SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3. Lig ve BAL'daki Malatya Takımları.. Malatyaspor Zirveye Oynuyor

3. Lig ve BAL'daki Malatya Takımları.. Malatyaspor Zirveye Oynuyor
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Malatya Arguvanspor, hafta sonunda Antalya deplasmanında Kepezspor karşısında aldığı 1-0'lık mağlubiyetle, 15 takımlı grupta 13. sıradaki yerinde sayarken, Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11. grupta mücadele eden ve haftayı galibiyetle kapatan Malatyaspor 14 puanla 3. sırada yer aldı. BAL'daki diğer Malatya ekibi Hekimhan Belediyespor ise 6 maçın tamamında yenilirken puan cetvelinin sondan 2. sırasında bulunuyor.

MALATYA ARGUVANSPOR'UN ALT SIRALARDAN KURTULMA MÜCADELESİ..
Malatya'nın profesyonel futbol liglerindeki faal tek temsilcisi olan ve 3. Lig 1. Grupta yeralan Malatya Arguvanspor, alt sıralardan kurtulma mücadelesi veriyor.

Geçtiğimiz Pazar günü Antalya deplasmanında Kepezspor'a 1-0 yenilen Malatya Arguvanspor, üst sıralara tırmanma çabasında başarılı olamadı. Malatya temsilcisi, 15 takımın yer aldığı ligde, bu sezon oynadığı 10 maçta elde ettiği 9 puanla 13. sırada yer alıyor.

Maçlarını Arguvan'da oynayan Malatya Arguvanspor, 26 Kasım Pazar günü sahasında Edirnespor'u ağırlayacak.

3. Lig 1. Grupta son puan durumu şöyle:

BAL'DA MALATYASPOR 3'ÜNCÜ..
Malatya'nın profesyonel futboldaki ilk göz ağrısı, geçmişi başarılarla dolu ekibi Malatyaspor ise, çeşitli nedenlerle düştüğü yerel amatör ligde, ilk kez geçtiğimiz sezon bir üst klasmana çıkmayı başarmış ve BAL'a yükselmişti.

BAL 11. grupta yer alan Malatyaspor, geçtiğimiz Pazar günü Malatya'da oynanan maçta Erzincan Ulalarspor'u 2-1 mağlup ederek puanını 14'e yükselirken, 3. sıradaki yerini korudu.

Bu gruptaki diğer Malatya ekibi Hekimhan Belediyespor ise oynadığı 6 maçın tamamını kaybetmesine rağmen, 13 takımlı grupta, Ovacık Belediye Munzurspor'un -3 puanı nedeniyle 12. sırada yer alıyor.

BAL'da Malatyaspor, bay takım olarak haftayı boş geçirecek. Diğer Malatya ekibi Hekimhan Belediyespor ise 26 Kasım Pazar günü kendi sahasında Kangal Termikspor'la karşı karşıya gelecek.

BAL 11. grupta son puan durumu şöyle:

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız