SON DAKİKA
SON DEPREMLER

HYMS, Dış Transferde Arayışlarını Sürdürüyor

0
Güncellendi - 2021-05-28 09:31:23
HYMS, Dış Transferde Arayışlarını Sürdürüyor
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulübü yönetimi, bir yandan Teenage Hadebe ve Karim Hafes'in satışına ilişkin tekliflerin sonuçlandırılması konusunda çalışırken, diğer yandan transfer edilmesi planlanan oyuncularla ilgili olarak temaslarını sürdürüyor.

YMS Sırbistan Süper Ligi'nden iki oyuncu ile ilgileniyor

Yeni Malatyaspor'un Sırbistan pazarına yöneldiği ve Partizan Süper Ligi'nde Partizan FK sağ kanat oyuncusu Lazar Markoviç ve bu sezon Partizan FK'da kiralık oynayan ve sözleşmesi sona eren isviçre'nin FC Lugano kulübünün oyuncusu Filip Holender (fotoğraftaki) ile yakından ilgilendiği öğrenildi.

Piyasa değeri 2 milyon euro olan Lazar Markoviç 27 yaşında.  Markoviç  2020 - 2021 sezonunda oynadığı 27 maçta, 11 gol kaydetti ve 6 asist yaptı.

Partizan'daki sözleşmesi biten santrafor Filip Holender ise 26 yaşında ve 2020 - 2021 sezonunda 9 gol kaydetti 4 asist yaptı.

Filip Holender'ın güncel piyasa değeri 1 milyon euro görünüyor.

İngiltere 2. Ligi'nden santrafor arayışı

Yeni Malatyaspor'un santrafor arayışında üzerinde durduğu oyunculardan biri de İngiltere 2. Ligi'nde mücadele eden Birstol City'li Famara Diédhiou.

Bristol City ile sözleşmesi sona eren Famara Diédhiou, 2020 - 2021 sezonunda 40 maçta 8 gol attı. Oyuncunun güncel piyasa değeri ise 3 milyon euro görünüyor.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • H0ca44 (3 yıl önce)
    Umut bulut tan iyiymiş adam 40 maçta 8 gol atmış
    0
    0
    Yanıtla
  • ABCDEF (3 yıl önce)
    Bence umut ve Kubilay kalsın. Ligin sonuna doğru heyecan oluyor..
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Rakip kale önüne maç boyunca sabit kalacak şekilde bir kazık çaksanız sezon boyunca o kazığa çarparak kaleye giren en az 5-10 tane golümüz olur.ben bu yaşta 20 maç oynasam en az 5 yaparım.ama bunun yanında oyuna verdiğin katkıda attığı golden daha bir önem kazanıyor demek.okuduğunu anlama güçlüğü çeken insan için bunu idrak etmekde kolay değil tabi.
    0
    0
    Yanıtla
  • AYDIN (3 yıl önce)
    Erzurumlu bir TEYYO dayı var.Tanımayanlar internette bir baksın.Onu geçtiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (3 yıl önce)
    40 maçta 8 golü bende atarım, para falanda istemem maksat memleketimize faydamız olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya'ya faydamız olsun istiyorsanız orum yapmayın gölge etmayin zarar verici yorum yapmayın destek olun köstek olmayin
    0
    0
    Yanıtla
  • fth (3 yıl önce)
    dembaba yı alın boşta adam
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Markoviç ile Filip holender isabetli transferler olurlar.bundan sonra transferde daha dikkatli olmalıyız.geçmişden ders alarak iki düşünmeliyiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • 40 maçta 8 gol atan adama isabetli transfer diyorsun.Oysa hergün eleştirdiğin Umut bulut 20 maçta 4 gol attı.aralarında ne fark var.Üstelik biri 3 Milyon Euro diğeri ise bedava..Bumu senin futbol bilgin?
    0
    0
    Yanıtla
  • Neye ve kime göre faydalı olur.Adam 40 maçta 8 gol atmış.Hergün sabah akşam eleştirdiğin Umut da 20 maçta 4 gol atmış.Birirnin maliyeti 3 milyon euro diğeri ise bedava.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)Nuri isimli kullanıcı yorumuna
    Umut ile Markoviçi bir tutmak tam bir akıl tutulmasıdır.biri sahada pozisyon üreten,ataklara önderlik yapan diğeri önünden geçen topa ayağını uzatmaktan ve bir tane rakip geçmekten aciz tekaut olmuş bir oyuncu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (3 yıl önce)
    40 maçta 8 gol atan adamdan ne santrfor olur ama...hemde 3 milyon euro...ya paralari niye boyle çöpe atıyorsunuz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim (3 yıl önce)
    Ms rodagellyle gorusiyormus inşallah olur üç giysiye verecayin parayı bir giysiye ver daha iyi olur daha faydalanirsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Eskiye rağbet olsa,Bit pazarına nur yağardı.
    0
    0
    Yanıtla