SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çınar'dan Polis Noktalarını Ziyaret

0
Güncellendi - 2021-05-08 21:28:09
Çınar'dan Polis Noktalarını Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, koronavirüs salgını nedeniyle sokağa çıkma kısıtlaması sürecinde Gündüzbey Kozluk Polis Noktası ile Gedik Tepesi Polis Kontrol Noktalarında yol kontrolü yapan güvenlik güçlerini ziyaret ederek, içerisinde fincan takımı, maske, el dezenfektanı ve kolonyanın olduğu hediye paketlerini takdim etti.

Gündüzbey Kozluk Polis Noktası ile Gedik Tepesi Polis Kontrol Noktasını ziyaret ederek yol kontrolü yapan güvenlik güçleriyle bir araya gelen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, içerisinde fincan takımı, maske, el dezenfektanı ve kolonyanın olduğu hediye paketlerini güvenlik güçlerine hediye etti.

Kontroller sırasında evrak denetimine tabi tutulan vatandaşlarla da sohbet edip maske, kolonya ve el dezenfektanı hediye eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, kapanma dönemde alınan kurallara herkesin uyması halinde yaşanan zor sürecin daha kısa zamanda atlatılacağını söyledi.

Koronavirüs salgını nedeniyle alınan kararların Yeşilyurt’ta tama manasıyla uygulanması için ellerinden gelen gayreti gösterip gerek temizlik gerekse de uygulamaların hayata geçtiği bölgelerdeki incelemelerine  devam ettiklerini belirten Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, yaklaşık bir yıldır devam eden koronavirüs salgını döneminde sağlık çalışanları ile güvenlik güçlerinin ortaya koyduğu azim, sabır, fedakar ve özverinin her türlü takdirin üzerinde olduğunu söyledi.

Güvenlik güçleri ile sağlık çalışanlarının bu zor ve sıkıntılı süreçte üstlendikleri sorumlulukları layıkıyla yerine getirmeleri neticesinde isimlerini ülke tarihine altın harflerle yazdırdıklarını ifade eden  Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Ülkemizi etkisi altına alan pandemi sürecinde sağlık çalışanlarımız gibi görevlerini büyük bir fedakarlık ve özveriyle yerine getiren güvenlik güçlerimizi ziyaret ederek hem sohbet ettik hem de çalışmalarında başarılar diledik. Yeşilyurt’umuzda tam kapanma döneminde alınan kararların harfiyen uygulanması noktasında bizlerde elimizden geleni yapıyoruz. İlçemizin dört bir tarafında hijyen ve dezenfektan hizmetlerimizi artırırken diğer taraftan sokaklardaki hareketliliğin azalması bakımında gerçekleşen yol kontrollerini sürdüren polislerimizi ve askerlerimizi yalnız bırakmıyoruz. Gündüzbey Kozluk Polis Noktası ile Gedik Tepesi Polis Kontrol Noktasında nöbet tutarak yol kontrolü yapan kahraman vatan evlatlarımızla bir araya gelmekten onur duymaktayız. Kolluk kuvvetlerimize fedakârca yürüttükleri çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum. İnşallah hep birlikte bu sıkıntılı süreci aşacağız ve daha güzel günlerde birlikte olacağız.  Yeter ki maske, mesafe ve hijyen kuralından asla taviz vermeyelim, zorunlu olmadıkça evlerimizden çıkmayalım. Yol kontrolü sırasında denetimlere tabi tutulan vatandaşlarımızın kurallara uymaları hepimizi sevindirmiştir. Vatandaşlarımızdan ricamız; bu sıkıntılı dönemde hem güvenlik güçlerimize hem de sağlık çalışanlarımıza yardımcı olalım, onların yükünü hafifletelim, zorluk çıkarmayalım ve kurallara tam manasıyla uyalım.Güvenlik güçlerimiz ve sağlık çalışanlarımız üstün hizmet anlayışıyla milletimizin kalbinde müstesna bir yere sahiptir, hepsine minnettarız. Bugün ki zor günleri sabır ve metanetle atlatıp, daha güzel yarınlara inşallah hep birlikte ulaşacağız. Cenab-ı Allah, onbir ayın sultanı mübarek Ramazan Ayının yüzü gözü hürmetine bu zor günlerin atlatılmasında hepimizin yardımcısı olsun, güç ve sabır versin. Bu vesileyle güvenlik güçlerimizin ve hemşehrilerimizin Ramazan Bayramlarını şimdiden en kalbi duygularımla tebrik ediyorum ve kutluyorum.” şeklinde konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız