SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Yanlış İlaç Yaşlı Çiftin Ölümüne Yolaçtı

0
Güncellendi - 2021-08-04 01:43:58
Yanlış İlaç Yaşlı Çiftin Ölümüne Yolaçtı
A- A+ PAYLAŞ

ARAŞTIRMACI ADİL GÜR'ÜN HALASI.. Yeşilyurt ilçesine bağlı Görgü (Cafana) Köyü'nde yaşayan, yaşlı karı koca, kendi ilaçları yerine, yanlışlıkla kayısıda kullanılan güve ilacını içmeleri sonucunda zehirlenerek vefat ettikleri öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, sürekli kullandıkları ilaçları yerine, dikkatsizlik sonucunda tarımda kullanılan bir ilacı içen 80 yaşındaki Hüseyin Bahçalı ile 79 yaşındaki eşi Fatma Bahçalı çifti rahatsızlandı.

Anne ve babalarının rahatsızlığını öğrenen çocukları, Bahçalı çiftinin ambulans ile hastaneye kaldırılmasını sağladı.

Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan Hüseyin -Fatma Bahçalı çifti tüm müdahalelelere karşın kurtarılamayarak vefat etti.

Bahçalı çifti, 3 Ağustos Salı günü, Malatya Şehir Mezarlığı'nda ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından burada toprağa verildi.

Adil Gür'ün halasıydı

Fatma Bahçalı'nın, tanınmış kamuoyu araştırmacısı ve kamuoyu anket şirketi sahibi Adil Gür'ün halası olduğu öğrenildi.

MHP MKYK Üyesi Eyüp Gönültaş, twitter hesabından paylaştığı mesajında, "Adil Gür’ün halası Fatma Bahçalı ile eniştesi Hüseyin Bahçalı’nı cenazelerine katıldık.Allah rahmet eylesin" dedi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • İlhan Can (2 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin. Yakınlarına sabrı Cemil versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • reis (2 yıl önce)
    hüseyin amcam ve fatma teyzem komşularımdı. hüseyin amcayı görürdüm dünyanın en naif en kibar ve en güzel insanlarıydı. duyduğum zaman yıkıldım. gerçekten çok acı bir haber. allah rahmet eylesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Huzur (2 yıl önce)
    Allah rahmet etsin mekanları cennet olsun ailesine sabır versin inşallah.
    0
    0
    Yanıtla