SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polisle Tehlikeli Kovalamaca

A- A+ PAYLAŞ

Kangal- Malatya yolunda otostopla bindikleri otomobilin sürücüsünün telefonunu ve peşlerine düştüğünde aracını çalan, yaşları 15-16 olan 2'si Suriye uyruklu şahıslar, Malatya il merkezinde polis kovalamacası sırasında kaza yaptılar. Şüphelilerden 3'ü yakalanırken, 1'i aranıyor.

Edinilen bilgiye göre; Sivas Kangal- Malatya yolunda 72 AAN 601 plakalı otomobile otostopla binen şüpheliler Arguvan yol ayrımında araçtan inmek istediler. Şüphelilerden biri, otomobil sürücüsünün cep telefonunu alıp kaçmaya başlarken, sürücü kontak anahtarı üzerinde olan otomobili bırakarak kaçan şahsı kovalamaya başladı. Otomobilde bulunan diğer şüpheliler, otomobili hareket ettirerek, kaçmakta olan arkadaşlarını da alıp Malatya yönüne yol almaya başladılar.

Otomobil sürücüsü, durumu hemen güvenlik birimlerine ihbar etti. İhbar üzerine, araştırmaya başlayan polis ekipleri, saat 00.45 sıralarında otomobili Malatya il merkezinde dolaşırken farketti ve peşine düştü. Kaçan otomobil, 01.00 sıralarında Yeşiltepe Seyran Mahallesi 100. Yıl Caddesi üzerinde, park halindeki 44 ACT 417 plakalı otomobile çarptı ve durdu. Otomobilden inerek kaçmak isteyen Suriyelilerden 2'si polis tarafından yakalanırken, 2'si karanlıktan yararlanarak kaçtı. Çevrede araştırma yapan polis ve gece bekçileri, firarilerden birinin Çitil Sokaktaki bir evin bahçesine girdiğini farketti ve burada yakaladı.

Gözaltına alınan 3 şahıs, Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edilirken, adının 'Yasin' olduğu belirlenen 4. şüphelinin arandığı bildirildi.

Bu arada, kovalamaca sırasında bir polis otosunun lastiği patladı ve sürücü kaza yapmadan aracı durdurmayı başardı.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

