SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'nin Ertelenen Mali Kongresi Cumartesi Günü

0
Güncellendi - 2021-06-12 20:52:59
YMS'nin Ertelenen Mali Kongresi Cumartesi Günü
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulübü’nün 5 Haziran Cumartesi günü yapılması gerekiyorken çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen olağan mali genel kurulu 12 Haziran Cumartesi günü yapılacak.

Çoğunluk sağlanamadığı için genel kurulun ertelendiği, 12 Haziran Cumartesi günkü toplantının saat 10.00’da Battalgazi Belediyesi Konferans Salonu’nda yapılacağı bildirildi.

Geçtiğimiz haftaki ertelemeye ilişkin kulübün resmi internet sitesinde de, “Bugün Nurettin Soykan Tesisleri Altyapı Toplantı Salonunda gerçekleştirilmesi planlanan 2020-2021 yılı yıllık Olağan Mali Genel Kurul Toplantımız yeterli çoğunluğun sağlanamaması sebebiyle ertelenmiştir. Kongremiz, 12 Haziran Cumartesi günü saat 10.00’da çoğunluk aranmaksızın Battalgazi Belediyesi Konferans Salonunda yapılacaktır.” açıklaması yapılmıştı.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Nuri (2 yıl önce)
    Canlı seyrettim.Adı mali kongre olan bu show programını ,rezaletini ve komedisini dünyada hiçbir klüpde göremezsiniz.Bir takım kişiler kalkıp geçmişten anılar anlattı.Çok iyi tanıdığım yaşı 90 lara varmış amigo Yusuf abiyi de sahneye çıkartıp onada 50 yıl önceki anılarını anlattırarak toplantıyı bitirdiler.Başkan günlerdir eteklerindeki taşları dökeceğini söylüyor,bizde çok merak ediyorduk.Sözlü olarak,75 milyon borcumuz var dedi.Başkada bir şey demedi.Demekki eteğinde hiç taş yokmuş ki konuya ilişkin hiç bir şey söylemedi...Dünyada bir klübün, mali konularının konuşulmadığı tek mali kongre bu kongre idi.Divan kuruluna da,masa boş kalmasın diye genç bir hanımefendiyi oturmuşlar,bayan da ne oluyor ne bitiyor farkında değil sağına, soluna bakıyordu.Salonda ise da klasik 15-20 kişi bedavacı da ,her zaman olduğu gibi başkanı alkışlamakla görevlendirilmişti.İşte ertelen ve bugün gerçekleşen büyük mali kongre buydu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent yavuz (2 yıl önce)
    Kimse neye elini kaldırdığını bilmeden evet diyecekler ve Adil ihraz edilecek. Maalesef bu ülkede haksız Is yapanları temizlemek olayla bilgisi olmayan adamların bir defa el kaldırmasıyla temizleniyor.oysa kulüp mali kongreden önce bağımsız denetim şirketlerinden birine denetim yatırsa ve bunu kongrede açıkla da daha şık olmaz mi
    0
    0
    Yanıtla