SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cumhurbaşkanından Valilik ve Belediye Ziyareti

0
Güncellendi - 2019-09-10 04:55:07
Cumhurbaşkanından Valilik ve Belediye Ziyareti
A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya Valiliğini  ve Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti.

Valiliğe gelişinde polis tören mangasını selamlayan Erdoğan, Vali Aydın Baruş tarafından karşılandı.

Basına kapalı gerçekleşen ziyarette Cumhurbaşkanı Erdoğan, kentte yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Erdoğan, daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.

Ziyarete Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Vali Aydın Baruş, AKP Genel Başkan Yardımcısı Sosyal Politikalar Başkanı Fatma Betül Sayan Kaya, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, AKP Milletvekili ve MKYK Üyesi Bülent Tüfenkci, AKP Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, AKP Milletvekilleri Ahmet Çakır, Hakan Kahtalı, MHP Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, AKP Malatya İl Başkanı İhsan Koca, çok sayıda bürokratlar ile partililer katıldı.

Gerçekleştirilen ziyaretin anısına Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’a Tarihteki İlk Kılıç Arslantepe, çini tabak ile kayısı hediye etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan daha sonra Büyükşehir Belediyesinde, Erdoğan onuruna akşam yemeği verdi.

Bülten- AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Vatandaş (5 yıl önce)
    Reis senin yerin başka fakat Malatya teşkilatını komple değiştirmen lazım vekiller dahil hepsi sil baştan yenilenmeli hiç biri sıradan vatandaşla konuşmaz il ilçe teşkilatı zaten yüksek dağları ben yarattım havasında acil bu gidişata bir dur deyin
    0
    0
    Yanıtla
  • Ceren (5 yıl önce)
    Gerçekten üzülüyorum Cumhurbaşkanımıza.. Tarihin en kötü mitingi İHSAN KOCA ve ekibi tarafından Malatya'da organize edildi.. Çok acil Malatya başta olmak üzere Teşkilatlar yenilenmelidir!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (5 yıl önce)
    İlginç bir konuşma ve seçmenin ne kadar bilinçsiz olduğuna bir örnek. Cumhurbaşkanı soruyor "Malatyamızda şehir hastanemiz var mı?" Miting alanındakiler hep bir ağızdan "Eveeeeet" İşte Malatya bu yüzden gelişmiyor, büyümüyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya Sevdalısı (5 yıl önce)
    Valilik ziyaretinin resimleri nerede? Havaalanında da sadece 3 kişimi karşılamış? Malatyahaber bu ne taraflı yanlı haberler.Bravo
    0
    0
    Yanıtla
  • Raif (5 yıl önce)
    Reisim; Malatyalının gönlü ve kalbi her zaman yanınızdadır, sizi asla terk etmeyecektir, yalınız bu halka tepeden bakan, kibir abideleri, halkı hakir gören, sahte gülücük dağıtan, İl teşkilatı ve vekiller yüzünden sizi yalınız bıraktılar. Bunu göresiniz diye meydanlara inmediler.Meydanlara gelenlerde emir ile gelenlerdir.
    0
    0
    Yanıtla