SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İntihar Girişimi Sanıldı Ama..

0
Güncellendi - 2021-04-06 02:49:44
İntihar Girişimi Sanıldı Ama..
A- A+ PAYLAŞ

"BUNU ÖLDÜRÜN DİYE BAĞIRDI.." Tevfik Temelli Caddesi'nde Pazar'ı Pazartesi'ne bağlayan gece yarısından sonra meydana gelen ve önce intihar girişimi olduğu değerlendirilen silahla yaralanma olayı ile ilgili olarak yaralının konuk olduğu evin sahibinin gözaltına alındığı bildirildi. Bu arada, aynı dakikalarda bu olay yerine yakın bir yerde bıçakla yaralanmış olan şahıs da, saldırıya uğradığını ve otomobilinin çalındığını öne sürdü.

İNTİHAR SANILMIŞTI AMA..

Olay, 5 Nisan Pazartesi günü gece saat 02.40 sularında Zaviye Mahallesi Tevfik Temelli Caddesi'nde meydana gelmişti. Bir şahıs, polisi arayarak, evine misafirliğe gelen ve uyumakta olan S.Ö.'yü silahla vurulmuş  olduğunu fark ettiğini bildirmişti. Olay yerine gelen ve karnından yaralı şahsı yanında bir tabancayla bulan polis, ilk etapta olayı intihar girişimi olarak değerlendirmişti.

25 yaşındaki S.Ö. adlı yaralı, Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, yapılan araştırma ve soruşturma sonucu, olayın şüphelisi olarak ev sahibi O.A.'nın gözaltına alındığı öğrenildi.

"BUNU ÖLDÜRÜN DİYE BAĞIRDI.."

Öte yandan, aynı saatlerde Tevfik Temelli Caddesi Muhtarlık binası önünden, sırtından bıçakla yaralanmış olarak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan A.S.A. ise, verdiği ifadede ilginç iddialarda bulundu.

A.S.A.'nın ifadesinde, B.G. adlı arkadaşı ile otururken, kayıtlı olmayan bir telefondan arandığını, muhtarlık binası önüne gelmelerinin istendiğini, otomobiliyle belirtilen yere giderken, B.G.'nin telefonunu istediğini, gittiklerinde E.K. adlı şahsın yanındaki 4 kişiye 'Bunu öldürün' diye bağırdığını ve o sırada sırtından bıçaklandığını, kendisinin otomobilini bırakıp kaçtığını, saldırganların aracı aldığını ve aynı cadde üzerinde kaza yapıp terk ettiklerini öne sürdüğü öğrenildi.

Her iki olayın yaralılarının hayati tehlikelerinin bulunmadığı, detaylı araştırma ve soruşturmanın devam ettiği haber alındı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız