SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

3. Hafta Maçlarının Hakemleri

0
Güncellendi - 2018-08-23 23:03:22
3. Hafta Maçlarının Hakemleri
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig’in üçüncü haftasında düdük çalacak hakemler belli oldu. Cumartesi günkü Kayserispor- E.Yeni Malatyaspor maçını İzmir Bölgesi Süper Lig hakemlerinden Alper Ulusoy yönetecek.

Süper Lig’in üçüncü haftasında karşılaşmaları yönetecek hakemler açıklandı. Türkiye Futbol Federasyon'unun internet sitesinden yapılan açıklamada; Fenerbahçe’nin, Göztepe deplasmanında oynayacağı mücadeleyi Cüneyt Çakır, Beşiktaş-Antalyaspor mücadelesini Halis Özkahya, Galatasaray-Alanyaspor maçını ise Halil Umut Meler yönetecek.

Kayserispor- E.Yeni Malatyaspor maçında Ulusoy'un yardımcılıklarını Manisa Bölgesi'nden Volkan Ahmet Narinç, İzmir Bölgesi'nden İbrahim Bozbey, 4. hakem İstanbul Bölgesi Süper Lig hakemlerinden Volkan Bayarslan yapacaklar.

Süper Lig’in üçüncü haftasında düdük çalaşacak hakemler şu şekilde:

24 Ağustos Cuma

19.15 Çaykur Rizespor-BB Erzurumspor: Yaşar Kemal Uğurlu

25 Ağustos Cumartesi

19.15 Ankaragücü-Trabzonspor: Mete Kalkavan

21.45 Göztepe-Fenerbahçe: Cüneyt Çakır

21.45 Kayserispor-Yeni Malatyaspor: Alper Ulusoy

26 Ağustos Pazar

19.15 Demir Grup Sivasspor-Kasımpaşa: Hüseyin Göçek

21.45 Beşiktaş-Antalyaspor: Halis Özkahya

21.45 Atiker Konyaspor-Bursaspor: Mustafa Öğretmenoğlu

27 Ağustos Pazartesi

21.45 Başakşehir-Akhisarspor: Ali Palabıyık

21.45 Galatasaray-Aytemiz Alanyaspor: Halil Umut Meler

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız