SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"4 Maçtır Kazanamıyorduk. Sonuçtan Çok Memnunuz"

A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’u 1-0 mağlup eden Başakşehir’de Teknik Sorumlu Erdinç Sözer maçın ardından konuştu. Birçok pozisyon bulduklarını ve farklı kazanabilecekleri bir maç olduğunu söyleyen Sözer, savunma oyuncularını da tebrik etti.

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında Yeni Malatyaspor’u 1-0 mağlup eden Başakşehir’de Teknik Sorumlu Erdinç Sözer maçın ardından konuştu. Kazanmak istediklerini ifade ederek sözlerine başlayan Sözer, "Galibiyet almak istiyorduk. 4 maçtır kazanamıyorduk. Sonuçtan da çok memnunuz. 1-0 kazandık. Maçın geneline bakınca ilk 15-20 dakika çok iyi başladık. Kenarlardan gelerek iyi pozisyonlar yakaladık ama değerlendiremedik. 26. dakikada Aleksic’in attığı güzel bir golle maçı kazandık. İkinci yarıda da çok pozisyon yakaladık ama golü bulamadık. Direkten dönen toplarımız vardı. Bunları değerlendirseydik maçı daha rahat kazanabilecektik. Savunmayı da tebrik etmek gerekiyor. Zor pozisyonları kapatabildiler. Maçı gol yemeden tamamladık ve galibiyetten çok memnunuz" dedi.

Yakalanan pozisyonlarda kalecinin üzerine vuruşları çok yaptıklarını söyleyen Sözer, "Birçok pozisyonu biz değerlendiremedik. Son maçlarda çok pozisyona giremedik ama bu maç için iyi hazırlandık ve Antalya kampındaydık. Maçın ilk anından itibaren hızlı başladık. Gol şansları geldi ama değerlendiremedik. İnşallah gelecek haftalarda goller gelecek" açıklamasını yaptı.

"Ertaç çok iyi maç çıkardı"
Bu arada Yeni Malatyaspor’u Aleksic’in golüyle 1-0 mağlup eden Başakşehir’de Deniz Türüç maçın ardından konuştu. Yeni Malatyaspor kalecisi Ertaç’ın çok iyi bir maç çıkardığını ifade ederek sözlerine başlayan Deniz Türüç, "Maçın geneline bakıldığında, 3, 4 ya da 5 farklı olabilirdi. Şansımız yanımızda değildi. Belli ki üzerimizde bir şeyler var ama bu galibiyetle bunu kırdığımızı düşünüyorum. Maça çok yüksek tempoda başladık. Golü de bulduk. İlk golü de bulduk ama hakem ofsayt verdi. Maçın geneline gelirsek istediğimiz gibi bir maç oldu. Çok üreterek rakibi geriye ittik. Böyle bir maç bekliyorduk. Bizim için önemli olan 3 puan. Özellikle ikinci yarıda biraz daha dikkatli olmamız lazımdı. Bu da ilk yarıdaki yüksek baskıdan kaynaklanıyor, biraz yorulduk diyebilirim. Ama önemli olan 3 puan" şeklinde konuştu.

İstanbul, iha

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız