SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İlk Yarı Biz, İkinci Yarı Malatya Daha İyi İdi"

0
Güncellendi - 2021-05-12 00:34:11
A- A+ PAYLAŞ

Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, Avrupa kupalarına katılabilmek için Süper Lig’in 42. haftasında oynayacakları Gaziantep FK maçından galip gelip Sivasspor’un puan kaybetmesini bekleyeceklerini vurguladı.

Süper Lig’in 41. haftasında YeniMalatyaspor, Hatayspor’u konuk etti. Mücadele 1-1’lik eşitlikle sona erdi. Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, “Açıklama yapmadan önce Filistin’de yaşanan olaylar ile ilgili üzüntümü belirtmek istiyorum. Allah oradaki Müslüman kardeşlerimize yardımcı olsun. İnşallah, Filistinli kardeşlerimiz bir an önce orada huzura kavuşurlar" dedi.

"Maçın hakkı beraberlikti"

Ömer Erdoğan, kendileri için 5. sıradaki pozisyonlarını korumanın önemli olduğunu belirterek, "Aynı zamanda Yeni Malatyaspor’un da matematiksel olarak ligde kalmayı garantilemesi açısından önemli bir karşılaşmaydı. Maçın da keyifli geçtiğini düşünüyorum. Biz bugün biraz kontrollü başlayıp, ikinci bölgede rakibi karşılayıp hızlı hücumlarla pozisyon bulmaya çalıştık. Onda da başarılı olduk. Rakibe ilk yarı hiç pozisyon vermeden gol öncesinde de girdiğimiz birkaç tane net pozisyon vardı. 1-0 devre arasına girdik. Rakibimizin daha çok risk alıp daha çok savunmada geniş alan bırakacağını biliyorduk. Oyuncularımıza ona göre ikinci yarı için soyunma odasında taktiksel bilgileri verdik. 1-0’ken girdiğimiz 2 tane pozisyon vardı. Belki onları gole çevirsek, maçı 2-0 koparıp galip gelebilirdik ama gol yedikten sonra açıkçası Malatyaspor’un da girdiği çok net pozisyonlar vardı. Maçı pozisyon olarak değerlendirirsek ilk yarı biz daha iyi, ikinci yarı Malatya daha iyiydi. Maçın hakkı açıkçası beraberlikti.

Biz artık önümüzdeki Antep maçı hazırlıklarına başlayacağız. En son içeride oynayacağımız Antep maçında galip gelip, Sivasspor’un puan kaybını bekleyeceğiz ve ligi 5. olarak bitirip ondan sonra da tabi ki kupa finalini Beşiktaş’ın almasını bekleyip 5. olarak Avrupa kupalarına gitmeyi istiyoruz. Bizim artık elimizde değil, biz maçımızı kazanıp Sivas’ın puan kaybetmesini bekleyeceğiz.

Malatyaspor’a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum” açıklamasını yaptı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Tamer mor (2 yıl önce)
    Sayın Ömer Erdoğan 2006 daki Antepteki maçta malatyasporu kendi kalene attığın golle küme düşürdüğünü unuttuğumuzu sanma.
    0
    0
    Yanıtla
  • SAĞDUYU (2 yıl önce)
    süper ligde destekci medyasıyla anlı sanlı gösterilen imarator sah padisah yapılan çağdısı fubol oynatığı inde avrupanı 2.liginden bile teklif alamayanların coğunluka olduğu ligimizde yıldız gibi parladın ÖMER ERDOĞAN HOCAM. bir malatyalı olarak tebrik edyorum sizi ve naçizane önerim de sezon bitince bir gün bile durmayın bu kirli lgde avrupanın herhangi bir takımıyla baslayıp hızla ilerlersiniz o cevher görünüyor sizde burda kalırsanız hem kendinize hem türk hocalığına kötülük edersiniz basarılarınızın devamını dlerim.
    0
    0
    Yanıtla