SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3 Kişinin Katledildiği Olayla İlgili Davaya Devam Edildi

3 Kişinin Katledildiği Olayla İlgili Davaya Devam Edildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da annesi  ile kiracıları baba-oğul olmak üzere toplam 3 kişiyi öldüren polis memurunun yargılandığı davaya devam edildi.

Malatya merkez Yeşilyurt ilçesi Yavuz Selim Mahallesi Karagöz Caddesi üzerinde 30 Temmuz 2024 tarihinde meydana gelen olay da, Polis Memuru Murat Baytok (38) beylik tabancası ile Şeref Çay (60), oğlu Abdullah Çay (34) ile annesi Gülhan Baytok’u (61) öldürmüş, Remziye Çay ve Kadriye Çay’ı ise ağır yaralamıştı.

Polis memuru Murat Baytok’un tutuklu, eşi Birsen Baytok (37) tutuksuz olarak yargılandığı Malatya 1. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki cinayet davasına devam edildi.

Duruşmaya sanıklar SEGBİS üzerinde katılırken, taraf avukatları duruşma salonunda hazır bulundu.

Mağdur avukatlarının cinayet anında kocasını yönlendirdiğini öne sürerek tutuklu yargılanmasını talep ettiği sanık Birsen Baytok, 2 çocuğunun bulunduğunu, onların eğitimleri ile ilgilendiğini ve haftanın dört günü adli kontrol şartını uyguladığını belirterek, çocuklarıyla daha iyi ilgilenebilmesi için adli kontrol şartının kolaylaştırılmasını talep etti.

Mahkeme Heyeti, Birsen Baytok’un tutuklanması talebini reddedip, Murat Baytok’un tutukluluk halinin devamına karar vererek, duruşmayı ileriki bir tarihe erteledi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız