SON DAKİKA
SON DEPREMLER

4 Günlük Yasaktan Sonra..

0
Güncellendi - 2020-04-28 08:09:37
4 Günlük Yasaktan Sonra..
A- A+ PAYLAŞ

Korona virüs (Covid-19) salgını tedbirleri kapsamında aralarında Malatya'nın da bulunduğu 31 ilde ilan edilen ve 22 Nisan 2400'te başlayan 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması 26 Nisan gecesi 24.00'te sona erdi. Kısıtlamanın sona ermesiyle birlikte birçok vatandaş kendilerini  dışarı attı.

İçişler Bakanlığı tarafından, korona virüs salgını tedbirleri kapsamında 30 büyükşehir ve Zonguldak için ilan edilen 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması sona erdi.Malatya'da ikamet eden bazı vatandaşlar, kısıtlamanın sona ermesiyle birlikte trafiğe ve sokaklara çıkmaya başladı.

Bazı vatandaşlar evlerine yakın bölgelerde ve kent merkezinde yürüyüş yaparken, bazı vatandaşlar ise banka önlerine gelerek ATM'lerden işlem yaptı.

Araç trafiğinin kısmen de olsa yoğunlaştığı kent merkezinde ekipler vatandaşlara maske takmaları ve sosyal mesafe kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulundu.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Malatyasporlu (4 yıl önce)
    Orda çocuklarda var. Hayret
    0
    0
    Yanıtla
  • HasMalatyalı (4 yıl önce)
    Sitelerde yasak olmasına rağmen çocukları ile dışarı çıkanlar var. Yasağa uyan bizlerin suçu ve çocuklarımızın suçu ne?
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 yıl önce)
    Maskesi gelen var mı acaba? Elimizdeki maskeler tükendi, satış yok. Başvurumuzu ilk günden yaptık, halen ne sms ne maske?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ziya (4 yıl önce)
    Arkadaşım corona 25 yaşındaki sporcuyu bile hasta edip öldürdüğüne göre,nasıl bir illet olduğunu artık kıyaslayın derim.Bu kadar emekten sonra herşeyi bir anda heba etmenin bir anlamı yok.Bu ne rahatlık?
    0
    0
    Yanıtla
  • Mülayim (4 yıl önce)
    Çatladı mı bu millet. Ne yani hemen sokaklara çıkıyorlar anlamıyorum aklımız başımıza virüse yakalanınca mı gelecek :@
    0
    0
    Yanıtla
  • MELEK (4 yıl önce)
    Bu dışarı çıkan çocukları Malatya Emniyeti görmezden mi geliyor bizim çocuklarımızın suçu ne 11 Mart’tan beri hapis hayatı yaşıyorlar. Bu çocukları dışarı çıkartana da göz Yumana da hakkımız helal değil
    0
    0
    Yanıtla
  • Vürüs kaparlar diyemi kızıyorsun yoksa senin çocuğun çıkamıyor onlar çıkıyor diyemi kızıyorsun?
    0
    0
    Yanıtla
  • Adaletsizliğe kızıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen katılıyorum.Fahri Kayahan ve Çilesizdeki bir çok sitede ,millet bahçede, balkondan görüyoruz ve biz toprağa hasret kaldık çocuklarımızla evde bu ne ulursamazlık ve bencillik...
    0
    0
    Yanıtla
  • şerif gönültaş (4 yıl önce)
    siz yarın görün dışarıyı bu neki
    0
    0
    Yanıtla