SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3 Bin Aileye Ekmek Yardımı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi'nin 1 ayda 3 bin 177 aileye gıda, 3 bin 098 aileye de ekmek yardımında bulunduğu, yapılan yardımların tutarının 254 bin YTL olduğu belirtildi.

Belediye Basın Bürosu'nun bu konudaki bülteni şöyle:

"Mecburi Belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra, sağlık, sosyal ve kültürel alanlarda da önemli hizmetler sunan Malatya Belediyesi’nin muhtaç ailelere yardımları devam ediyor.

Malatya Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından son bir ay içerisinde 3177 aileye gıda, 60 aileye nakdi, 250 aileye asker aile yardımı, 3098 aileye de ekmek yardımı olmak üzere toplam 254 bin YTL’lik yardım yapıldığı bildirildi.

Malatya Belediyesi tarafından yapılan sosyal yardımlar ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı H.Cemal Akın, göreve geldikleri günden beri Malatya Belediyesi olarak, her alanda olduğu gibi sosyal yardımlar konusunda da önemli çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Malatya’da yardıma muhtaç ailelere Malatya Belediyesi olarak önemli katkılar sunduklarını söyleyen Başkan Akın, oluşturulan bir komisyon tarafından Malatya’nın baştan-aşağıya taranarak mağdur ve muhtaç ailelerin tespit edildiğini söyledi.

Tespit edilen yardıma muhtaç ailelere Belediye imkanları dahilinde katkı sağladıklarını belirten Akın, “vatandaşlarımızın durumlarına göre, bazılarına gıda, bazılarına nakdi, bazılarına asker aile, bazılarına da ekmek yardımında bulunuyoruz” şeklinde konuştu.."

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız