Emniyet Müdürlüğü, fuhuş yaptırmak üzere Malatya'ya getirilen, biri küçük yaşta olmak üzere 3 bayanın kurtarıldığını, bir kişinin (fotoğraftaki) gözaltına alındığını bildirdi.
Emniyet Müdürlüğü'nden konuya ilişkin olarak yapılan açıklama şöyle:
"20/09/2008 günü saat.16.30 sıralarında Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerimizce başlatılan Operasyonel bir çalışma sonucu A.S isimli şahsın yanındaki biri küçük yaşta olmak üzere toplam 3 bayanı Mersin İlinden Malatyaya Fuhuş yaptırmak için getirdiği tespit edilmiş olup 3 kişilik fuhuş çetesi Ahlak Büro Amirliği ekiplerimizce çökertilmiş, yaşı küçük olan H.S ve diğer iki mağdure B.B ve M.S isimli bayanlar kurtarılmıştır.
Gözaltına alınan şüpheli 22/09/2008 günü Saat.14.00 da Adli mercilere çıkartılacaklardır.
Daha güvenli bir Malatya için halkımızın 155 polis imdat telefonu ile malatyaemniyet@malatya.pol.tr ve 155@malatya.pol.tr adreslerinden bize ulaşarak ihbarlarda bulunmalarını bekliyoruz."
FOTO: İHA