SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"4. Hakem 'Hocam At Hikmet Hocayı' Dedi"

A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Göztepe maçında gördüğü kırmızı kartla ilgili “Dördüncü hakem (Trabzon Bölgesinden Yasin Kol), Özgür Yankaya'ya birkaç kez; "hocam at Hikmet hocayı" diye ikaz etti. Penaltıdan sonra hakem geldi bana kırmızıyı gösterdi. Dördüncü hakemler bize yardımcı olacak. Özgür Yankaya hocam benimle iletişime geçmedi” açıklamasında bulundu.

Yeni Malatyaspor’un tecrübeli çalıştırıcı Hikmet Karaman, 2-1 kazandıkları Göztepe karşılaşmasında karşılaşmanın hakemi Özgür Yankaya’nın gösterdiği kırmızı kartla tribüne gönderilmişti.

Gördüğü kırmızı kart ve o an yaşananlarla ilgili TRT Spor'da yayınlanan Stadyum programına telefonla bağlanan ve açıklamada bulunan Karaman, “Benim burada hakemin vermiş olduğu penaltı kararına itirazımdan dolayı atılmam söz konusu değil” ifadesini kullandı. 

Karaman, teknik direktörlerle hakemlerin diyaloglarının iyi olması gerektiğine dikkat çekerek, “Benim son 10 senedir en ufak bir hakemle kötü bir diyalogum olmadı. Diyalog içerisinde olursak, birbirimizle konuşursak doğrulara yakın oluruz. Dördüncü hakem beni durduk yere ikaz etti. Penaltı pozisyonu falan yok ortada... Dördüncü hakeme, 'Hocam ben hakeme itiraz etmiyorum ki; kaç haftadır kazanamıyoruz.' dedim.

Oyuncularıma talimat verirken çizgiyi bir adım geçmenin antrenörü attırmaması gerekir. Hocalar takımı ikaz ederken giriyor, çıkıyorlar. Dördüncü hakem, Özgür Yankaya'ya birkaç kez; "Hocam at Hikmet hocayı" diye ikaz etti. Penaltıdan sonra hakem geldi bana kırmızıyı gösterdi. Dördüncü hakemler bize yardımcı olacak. Özgür Yankaya hocam benimle iletişime geçmedi. Özgür hocamdan özür diliyorum” şeklinde konuştu.

Karaman, ligin 28.haftasında 20 Haziran Cumartesi günü Yeni Malaya Stadyumu’nda Göztepe’yi 2-1 mağlup ettikleri karşılaşmada, Göztepe lehine verilen penaltı kararı sonrası karşılaşmanın hakemi Özgür Yankaya tarafından kırmızı kartla oyundan atılmıştı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • çakırrr (3 yıl önce)
    uzun zamandır ilk defa hocasız olunca takım kazandı.neden kimse bu olayı hayra yormuyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gündüzbeyli (3 yıl önce)
    Federasyon ve merkez hakem kurulu Malatyasporun üstünü çizmiş. Malatya milletvekillerinin bir araya gelerek bu kurumlara karşı seslerini çıkarmaları gerekiyor. En basitinden siyah bir çelengi bu kurumların kapısına bırakarak tepkilerini gösterebilirler. Yoksa her maça böyle yenik başlarsın. Kendi evimizdeki maçlarda bile maruz kaldığımız şu muameleye bakinda nasıl ezildigimizi görün artık
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Hakemlik babadan ogla yegenlere akrabalara geçen bir meslek oldju bu alemde akraban yoksa yukselemezsin bunları erma n hoca isim isim biliyor bazende televizyonda açıklıyor.bu eski hakemleri silip atacaksın bu haftaki Alanya maçını yöneten genç gelecek vaat eden hakemlere öncelik vereceksin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hangi meslek öyle değil ki ?
    0
    0
    Yanıtla
  • ziya (3 yıl önce)
    Bu futbol federasyonu bakalım Alanyasporlulara tekme tokat giren,önüne gelene söven ali ağaoğlu ile ilgili nasıl bir işlem yapacak?
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (3 yıl önce)
    O dördüncü hakemde Trabzon bölgesi hakemiymiş.Vay be...
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (3 yıl önce)
    adamlar başka ne yapsin malatya 3 puan aliyor penalti verdi malatya hemen gol atti ellerinde geleni hep yaptilar olmadi en son çare karaman hocaya kart verip moreleri bozup takimi yikmak çok basit sahada yenemiyoruz masada yenmek federesyon nasil olsa göz yumuyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (3 yıl önce)
    İşte bize devam eden Trabzon gerçeği.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vahap (3 yıl önce)
    Yanlı hakemlerin verdiği karar Hikmet hocayı kırmızı kartla attırmak. İkinci gol den önce Kjartsona yapılan faülü göremeyen hakem. Haydi bunları bir tarafa bırakın, bizim külubün başkanı niye TFF, ye çıkıp bu yanlışlığa uğradığını söylemiyor, Millet vekilleri, belediye, şehrin büyükleri NERDESİNİZ? Kulubün arkasında duracaksınız! Sizlerin söylediği her konuşma çok önemlidir. Bu takımı yolda bulmadık.
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (3 yıl önce)
    Tamamen haklı ve doğru buluyorum hikmet karaman'ı hakemler biraz daha alttan alabilmeli bazı şeyleri kaldı ki hocanın da dediği gibi hakeme bir tepki yok sadece maç içi atmosferden dolayı ister istemez çizgi ihlali yapabiliyorsun ama maalesef hakemler buna aşırı tepki verebiliyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    İzmiri hangi takımla karşılaşsak ve sonraki takımda fener olursa hakemlerin arızası kendini her zaman gösteriyor
    0
    0
    Yanıtla