SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Sezonun İlk Maçında HEZİMET!. 1-5

0
Güncellendi - 2021-08-16 22:08:29
Sezonun İlk Maçında HEZİMET!. 1-5
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, sezonun kendi sahasında oynadığı ilk maçında Trabzonspor karşısında hezimete uğradı:1-5 Hazırlık dönemini iyi geçirmediği anlaşılan ve bu arada, alt liglerden yaptığı futbolcu transferleri nedeniyle taraftarların heyecanını sezon başında söndüren Yeni Malatyaspor, Trabzon karşısında oyun tutturamadı. İki golü VAR incelemesiyle sayılmayan Yeni Malatyaspor'da, maç kadrosundaki düşük performanslı oyuncular, 'daha düşük' performanslı tecrübesiz, 2'si de geçen yılın U-19 takımından gelen futbolcularla değiştirilirken, İrfan Buz'un bu hamleleri şaşkınlıkla izlendi ve hezimet kaçınılmaz oldu.

STAT: Yeni Malatya Stadyumu

HAKEMLER: Atilla Karaoğlan, Ceyhun Sesigüzel, Volkan Ahmet Narinç, 4.Hakem. Çağdaş Altay, Serkan Tokat (VAR), Ali Saygın Ögel (AVAR)

ÖZNUR KABLO YENİ MALATYASPOR: 25.Ertaç Özbir, 5. Oussama Hadadı, 6. Rahman Buğra Çağıran (Dk.46 66. Jospın Nshımırımana), 7. Mustafa Eskihellaç (Dk.83 77. Mert Miraç Altıntaş), 8. Aabıd Rayane, 10. Adem Büyük, 13. Wallace Fortuna Dos Santos, 14. Stephen Patrıck Mallan (Dk.46 90. Kubilay Kanatsızkuş), 26. Semih Kaya, 30.Benjamın Tetteh (Dk.68 19. Haqı Osman), 45.Karım Hafes Ramadan Seıfeldın (Dk. 68 3. Phılıp Gamelı Awuku),

YEDEKLER: 22. Abdulsamed Damlu, 3. Phılıp Gamelı Awuku, 15. Erıc Ndızeye, 17. Mert Örnek, 19. Haqı Osman, 54. Atakan Müjde, 61. Taha Gür, 66. Jospın Nshımırımana, 77. Mert Miraç Altıntaş, 90. Kubilay Kanatsızkuş

TEKNİK DİREKTÖR: İrfan Buz

TRABZONSPOR A.Ş.: 1.Uğurcan Çakır, 5.Berat Ayberk Özdemir, 9.Anthony Nnaduzor Nwakaeme (Dk.69 7. Yusuf Sarı), 11.Anastasıos Bakasetas (Dk.82 29.Yunus Mallı), 13.Vıtor Hugo Franchescolı De Souza, 17.Marek Hamsık (Dk.81 15. Anders Trondsen), 21. Jorge Djanıny Tavares Semedo (Dk.88 41. Murat Cem Akpınar), 23. İsmail Köybaşı, 27. Kouassı Gervaıs Yao (Dk.46 14. Andreas Evald Cornelıus), 32. Edgar Mıguel Ie, 33. Bruno Da Sılva Peres,

YEDEKLER: 16. Erce Kardeşler, 4. Hüseyin Türkmen, 7. Yusuf Sarı, 14. Andreas Evald Cornelıus, 15. Anders Trondsen, 29.Yunus Mallı, 41. Murat Cem Akpınar, 61. Abdulkadir Parmak, 70. Ahmetcan Kaplan, 99. Serkan Asan

TEKNİK DİREKTÖR:Abdullah Mucib Avcı

GOLLER: Dk.2 Bakasetas, Dk. 11 ve Dk.65 penaltıdan Djaniny,Dk.29 Gervinho- Gervais, Dk.41 Hamsik (Trabzonspor), Dk.31 Adem Büyük (Yeni Malatyaspor),

SARI KARTLAR: Jospın Nshımırımana, Adem Büyük (Yeni Malatyaspor), Anthony Nnaduzor Nwakaeme (Trabzonspor)

Dakika 1: Yeni Malatya atağı sağdan gelişirken, savunma topu uzaklaştırdı.

