SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3 Bin 560 Litre Boğma Rakı Ele Geçti

0
Güncellendi - 2020-01-02 02:20:07
3 Bin 560 Litre Boğma Rakı Ele Geçti
A- A+ PAYLAŞ

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Şuçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen bir operasyonda, kaçak içki (boğma rakı) imal ettiği ve sattığı belirlenen bir şahıs, aracıyla dağıtım yaptığı sırada yakalandı. Araçtaki 60 litre kaçak içkinin yanı sıra, şahsın imalathanesine yapılan baskında imalat malzemelerinin yanı sıra 3 bin 500 litre daha içki ele geçirildi.

Konuya ilişkin olarak, Emniyet'ten şu bilgi verildi:

"KOM Şube Müdürlüğünce yapılan projeli çalışma neticesinde; M.Ş. isimli şahsın kaçak/sahte alkol (boğma rakı) imal ettiği ve ticaretini yaptığı bilgileri elde edilmesi üzerine, 31.12.2019 günü yapılan takip sonucu, şüpheli 44 LP 298 plaka sayılı araç ile Hasan Bey caddesi üzerinde dağıtım yaptığı esnada yakalanmış, araçta yapılan aramada 120 adet satışa hazır 0,5 litrelik şişelerde 60 litre el yapımı kaçak alkol ele geçirilmiştir.

Şüphelinin tespit edilen adreslerinde (imalathane) yapılan aramalarda; Ruhsatsız Alkol (boğma rakı) üretiminde kullanılan;

-150 litrelik bakır kazan,

-Soğutucu 100 litrelik mavi bidon,

-Değişik ebatlarda 8 adet hortum,

-2.5 kg poşetler içerisinde 10 paket maya besini,

-2 adet su motoru,

-4 adet 500 litrelik beyaz bidon

-7 adet 200 litrelik mavi bidon

-5 Adet 10 litrelik beyaz bidon

-100 adet 0.5 litrelik Pet şişe ollmak üzere, toplam 3 bin 560 litre boğma rakı tabir edilen ve ruhsatsız olarak üretilen, alkollü içki ele geçirilmiştir."

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız