyadan büyük değil
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Bahattin (1 yıl önce)
    Hocam yorma kendini. Kariyerine diyecek söz yok. Bu takımı adil gevrek denen adam yemiş bitirmiş. Gelen yönetim neyin mücadelesini veriyor belli değil. Vali. Belediye başkanı kulüp adil yönetiminde iken müdahale etmediler. Harcanan her kuruşa yazık. Sen zaten Elinden geleni yapıyorsun. Bu sorun seni aşar yılmaz hocam. Seviliyorsun
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Serdar Malatyalı (1 yıl önce)
    Kimseye anlatacak bir şey yok ! EFSANEYE SAHİP ÇIKILACAK TAKIM 12 SENEDİR AMATÖRDE KİMİN UMRUNDA ACABA ? ÇALAN ÇALDI KAÇAN KAÇTI OLAN ARMAMIZA OLDU. ŞİMDİ NAMAĞLUP LİDER MALATYASPOR'A SAHİP ÇIKALIM.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Abuzer (1 yıl önce)
    Bu hikâye olmaz parasız devran dönmez atı alan üsküdarı geçti.Haddi olmayanlar yönetimde
    %100
    %0
    Yanıtla