SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3 Tekerli Devrildi, 6 Suriyeli Yaralandı

3 Tekerli Devrildi, 6 Suriyeli Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Hanımınçiftliği Mahallesi'nde 3 tekerli römorklu elektrikli bisikletin devrilmesi sonucu üçü çocuk 6 Suriyeli yaralandı.

Kaza, öğle saatlerinde Hanımınçiftliği Mahallesi Solmaz Caddesi üzerinde meydana geldi. Tarık Al Ali yönetimindeki elektrikli bisikletin istinat duvarından aşağı devrilmesi sonucu sürücünün yanı sıra araçta bulunan 4 yaşındaki Hasan Al Ali, 5 yaşındaki İsra Al Ali, 3 yaşındaki Zeyneddin Al Ali, 28 yaşındaki Zahra Alhoumada ile 70 yaşındaki Rahisa Alhassa yaralandılar.

Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Sami (1 yıl önce)
    Böyle gereksiz bir haber işte, bizene arapların haberlerinden yok balkondan düşmüş yok kaza yapmış umurunda değil, bunlara yapılan yardım milletin cebinden çıkıyor, Malatya da 5 yaşındaki kızın ailesi 90 tl aidat ödeyemedi diye anaokulundan atılıyor bunun haberi hiç bir yerde yok, ama siz arap seviciler bi arabı sivrisinek ısırsa haber yaparsınız.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • mlx (1 yıl önce)
    Valla kimse şikayet etmesin.yarın sandık ta yaawww kime oy verelim deyip gene bu iktidara basacak mührü millet...o yüzden hiç kimse şikayet etmesin....çok değil 25 sene sonrasını hayal edin yeter...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hasan (1 yıl önce)
    O kadar çoğalmışlar ki haber sitesinde dahi bir çok suriyeli haberi var..tehlike adım adım geliyor
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Mehmet can (1 yıl önce)Hasan isimli kullanıcı yorumuna
    İstanbul da heryer bunlar dan dolu bugün Şile ye gittim inanın yüzde 90 ı suriyeli
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Sayın devlet büyüklerimiz 3.7 milyon diyor suriyeli sayısı için..bence 8 milyondan aşağı değil
    %100
    %0
    Yanıtla
  • irfan (1 yıl önce)
    adam minibüs yolcusu bindirmiş
    %100
    %0
    Yanıtla