26 yorum yapılmış

  • İlhan (2 yıl önce)
    Hayaldi gerçek oldu...
    0
    0
    Yanıtla
  • abuzer (2 yıl önce)
    daha iyi günlerimiz bu suriyeli sorunu herkese kaybettirir
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (2 yıl önce)
    Günaydin memleket! Nasil ? Egleniyormusunuz?
    0
    0
    Yanıtla
  • Adem (2 yıl önce)
    Da durun da neler göreceğiz yakındır malatyada SURİYELİ çeteler
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sporlu fanatik (2 yıl önce)
    Bu yaşta bunu yapan ileride neler yapmaz, hiç acımadan sınırdışı, Avrupa da bunları yapsın bakalım neler oluyor,adamlar kendi ülkemizde bu ülkenin vatandaşına yaptığı pervasızca davranışa bak.Adam yolda aracına alıyor yaptığı iyiliğe karşı yaptıklarına bak nankörlerin,def edeceksin memleketine
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Bunlara dünyanın kaç bucak olduğunu devletimizin göstermesi gerekiyor.Bunlara geldikleri yerleri hatırlatmaları gerekiyor.Şimdiden bunları bir şekilde kontrol altına alınması gerekir
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçek bu (2 yıl önce)
    Daha bu yeni başlıyorlar. 3_5 yıl sonra bizi sokağa çıkarmayacaklar. Bu iyi günlerimiz. Şu anda kadınları ara vermeden çocuk yapıyorlar. Artık fazla değil 10_20 yıl sonraki Türkiye nin durumunu varın düşünün. Ya şimdi hepsi toplanıp sınır dışına çıkarılacak yada gelecekte Türkiye yi karanlıklar bekliyor. Bizden demesi. Bunlar zaten siyasi olarak AKP de bitirdiler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Can (2 yıl önce)
    Sayın akp milletvekilleri bu geçiçi sığınmacı sorununu ne zaman çözmeyi düşünüyorsunuz? Tanımadığınız bilmediğimiz milyonlarca insanı neden içimize soktunuz? Insani bakım ise ülkelerinin sınırında besleyebilirdiniz..
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan balcı (2 yıl önce)
    çocuklarıda dinlemek lazım herzaman şikayetçinin dedikleri birebir aynı çıkmıyor !
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Ara mahallelerde,çarşıda her yerde, başıboş dolaşan onlarcasını görebilirsiniz.Tedbir alınmazsa,bunlar bu milletin başına daha çok bela olacaklar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (2 yıl önce)
    Diyorduk bu suriyeliler ve afganlılar başımıza bela olacaklar bunları derhal sınır dışı etmemiz gerekiyor çarşı afganlı ve suriyeliden geçilmiyor Türkçe konuşan yok yol yakınken bunlardan kurtulmamız gerekir
    0
    0
    Yanıtla
  • ercan akyazı (2 yıl önce)
    bunlar daha iyi günlerimiz. başımıza bela ettiler
    0
    0
    Yanıtla
  • Kutalmış (2 yıl önce)
    Aileleri ile birlikte derhal sınırdışı edilmeleri gerekir.Diğerlerine ibret olması açısından böyle olması gerekir.Adamlarda ki cesarete bakarmısın, bu daha iyi günlerimiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • cafer canbay (2 yıl önce)
    Bu daha iyi günümüz
    0
    0
    Yanıtla
  • resocan (2 yıl önce)
    Bunlar daha iyi günlerimiz. Ekonomi zaten çalkantılı 3-5 milyon Suriyeli habire çoğalıyor kim doyuracak bunları.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (2 yıl önce)
    Haber Suriyeliler ile ilgili olunca bir konuya değineceğim. Yıllardır akraba, eş ve aile dostlarımız ile sık ziyaret ettiğimiz Hürriyet Parkı Suriyelilerden geçilmiyor, rahat tavırları yüksek sesli konuşmaları insanları ve çocuklarımızı rahatsız ediyor. Neredeyse insanın Suriyeliler Parkı demesi geliyor...
    0
    0
    Yanıtla
  • İSMAİL (2 yıl önce)
    suriyeliler baş belası burayı kendi yaşadıkları yere benzettiler derhal sınır dışı edilmeli can güvenliğimiz yok
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyam44 (2 yıl önce)
    sonuç ne yakaladılar gece sabah geri serbest bırakacalar bu kadar basit
    0
    0
    Yanıtla
  • irfan (2 yıl önce)
    bunların artık gönderilme zamanı geldide geçiyor çok olaylara karışıyorlar her işi yapıyorlar ama hükümet çoğunu sansürlüyor öz güvene bakın vatandaş olarak bunlara gereken tepkiyi göstermiyoruz hükümet bunlara nasıl bir çare üretecek acil açıklamalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Haci Bilen (2 yıl önce)
    Daha yeni başlıyorlar. Neler yapacaklar neler ! Besle kargayı oysun gözünü misali...
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    15-16 Yaşlarında ancak telefon, araba gaspı yapıyorlar. Suç işleyen göçmenler direkt sınırdışı edilmeli.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Kemal (2 yıl önce)
    Size muhacir edenin. En büyük yanlışı sizi masum görmesi
    0
    0
    Yanıtla
  • Faruk (2 yıl önce)
    İyi iyi çok şükür gaspa da başladılar.. daha bunlar iyi günlerimiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (2 yıl önce)
    Çocuk yaşta demeyip bu ve benzeri olayları yapanları aileleri ile birlikte sınır dışı edeceksin...
    0
    0
    Yanıtla
  • Onlar bizim ümmet kardeşimiz hiç sınır dışı ederler mi :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Bence ayrım yapmadan hepsi sınır dışı edilirse daha iyi olur gibi..
    0
    0
    Yanıtla