SON DAKİKA
SON DEPREMLER

300 Yataklı Otel Düşüncesi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İnönü Üniversitesi Rektörlüğü görevine yaklaşık 3 ay önce başlayan Prof. Dr. Cemil Çelik'e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

İl Genel Meclis Başkanı Abdurrahman Atay ve beraberindeki meclis üyelerinden oluşan heyet, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyaret sırasında konuşan Rektör Çelik, Turgut Özal Tıp Merkezi'nin yanına 300 yataklı hasta yakınlarının kalabileceği ve hasta yakınlarına daha iyi hizmet verebilmek için bir otel yapmayı düşündüklerini söyledi.

İl Genel Meclis Başkanı Abdurrahman Atay ise, hizmette istişareden yana olduklarını belirterek, İl Genel Meclisi olarak her zaman İnönü Üniversitesi'ne yardımcı olmaya hazır olduklarını vurguladı. Başkan Atay, Rektör Çelik'e görevinin hayırlı olması temennisinde de bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız