SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MSI YENİ OYUN VE İÇERİK ÜRETİCİSİ DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR SERİSİNİ AÇIKLADI

0
Güncellendi - 2021-05-18 11:05:34
MSI YENİ OYUN VE İÇERİK ÜRETİCİSİ DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR SERİSİNİ AÇIKLADI
A- A+ PAYLAŞ

Önde gelen bir iş, tasarım ve oyun teknolojisi üreticisi olan MSI, en yeni Intel® 11. Nesil H serisi işlemciler ve NVIDIA® GeForce RTX ™ 3080 Dizüstü Bilgisayar GPU’su ile desteklenen yeni dizüstü bilgisayar serisini duyurmaktan gurur duyar. Son yıllarda içerik oluşturucuların alanına genişleyen MSI, tasarımın hayal etmekle bunu yapmak arasındaki bağ olduğu konsepti hayata geçirmek için yaklaşan sanal etkinliği “Tech Meets Aesthetic” aracılığıyla canlandı. Yeni dizüstü bilgisayarlar, MSI’nın kullanıcı deneyimini geliştiren ve oyuncuların ve yaratıcıların ruhunu açığa çıkaran estetik dokunuşlara sahip üst düzey, güçlü makineler üretme eğilimini sürdürüyor.

Önceki modellere göre% 30 performans yükseltmesiyle, PCIe Gen4, Thunderbolt 4 ve Wi-Fi 6E’nin yüksek hızlı kombinasyonu, artırılmış geliştirmeleri artırır. Oyun serisi için, “Ayrık Grafik Modu” gibi MSI’ya özgü özellikler grafik performansını iyileştirirken, MSI Merkezi kullanıcıların GPU’yu kolaylıkla overclock etmesine olanak tanır.

MSI’nın yeni Creator serisi, True Pixel QHD + ve Mini LED ekranlar gibi gelişmiş özellikler içerir. MSI ayrıca GE Raider, GP Leopard ve GS Stealth dizüstü bilgisayarlar dahil sevilen oyun serilerini de güncelledi. Uluslararası grafik sanatçıları tarafından tasarlanan yeni Pulse GL, Sword ve Katana GF görsel görüntüleri seriyi tamamlıyor.

Creator Z16, Creator M16

Yeni Creator Z16, daha iyi görüntü açıları ve daha fazla üretkenlik için Altın Oran’dan ilham alan ince çerçeveli 16:10 ekrana sahip. Ay Grisi renkli CNC ile işlenmiş ince bir alüminyum kasa, abartısız bir şıklık katarken,% 100 DCI-P3 renk gamı ​​ile QHD + çözünürlüğe kadar True Pixel ekran, hem tasarımcıların hem de içerik üreticilerinin tüm ihtiyaçlarını destekler. Dünyanın en ince 0,1 mm keskin kenarlı fan kanadı tasarımı ve MSI’nın özel Cooler Boost Teknolojisi, ağır mimari uygulamaları çalıştırırken mümkün olan en iyi deneyim için optimum termal dağılım sağlar.

Creator M16 ise Creator Z16’nın sunmuş olduklarını daha hafif bir versiyonunu isteyen bir içerik oluşturucu için QHD + True Pixel ekranlar ve çok yönlü seçenekler sunuyor.

Creator 17

Yeniden tasarlanan Creator 17 dizüstü bilgisayar, tümü kumlanmış bir dokuya sahip siyah, alüminyum bir kasada, daha yüksek bir renk aralığı için 1.000 nit parlaklık ile AUO AmLED teknolojisiyle desteklenen canlı Mini LED ekran sunuyor.

Ultimate Powerhouse – GE76/66Raider

MSI’nın yeni dizüstü oyun bilgisayarı serisi, güçlü GE Raider serisi dizüstü bilgisayarlara yapılan yükseltmelerle başlıyor. GE76 ve GE66 Raider serisi, sci-fi mystic light bar çubuğunu bulunduruyor, olağanüstü oyun performansı için 165 W’a kadar tam TGP’ye sahip Wi-Fi 6E ve NVIDIA® GeForce RTX ™ 3080 Dizüstü Bilgisayar GPU’sundan yararlanıyor. 360Hz veya QHD 240Hz’e kadar olan ekranlar oyun hızını artırırken, MSI’nın Cooler Boost 5 teknolojisi sistemin sorunsuz çalışmasına destek oluyor.

Born for Performance – GP76/66Leopard

İş ve oyun, hatta mühendislik için güçlü performansa ihtiyaç duyanlar için, GP Leopard serisi NVIDIA® GeForce RTX ™ 3080 Dizüstü Bilgisayar GPU’sunu ve en yeni 11. Nesil Intel® Core ™ i7 İşlemcileri donatıldı.

Sleek & Sophisticated – GS76/66Stealth

Ödüllü Stealth serisi geri döndü ve hareket halindekiler için hafif, taşınabilir oyun gücü sunuyor. GPU ve CPU güncellemelerinin ötesinde, GS76 Stealth artık gümüş menteşe tasarımına, geliştirilmiş pil kapasitesine ve daha iyi görsel performans için QHD 240 Hz’e kadar yeni bir panele sahip. Dynaudio hoparlörler müzik dinleme deneyimini geliştirmeye destek olurken. GS Stealth serisi, ideal taşınabilir oyun ve çalışma ortağınız olacak.

Prominent illustrators grace their talent to the new Pulse GL, Sword and Katana GF

Pulsating Power– Pulse GL76/66

2018 ZBrush Dünya Şampiyonu Maarten Verhoeven tarafından tasarlanan yeni imajla MSI, yeni GL66 ve GL76 Pulse dizüstü bilgisayarlarını tanıtıyor. Verhoeven, Dragon Army için çevikliği ve esnekliği artırmak için Pulse enerjisinden ilham alan titanyum güç zırhını özel olarak tasarladı. Dizüstü bilgisayarlar, yeniden tasarlanmış bir ısı borusu ve daha düşük sıcaklıklar için daha fazla hava akışı oluşturan entegre MSI termal gres ile birlikte NVIDIA® GeForce RTX ™ 3060 Dizüstü Bilgisayar GPU’sunu kullanıyor. Bağımsız bir sayısal tuş takımı, kullanıcı deneyimini tamamlamaya yardımcı oluyor.

Sharpen Your Game – Sword17/15, Katana GF76/66

Sword ve Katana’nın hızlı gücünden esinlenen yepyeni Sword ve Katana GF serisi, ünlü Japon illüstratör Tsuyoshi Nagano tarafından tasarlandı ve ” Romance of the Three Kingdoms” video oyunu serisindeki çalışmalarıyla dikkat çekti. MSI Sword 17, Sword 15, Katana GF76 ve GF66, kullanıcılara ilham verecek şekilde ayarlandı. NVIDIA® GeForce RTX ™ 3060 Dizüstü Bilgisayar GPU’su tarafından desteklenen ve daha küçük 15 inçlik modelde bile bağımsız pedleri içeren Sword ve Katana GF dizüstü bilgisayarlar, giriş seviyesi oyun yapılandırmalarından daha fazlasıdır; sanal dünyadaki uzun süreli savaşlar için güçlü ortağınızdır.

Yaratıcılık ve iş piyasalarına yeniden odaklanan MSI’nın yeni dizüstü bilgisayar serisi, markanın sanata olan bağlılığını her biçimde yansıtıyor. MSI sadece performansı masaya yatırmakla kalmıyor, aynı zamanda insanların ihtiyaçlarını gözetmek için yeni bir tasarım sergiliyor. İster gece oyun oynayın, ister ofiste günler geçirin, isterse herhangi bir yerden yaratıcı çalışma olsun, MSI, herkesi her gün daha iyi bir deneyimle buluşturmak için çalışma alanlarını genişletme konusunda gerçekten iddialı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız