SON DAKİKA
SON DEPREMLER

HYMS'de Antrenman Sonrası Mangal Partisi

0
Güncellendi - 2021-05-13 23:36:50
HYMS'de Antrenman Sonrası Mangal Partisi
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’da futbolcular, teknik ekip ve kulüp yönetimi Nurettin Soykan tesislerinde gerçekleştirilen barbekü partisinde bir araya geldi.

Süper Lig’in 41. haftasında sahasında Hatayspor’la berabere kalan Yeni Malatyaspor matematiksel olarak ligde kalmayı garantiledi. Ligin 42. haftasında Galatasaray ile karşılaşacağı müsabakanın hazırlıklarını tamamlayan Yeni Malatyaspor’da futbolcular, teknik heyet ve kulüp yönetimi Nurettin Soykan Tesislerinde düzenlenen barbekü partisinde bir araya geldi.

Kulübün resmi sosyal medya hesabından paylaşılan fotoğraflarda futbolcuların, Teknik Direktör İrfan Buz’un ve Kulüp Başkanı Adil Gevrek’in neşeli olduğu görüldü.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Mülayim (3 yıl önce)
    Siz bizi birlik olup rakipleri yenip mutlu ettikten sonra bize algı yapmaya çalışanların alayının canları cehenneme. Siz mutlu olun. Ayet olsun canımız takımınız ???
    0
    0
    Yanıtla
  • Bekir (3 yıl önce)
    Mangalı hakettiniz. Afiyet olsun Doğunun Kaplanlarına
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir Can (3 yıl önce)
    Afiyet olsun kardaşlarıma. Hepsinin bayramı kutlu olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • H0ca44 (3 yıl önce)
    Tebrikler hayırlı bayramlar afiyet olsun bunu hakettiniz fazlasıyla bizleri mutlu ettiniz bu pandemi döneminde sizlerde mutlu olun gerçekten buna ihtiyacımız vardı.Bu takımı bozmayın transferde yapmayın kimleri yenmedinizki sizin yenemeyeceginiz takım yok son hafta hiç bir dedikoduya mahel vermeden Rize'de olduğu gibi 4-0 yapın gelin kimmiş heleneks yeni Malatyaspor neymiş gösterin iyi bir fırsat bence tarih yazmanın tam zamanı bizene kim şampiyon olursa olsun.
    0
    0
    Yanıtla