SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3. Lig Play-Off'ta MYB, Ofspor İle 6 Mayıs'ta Karşılaşacak

0
Güncellendi - 2021-05-02 20:38:45
3. Lig Play-Off'ta MYB, Ofspor İle 6 Mayıs'ta Karşılaşacak
A- A+ PAYLAŞ

Misli.com 3. Lig'de, play-off çeyrek final müsabakalarının tarihleri belli oldu. Buna göre birinci maçlar 6 Mayıs'ta, rövanşlar ise 10 Mayıs'ta oynanacak.

Misli.com 3. Lig'de tamamlanan karşılaşmalar sonucunda gruplarında 2, 3, 4 ve 5. sırayı alan takımlar, play-off oynamaya hak kazandı. Lig statüsüne göre ilk maçlar gruplarında 4. ve 5. sırada yer alan takımların sahasında oynanacak. 3. Lig'de play-off çeyrek final müsabakaları 6 ve 10 Mayıs, yarı final müsabakaları 15 ve 19 Mayıs, final müsabakaları ise 23 veya 24 Mayıs tarihlerinde oynanacak. İki final merkezi ise daha sonra ilan edilecek.

Çeyrek finalde oynanacak birinci maçların programı şu şekilde:

6 Mayıs Perşembe

1. Grup

16.00 Arnavutköy BLD - Bucaspor 1928

16.00 Ofspor - Malatya Yeşilyurt Belediyespor

2. Grup

16.00 İskenderun FK - Belediye Kütahyaspor

16.00 Yomraspor - Fethiyespor

3.Grup

16.00 Çatalcaspor - Esenler Erokspor

20.30 Isparta 32 - İçel İdmanyurdu

4.Grup

16.00 1954 Kelkit BLD - Bursa Yıldırımspor

16.00 68 Aksaray BLD - Düzcespor

İstanbul, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Turgut ÖZMÜŞ (3 yıl önce)
    Malatya yeşilyurt belediyesporumuza yürekten başarılar dilerim, inşallah başarılı olur ve bir üst lige çıkar.
    0
    0
    Yanıtla