SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polisi Görünce 3. Kattan Atladı

0
Güncellendi - 2019-12-29 02:03:10
Polisi Görünce 3. Kattan Atladı
A- A+ PAYLAŞ

Hırsızlık şüphelisi, evinde kendisini yakalamaya gelen polisleri farkedince, 3. kattan aşağıya atlayarak yaralandı.

Emniyet Müdürlüğü, olayla ilgili olarak şu bilgiyi verdi:

"09.12.2019 tarihinde meydana gelen iş yerinden hırsızlık olayı şüphelisi E.C.Ç. isimli şahsın yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda, şahsın D. E. İsimli şahıs ile birlikte kaldığı tespit edilmiş, ayrıca D. E. isimli şahsında Malatya 2. Asliye ceza mahkemesince hırsızlık suçundan aranması olduğu tespit edilmiştir.

26.12.2019 tarihinde adli makamlardan alınan arama kararına istinaden şüpheli şahısların kaldığı ikamette yapılan aramada D. E. isimli şahıs yakalanmış, Polis Ekiplerinin geldiğini gören E.C.Ç. isimli şüpheli ise kaçmak için 3.kattan aşağı atlamıştır. Olay yerine 112 ekibi çağırılarak şüpheli hastaneye kaldırılmış olay ile ilgili adli tahkikata başlanılmıştır."

DİĞER OLAYLAR..

Bu arada, ilde meydana gelen diğer olaylar ve yakalamalarla ilgili de Emniyet Müdürlüğü şu açıklamayı yaptı:

"25.12.2019 günü ilimizde meydana gelen Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması ve Mala Zarar Verme olayının 3 şüphelisi olayda kullandıkları ruhsatsız tüfek ile birlikte yakalanmış adli makamlara sevk edilen 3 şüpheli hakkında Adli Kontrol hükümlerine hükmedilmiştir.

Selçuklu mahallesinde şüphe üzerine durdurulan M. A. adlı şahsın yapılan GBT Sorgulamasında Malatya 2. Asliye Ceza Mahkemesince Kullanmak için uyuşturucu ve uyarıcı madde kabul etmek veya bulundurmak suçundan arandığı tespit edilmiş şüpheli Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne teslim edilmiştir.

Akpınar meydanında yapılan ŞOK uygulamada ise M. Ö. isimli Şahsın yapılan GBT sorgusunda " Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek Bulundurmak ve Kullanmak" Suçundan arandığı anlaşılmış olup şahıs hakkında gerekli işlemler yapılmıştır.

Atatürk Caddesi üzerinde yaptığımız ŞOK uygulama sırasında şüphe üzerine durdurulan H. B. İsimli şahsın üzerinden 1 adet kurusıkı tabanca ve tabancaya ait 1 adet şarjör ele geçirilmiştir."

BATTALGAZİ İLÇE EMNİYETİNİN DENETİMLERİ..

Bu arada, Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yol uygulaması ve şok denetimler yapıldı.

Yapılan uygulamaların sonucuyla ilgili olarak Emniyet Müdürlüğü'nden şu bilgi verildi:

"Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğümüze bağlı ekiplerce 26.12.2019 günü saat 08.00 ile 27.12.2019 günü 08.00 saatleri arasında yapılan sabit yol uygulaması ve şok uygulamalarda;

A. Y. isimli şahsın yapılan GBT-UYAP sorgulamasında; 18 ayrı suçtan ARANDIĞI anlaşılmış, ayrıca şahsın 5 YIL 2 Ay kesinleşmiş hapis cezası ve 26,100 TL kesinleşmiş para cezası bulunduğu anlaşılmış şahıs adli makamlara teslim edilmiştir.

- 27 adet adet uyarıcı ve uyuşturucu içerikli hap,

- 0,57gr METAMFETAMİN maddesi ,

- 2 adet kesici alet,

- 7 adet çeşitli çaplarda fişek, ele geçirilmiştir.

- AÇIKTAN HIRSIZLIK ( Cep Telefonu)olayının şüphelisi suça konu beyaz renkli cep telefonu birlikte yakalanmış,

- EVDEN HIRSIZLIK olayının şüphelisi bir şahıs yakalanmış,

- Güveni Kötüye Kullanma yöntemiyle Cep Telefonu Hırsızlığı suçuyla ilgili olarak olayın şüpheli firarileri olan 3 şahıs çalıntı telefonla birlikte yakalanmış,

- 2 ayrı Güveni Kötüye Kullanma neticesinde Hırsızlık olayı ile ilgili olarak olayın FAİLİ MEÇHUL şüphelileri iki şahıs tespit edilerek yakalanmış,

- 1312 şahsın GBT sorgusu yapılmış,

- 3 yoklama kaçağı şahıs tespit edilmiş,

- 88 araç kontrol edilmiştir."

Bülten- malatyahaber.com-

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız