SON DAKİKA
SON DEPREMLER

H.Yeni Malatyaspor, Kayseri Maçına Hazır

0
Güncellendi - 2021-05-02 21:49:41
H.Yeni Malatyaspor, Kayseri Maçına Hazır
A- A+ PAYLAŞ

Ligde kalma mücadelesi veren iki takım arasında oynanacak ve 6 puanlık diye nitelendirilen Kayserispor maçı öncesi, Yeni Malatyaspor'da sakat ya da cezalı futbolcu bulunmadığı bildiriliyor.

Yeni Malatyaspor, maçla ilgili hazırlıklarını Orduzu Pınarbaşı'ndaki Nurettin Soykan Tesisleri sahasında, İrfan Buz yönetiminde yaptığı antrenmanla tamamladı.

3 Mayıs Pazartesi günü saat 16.00'da başlayacak maç öncesi yapılan son antrenmanı AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder de ziyaret ederek takıma moral destek verdiler.

H.Yeni Malatyaspor- H.Kayserispor maçını yönetecek olan Bursa Bölgesi Üst Klasman Hakemi Arda Kardeşler’in yardımcılıklarını, Bursa Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Ali Saygın Ögel ile İstanbul Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Alpaslan Dedeş yapacaklar. Maçın dördüncü hakemi, İzmir Bölgesi Üst Klasman Hakemi Hakan Ceylan.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • hangimiz sevmedik (3 yıl önce)
    Umudunuzu kesmeyin,İrfan hoca bu işi BUZ gibi çözer............
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    İrfan hocadan ricam olur umut ile chabeki sahaya çıkarmasın.Taraftar defans oyuncularından gol bekliyor.zaten 3 kuruşluk futbol oynadığımız yok hiç olmasa bu maçı alalım.Hamzaoğlu un bıraktığı enkazdan biraz fazla şeymi bekliyoruz.böyle her maç Ertaç ile Hadebe nin sırtında gidemeyiz.herkes elini taşın altına koysun artık.Bir defa ligden düşünce bi daha çıkmak çok zor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abbas (3 yıl önce)
    Bu maç alın bu iş bitsin
    0
    0
    Yanıtla