SON DAKİKA
SON DEPREMLER

B.Yeni Malatya'da 3 Puan Hedefi

0
Güncellendi - 2020-06-19 02:34:38
B.Yeni Malatya'da 3 Puan Hedefi
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de sıkıntılı bir sezon geçiren BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligin 28.haftasında sahasında konuk edeceği Göztepe’yi yenerek, tehlike hattından çıkmanın hesaplarını yapıyor.

2019-2020 sezonuna iyi başlayan ancak ikinci yarı ile birlikte düşüşe geçen BtcTurk Yeni Malatyaspor, kırmızı hattan çıkmanın hesaplarını yapıyor. Kasımpaşa mağlubiyeti sonrası tehlike hattına giren sarı siyahlılar, Cumartesi günü 21.00’da Yeni Malatya Stadyumu’nda İzmir ekibi Göztepe ile oynayacağı karşılaşmadan 3 puanla ayrılarak, çıkışa geçmek istiyor. 

Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Hakkı Çelikel, ligin 27.haftasında sahalarında İstanbul temsilcisi Kasımpaşa karşısında beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını ifade ederek, kötü gidişatı durduramadıkları için üzgün olduklarını belirtti. 

Çelikel, Kasımpaşa mağlubiyeti sonrası önlerinde 7 final maçının olduğunu kaydederek, “Lige, koronavirüs nedeniyle verilen aranın ardından Kasımpaşa maçıyla başladık. İyi mücadele ettik ancak istemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Artık önümüzde 7 final maçı var. 4’ünü sahamızda oynayacağımız bu karşılaşmalardan en iyi sonuçlarla ayrılmak istiyoruz” dedi. 

Takıma inanıp, güvendiklerini dile getiren Çelikel, Göztepe maçını kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

ARŞİV FOTO: B.Yeni Malatyaspor- Kasımpaşa maçından

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • M.Sinan ÖZTAN (4 yıl önce)
    Kadro olarak Göztepe Bizden çok üstün.Üç puanı zor görüyorum.Temennim iyi ve arzulu bir oyun ve üç puan YMS'nin olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Herhalde maksat yeşillik olsun diye atılmış bir başlık.ben hedefi 3 puan olan kimseyi göremiyorum ortalıkda.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (4 yıl önce)
    Bu takımın küme düşme sebebi başkandır.İlk sene Erol hoca bu takımı ligde tuttu sonra Erol Hocaya verilen sözler yerine getirilmedi.Üstüne takımın en iyi oyuncuları satıldı.Sonra Sergen hoca ile aynı sıkıntılar yaşandı ve en iyi iki futbolcumuz göndererek küme düşme yolunda hızlıca ilerledik.Bundan sonra hikmet hocanın bu takımı ligde tutması mucize oda bu hafta kaybederse umutlarını yitirir.Takım aynı yönetim gibi sadece parayı düşünen insanlar grubundan oluşmuş.Malatyamızı düşünen bir varsa oda sakat olan Eren tozludur. Bu takımı Eren gibi yürekli gençler çıkardı ama şimdi ..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Bu ruh halinizle dğil 3 puan, 1 puan dahi alamassınız. Yazıklar olsun. Takımı arabacı takımı yaptınız. Başınızda he zaman geçmişi ile övünen bir başkan olursa ve ileriyi göremez ise bu durum kaçınılmaz. İnşallah 2 nci ligde onurlu, mücadele eden bir takım kurulur ve doğru dürüst de bir başkan gelir.
    0
    0
    Yanıtla