Dakika 2- GOL: Trabzonspor, Bakasetas'ın golüyle öne geçti. Hamsik'in ceza alanına yaptığı ortada penaltı noktası civarından topa yükselen Bakasetas, kafayı vurdu ve ağlarla buluşturdu:0-1

Dakika 9: Yeni Malatya atağı soldan gelişti. Aabid'in ceza alanına ortaladığı top savunmadan döndü.

Dakika 11- GOL: Yeni Malatya atağa kalkmak isterken kaptırılan topla ceza alanı önünde buluşan Djaniny, yandaki Nwakaeme'ye pas çıkardı. Bu futbolcunun şutunda konut takım farkı ikiye çıkardı:0-2

Dakika 12: Ev sahibi soldan Aabid'le atak geliştirdi. Bu futbolcunun ortaladığı topa hamle yapan Adem'in ofsaytta olduğunu yardımcı hakem belirledi.

Dakika 15: Karim Hafes'in ortaladığı topu Trabzon savunması kornere gönderdi. Atışı aynı futbolcu kullandı, Hamsik tehlikeyi uzaklaştırdı.

Dakika 17: Trabzon atağında Gervinho çizgiye inip ortaya çevirdi. Bakasetas'ın vuruşunda savunmaya çarpan top kornere çıktı.Kullanılan atışta gelen topa yükselen Edgar'ın rakibine yaptığı faulu hakem tespit etti.

Dakika 19: Yeni Malatyaspor'un sol çaprazdan kazandığı serbest atışı Mallan kullandı. Bu futbolcunun direkt kaleye vuruşunda, kaleci Uğurcan topu son anda kornere gönderdi. Ev sahibi ekip bu kornerden de sonuç alamadı.

Dakika 20: Mallan'ın ceza alanı dışından sert şutu az farkla üstten auta çıktı.

Dakika 23: Soldan topla uluşan Karim Hafes'in ortaladığı topa arka direkte yükselen Adem'in kafa vuruşu, üstten aut.

Dakika 26: Sağdan Mustafa Eskihellaç'la atak gelişti. u futbolcu topu ceza alanına çevirdi, Mallan vurdu. Yandan aut.

Dakika 28: Mustafa Eskihellaç'ın vuruşunda top savunmadan döndü.

Dakika 29- GOL: Trabzon kontraatağı golle sonuçlandı.Nwakaeme'nin ara pasıyla Gervinho buluştu ve kaleye gönderdi:0-3

Dakika 31- GOL: Yeni Malatya'nın golü Adem Büyük'ten geldi. Mustafa Eskihellaç'ın ortaladığı topa Adem Büyük zor pozisyonda yatarak vurdu ve fileleri havalandırdı:1-3

Dakika 37: Ev sahibi ekibin soldan kazandığı serbest vuruşta Hafes'in ortası savunmadan döndü. Devam eden atakta Hafes bir kez daha vurdu, korner. Sonuç yok.

Dakika 41- GOL: Trabzon bir kez daha golle buluştu. Ceza alanına giren Gevinho, topu ortaya çevirdi. Arka direkteki Hamsik, topu ağlara gönderdi:1-4

Dakika 42: Yeni Malatya atağında Adem Büyük, ceza alanında yakaladığı önemli fırsatı değerlendiremedi.

Hakem, oynanmamış süre olarak 1 dakikayı işaret etti.

Karşılaşmanın ilk yarısı 4-1 Trabzonspor'un üstünlüğüyle kapandı.

Dakika 46: Ev sahibi takım atağında Adem Büyük'ün indirdiği topa sağ çaprazda Mustafa Eskihellaç vurdu, farklı bir şekilde aut.

Dakika 52: Cornelius Yeni Malatya kalesine doğru hareketlenirken, Aabid ayak koydu ve tehlikeyi önledi.

