SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Maçı Mutlaka Kazanmamız Gerekiyordu"

0
Güncellendi - 2021-04-29 18:47:28
A- A+ PAYLAŞ

DG Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Yeni Malatyaspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, "Takımımdan çok memnunum, maçın başından sonuna kadar gerçekten çok iyi mücadele ettiler. Maça sonradan giren arkadaşlarımız çok iyi mücadele ediyorlar ve skora etki ediyorlar" dedi.

Süper Lig’in 38. haftasında Sivasspor, sahasında karşılaşıtğı Yeni Malatyaspor’u 1-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "Bulunduğumuz konum itibariyle yukarıya oynamak istiyorsak bu maçı mutlaka kazanmamız gerekiyordu. Malatya’nın bulunduğu konumdan dolayı bu maçın çok zor olacağı belliydi. Gerçekten de öyle oldu, çok güzel ve mücadeleci bir maç oldu. Bizim güzel pozisyonlarımız vardı. Biraz son paslarda dikkat edebilseydik güzel bir skor yakalayabilirdik. Takımımdan çok memnunum, maçın başından sonuna kadar gerçekten çok iyi mücadele ettiler. Maça sonradan giren arkadaşlarımız çok iyi mücadele ediyorlar ve skora etki ediyorlar. Yine aynı şey oldu. O yüzden takımımı tebrik ediyorum. Kalan 4 maçımızı çok iyi şekilde bitirmemiz gerekiyor. Şimdi bizim önümüzdeki maç final maçı. Tek düşüncemiz Gaziantep maçı" diye konuştu.

Sivas, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • Nuri (2 yıl önce)
    Bu verdiğin demeci unutma Rıza efendi,Hatay bugün 7 tane yedi.Eğer ilk beşe oynuyorsun, Artık kasımpaşa ve başakşehiri yenmemiz farz oldu değilmi?Bu arada 5.lik iddianız varsa o Antalya ya niye yenildiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (2 yıl önce)
    Keşke kasımpaşa denizli başakşehir sivas gençler düşseydi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (2 yıl önce)
    Ayıp etti sivas bize
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu İlk kez olmuyor hemşehrim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Bakalım Kasımpaşa ve Başakşehir maçlarında da 90 dakika gol atmak için oynuyacakmısınız?
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdoğan (2 yıl önce)
    Atamayana atarlar Rıza hoca seni konuşturana kızıyorum ben asıl yazıklar olsun Malatyayı yenince sen 5 ci olacağını mı sanıyorsun bu senenin geleceği de var bu takım öldüm dese iki maçı alır bu ligde kalır ama Sivas artık hep radarımızda olacaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Adil BAYRAM (2 yıl önce)
    Rıza efendi şampiyonluğun hayırlı olsun. Antalya maçını evinde niye verdin peki azcık adam ol .....
    0
    0
    Yanıtla
  • Taylor (2 yıl önce)
    Evet !! iyi oynayıp sizi yenmemiz gerekti olmadı .lakin ne kaypettiğinizi anlamış değilim..yada ne kazandığınız sadece İstanbul takımlarına kıyak yaptınız...
    0
    0
    Yanıtla
  • Uğur türkan (2 yıl önce)
    Akıl alır gibi.değil kendi aciz yönetimini eleştirmeyen,son iki sezondur bu takımı düşürmek için bütün gayretiyle çalışan yönetime tek laf edemeyenler bugün Sivas bizi neden yendi gibi saçma sapan akıl yürütüyorlar cidden şaka gibi !! Sivasspor'u kutluyorum özellikle başkanları Mecnun Odyakmaz'ı ayrıca tebrik ediyorum gerçekten istikrar abidesi ve kulübe çok hakim bu tip başkanlar maalesef başta Yeni Malatyaspor olmak üzere,hiç bir Anadolu kulübünde yok hakikaten Mecnun başkan Sivasspor için büyük şans.
    0
    0
    Yanıtla
  • Üzgün (2 yıl önce)
    Rıza hoca bilmez ama elazığ Sivas play-off maçı malatya'da oynanmıştı ve malatya taraftarı Sivas'ı desteklemişti. Ama Rıza geçen sezonki maçtada bir yerini yırtıp 5 forvetle bizi yenmek için kudurmuştu. Ama suç bizim hocada umut Ahmet Kubilay denen çapsızları ilk 11 de oynatırsan olacağı bu. Selamlar
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYAM İÇİN (2 yıl önce)
    Allah kimseyi size daha doğrusu MALATYAMIZI size muhtaç etmesin. Kazanmanız gereken maçmış. Ucunda ölüm var doğru. Bu kadar yırtınarak direnerek MALATYAYA oynuyorsun geçmiş maçlarına bakıyorum hep beraberlik son maçlarda galibiyetiniz var. Gönlümden hep şu geçti. SÜPER LİG dolmuş hep İSTANBUL takımları. BJK FB GS Fatih Karagümrük Kasımpaşa Başakşehir Keşke Erzurum da yenseydi de DÜŞEN takımlar DENİZLİ-GBİRLİĞİ- Kasımpaşa-Başakşehir olsaydı. İnşaallah sezon sonu böyle olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eyyamdan Korkan (2 yıl önce)MALATYAM İÇİN isimli kullanıcı yorumuna
    Gerçektende benim içinde düşmesi gereken saydığınız 4 takım lakin erzurum un yenilmesiyle birlikte bu artık imkansız oldu. Sanırım dnzli- genc-erzrm-mlatya gider. Hayırlı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Bazı takımlar yukarıya oynuyor. Bazıları da aşağıya oynuyor. İşte vizyon farkı. İşte yönetici farkı. Herkesin hedefi farklı. Malatyanın acınası durumu. Bu duruma düşürenler, yetkisi olduğu halde seyirci olanlar utansın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Serdar (2 yıl önce)
    Sayın Rıza yukarda ne var ki! Mutlak kazanman gerekiyormuş..! Avrupa kupalarına gitmeyi düşünüyorsun da Şu an 4. olan takımla aranda 9 puan var.. Ayrıca 5/6. sırada Hatay/Alanya var..Neyin kafasını yaşıyorsun sen bre gafil!
    0
    0
    Yanıtla
  • ruşen uçar (2 yıl önce)
    kasimpasa ve basaksehir maclarinda ayni motivasyonu gosteremenizi bekleyecegiz...
    0
    0
    Yanıtla