SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Başardığımız İçin Allah'a Şükürler Olsun, Çok Mutluyum"

0
Güncellendi - 2021-05-12 00:38:55
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, Hatayspor beraberliği sonrası, “Futbolculara bir gün izin vereceğiz, ondan sonra Galatasaray maçına odaklanacağız” dedi.

Süper Lig’in 41. haftasında Yeni Malatyaspor, Hatayspor’u konuk etti. Mücadele 1-1’lik eşitlikle sona erdi. Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Buz, geçtiğimiz sezon Yeni Malatyaspor'un küme düştüğünü ancak ligin devam ettiğini, bu sezon da çok zor bir durumda Denizlispor maçının ardından takımın başına geçtiğini belirterek, “Hakikaten kolay değildi. Bugün bir haftamız daha var ve 45 puan yaptık. Hakikaten burada inanılmaz bir mücadele verildi. Başta takım kaptanı Adem Büyük olmak üzere futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum. İnanılmaz özverili oynadılar. Çaykur Rizespor deplasmanından pazar sabahı geldik, pazartesi kampa girdik, bugün maça çıktık. Bizim için de önemli bir puandı. Çaykur Rizespor deplasmanında da çok önemli bir galibiyet aldık. Çok mutluyum. Benim için burası çok farklı. Yeni Malatyaspor ile ben şampiyon olarak Süper Lig'e yükseldik. Bizim açımızdan çok güzel bir başarı ve çok mutlu oldum. Buradaki insanları çok seviyorum. Malatya'nın genlerini, genetiğini biliyorum. Buradaki insanları çok iyi bilmek gerekiyor. Bunu da başardığımız için Allah'a şükürler olsun çok mutluyum" diye konuştu.

"Yeni Malatyasporumuz ligde ve önümüzdeki yıl için planlarını yapabiliyor"

Hatayspor beraberliğinin Yeni Malatyaspor için önemli olduğunu vurgulayan Buz, "Devreye girmeden golü yedik. Taktiksel anlamda değişiklikler yaptıktan sonra ikinci yarı tamamen üstünlüğü elimize aldık, pozisyonlara girdik ve golü attık. Takımımız bastırdı, pozisyonlarımız vardı. İkinci yarı tamamen bizim lehimizeydi ve berabere kaldık. Hiç kimseye bakmadan bunu başarmak çok önemli ve güzel. Burada Yeni Malatyatspor taraftarına ve tüm Malatyalılar için çok önemli bir gün. Yeni Malatyasporumuz ligde ve önümüzdeki yıl için planlarını yapabiliyor. Bu da çok büyük bir mutluluk ve başarı” dedi.

“Galatasaray maçına odaklanacağız”

