SON DAKİKA
SON DEPREMLER

15 Temmuz Kortej Yürüyüşü Gerçekleştirildi

0
Güncellendi - 2021-07-15 21:34:20
15 Temmuz Kortej Yürüyüşü Gerçekleştirildi
A- A+ PAYLAŞ

15 Temmuz 2016’daki hain darbe girişiminin 5. yıldönümünde Malatya’da da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliği düzenlendi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında akşam saatlerinde ilk olarak kortej yürüyüşü gerçekleştirildi. Öğretmenevi önünde başlayan korteje Vali Aydın Baruş, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selami Arslan, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Malatya Baro Başkanı Av. Enver Han ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Mehteran eşliğinde ellerinde Türk bayrakları ile birlikte 15 Temmuz Meydanı'na kadar yürüdü.

Sabah ezanına kadar sürecek anma programında saatler 00.13 gösterdiğinde, tıpkı 15 Temmuz 2016’da olduğu gibi Malatya’daki tüm camilerde aynı anda selalar okunacak. 00.20’de ise Fetih Suresi okunarak dualar edilecek.

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • kadir (2 yıl önce)
    cenabı allah devletimize milletimize zeval vermesin vatan hainlerini kınamıyorum.. lanetliyorum onlar hem allah katında hemide millettin yanında lanetlilerdir
    0
    0
    Yanıtla
  • MURAT (2 yıl önce)
    hani covid vardı hani mesafe vardı noldu ya
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (2 yıl önce)
    Malatya her zamanki gibi kendiden bekleneni yapmış.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hanifi (2 yıl önce)
    Malatyahaber eminim yayınlamazsın ama bu kalabalıkta tonla kripto vardır sırf Akp ki görünmek tasfiye edilmekten kurtulmak için ... renklendirme zaaarrrr...
    0
    0
    Yanıtla