Gazetecilerin önümüzdeki sezon planlarını sorması üzerine Buz, "Şu anda bir planım yok. Bizim buraya geldiğimizdeki planımız tamamen takımı ligde tutmaktı. Onun üzerine gittik o nedenle hep müsabaka müsabaka gittik. Elimizdeki imkanlarla hep önümüzdeki müsabakalara baktık. Şu da bir gerçek; sahamızda 6 maça çıktık ve hiçbir müsabakayı kaybetmedik, bu da çok önemli. Futbolculara bir gün izin vereceğiz, ondan sonra Galatasaray maçına odaklanacağız" cevabını verdi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • Turo44 (2 yıl önce)
    Umarım GS karşı, Karagümrük gibi oynarsınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (2 yıl önce)
    Senin Allahına gurban.
    0
    0
    Yanıtla
  • Seyyah (2 yıl önce)
    Başkan aynı. Futbolcular aynı. Taraftar aynı. Fark BUZ farkı....
    0
    0
    Yanıtla
  • Codi44 (2 yıl önce)
    Senin Allah ina gurbannn
    0
    0
    Yanıtla
  • AYDIN GÖKALP (2 yıl önce)
    Hocam hakkın ödenmez sağol varol sizin karakteriniz maçlara yansıdı ve işte güzel sonuç.Güvenilir insan olmak güzel şey.
    0
    0
    Yanıtla
  • Timur (2 yıl önce)
    Hocam bu takım bu yılı Başta siz ve Ademin kişisel gayreti ve diğer oyunculara örnek olması ile kurtardı.Emekleriniz için teşekkürler
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (2 yıl önce)
    Hocam takımı ligde tutmayı başardığınız için sonsuz teşekkürler.İnşallah yönetim bizi süperlige çıkardığınız gibi size teşekkür etmez.uzun vadede Malatyasporda önemli başarılara imza atacağınıza eminim.yeterki abuk sabuk transferler yapılmasın.elinize kaliteli malzeme verilsin.sağolun varolun hocam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (2 yıl önce)
    İrfan hocanın kesinlikle bu takımda kalması ve transferleri de kendisinin yapması lazım. Yabancılara çuval dolusu para vermek yerine yerli topçulara yönelmesi lazım diye düşünüyorum. Yeşilyurt spordaki Emre Gemici mesela. Gelecek vaad eden bir oyuncu.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (2 yıl önce)
    hocam sen hakkını helal et bize ,daha önce hakkını yediler ,şükranlarımı sunuyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Hocam geldiniz ve bizi ligde bıraktınız.Sağolun,varolun
    0
    0
    Yanıtla
  • dırejanlıFBAY (2 yıl önce)
    irfan hocayı seviyoruz...güveniyoruz...başarılarının öncelikle malatya için veya başka bir takimdada olsan devamını dilerim...takim olarak başarılarının ve galibiyet lerin bilip bilmeden atıp tutanlara gelsin...
    0
    0
    Yanıtla
  • SAĞDUYU (2 yıl önce)
    Hocam size,teknik ekibinize,kulüp çalısanlarına,yöneticilere ve bu basarının asıl aktörleri olan basta takım kaptanı adem olmak üzere asıl,yedek tüm fubolcularımızı tebrik ve tesekkür ediyoruz.Sezon iççnde yerli yersiz sizleri üzecek kıracak yorumlarda bulunanlar oldu hakkıızı helal edin ve elestrilerin sahsınızla ilgili olmadığını geçen yıl küme düsen takımın taraftarının asırı hassasyeti olarak görün.3 günde bir zorluk dereces yüksek maçlar oynamak kolay değil basardıınız.Kaptanlığın sadece kola kapanlık pazubandını takmak olmadığını bu grevi hakkıyla yerine getirmek gerekiğni tüm Türkiye'ye gösterdin Adem tesekkur ederiz dilerim fubolculuk kariyerini burada noktalaman ve lk teknik adam deneyimini de bizimle yapman kısmet olur insallah.Son sözüm de burada ve sosyal medyada yorum yazan arkadaslara lütfen yazılarımızda daha dikkatli olalım kızınlık anımızda olsa dahi kimseyi kırıp üzecek yorumlarda bulunmayalım.Unutmayalım ki o yazılanlar bizim hakkımızda yazılsa bizde üzülürüz.takımımızın ligin son maçında da kendilerine olan saygılarını gösterip oynamalarını istiyoruz sonuç 3 ihtimal de olabilir bizim için önemli değil.Mücadele edin yeter.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Nurhak (2 yıl önce)
    Hocam Galatasaray'a yenilebilir iz ama oynayarak yenilenenim sayibeti Mahal vermiyelim
    0
    0
    Yanıtla
  • Gardaş bende Beşiktaşlı yim:))
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Sayın hocam başta siz ve ekibinize, sonra futbolcularımızın emeğine yüreğine sağlık.Hikmet hoca gibi medyatik,Hamza hoca gibi kaprisli hocalar yerine,sizin gibi bilimsel,kaprisi olmayan mütevazı hocalara,yani hocaya ihtiyacımız var umarım kulübü yöneten,ya da yönetecekler farkındadır.sagolun,var olun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplan 44 (2 yıl önce)
    Hocam sende nasıl bir enerji var. Hem malatyayı süperlige çıkardın hemde tam düştük derken bizi yine ligde tuttun. Emeğine yüreğine sağlık
    0
    0
    Yanıtla
  • çakırrr (2 yıl önce)
    hocam öyle bir hafta sonu yaşadık ki ; hem ligde kalmayı garantiledik, hem de haftaya şampiyonu biz belirleyeceğiz.Emeğinize yüreğinize sağlık.futbolculara iki gün izin vereydin iyiydi.
    0
    0
    Yanıtla