Dakika 53: Malatya atağı sağdan Mustafa Eskihellaç ile gelişti. Bu futbolcu ortaladı, Adem Büyük penaltı noktası civarında kafayı vurdu, top üstten auta çıktı.

Dakika 58: Ani gelişen ev sahibi takım atağında Kubilay Kanatsızkuş ceza alanına girerken, Edgar yatarak topa dokundu ve kornerle tehlikeyi önledi. Aabid'in kullandığı korner atışında topu defans uzaklaştırdı.

Dakika 60 Yeni Malatya'nın kullandığı serbest atışta topla buluşan Adem Büyük, çizgiden içeriye çevirmek istedi, ancak top yan ağlarda kaldı.

Dakika 64- PENALTI: Trabzon atağı sağdan Djaniny ile gelişti. Bu futbolcu ceza alanında Haddadi'den sıyrılmak isterken, yerde kalınca hakem penaltı kararı verdi.

Dakika 65- GOL: Trabzon'un penaltısını Djaniny kullandı ve topu bir kez daha ağlarla buluşturdu:1-5

Dakika 67: Soldan Hafes'le gelişen Yeni Malatya atağında, bu futbolcunun kaleye göndermek istediği top defanstan sekip kornere çıktı. Kornerden sonuç yok.

Dakika 71: Djaniny'in ortaladığı topa arka direkteki Bakasetas kafayı vurdu, az farkla aut.

Dakika 74: Soldan gelişen atakta sağ çaprazda topla buluşan Mustafa Eskihellaç'ın şutu savunmaya takıldı.

Dakika 78 GOL- iPTAL: Malatya atağında topla buluşan Adem Büyük, Osman Haqi'yi gördü. O da yanındaki Jospin'e bıraktı, bu futbolcu topu ağlarla buluşturdu. Ancak, VAR incelemesi sonucu, hakem Adem Büyük'ün topa sahip olurken faul yaptığı gerekçesiyle golü geçerli saymadı.

Dakika 83 PENALTI- İPTAL: Trabzon atağında atılan topun Jospin'in eline çarptığı gerekçesiyle hakem penaltı kararı verdi. Ancak, VAR'dan gelen, bu futbolcunun topa eliyle dokunmadığı uyarısı üzerine pozisyonu izleyip, penaltı kararını iptal etti.

Dakika 85 GOL- İPTAL: Yeni Malatya atağında, savunma arkasına hareketlenen Adem Büyük sol çaprazdan topla buluştu ve ağlara yuvarladı. VAR incelemesi sonucu, Adem Büyük'ün ofsaytta olduğu gerekçesiyle bu gol de iptal edildi.

Hakem oynanmamış süre olarak 4 dakikayı işaret etti.

Dakika 90: Yunus Mallı'nın soldan sert şutunda Ertaç Özbir gole izin vermedi.

Dakika 90+1: Savunma arkasına gönderilen topa hamle yapan Cornelius uygun pozisyonda topu auta gönderdi.

Karşılaşma, konuk Trabzonspor'un 5-1 üstünlüğüyle sona erdi.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

FOTOĞRAFLAR: AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

81 yorum yapılmış

  • H0ca44 (2 yıl önce)
    Oynanan futbola gurur duyuyoruz.sonuç önemli değil..defans kurgusu üçlü defan korkanın anası ağlamamíş bence iyi yoldayız birde şu gitsin bu gitsin yerine gelenler kim isam şahbeki aradík 6+1+3 taktigiyle bir hoca olarak öneriyorum..takım iyi başkan iyi herşey güzel sadece stadın yeri kötü...
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYA'lı (2 yıl önce)
    Geçen sezonun son maçında sadece Galatasaray'dan daha az gol yiyerek kendince şampiyon belirleme rolü üstlenen ve 5 stoperle maça çıkan büyük hoca (!) nın büyük skorları, daha çok göreceğiz çokkk....
    0
    0
    Yanıtla
  • Zafer (2 yıl önce)
    Skor 5-1 olunca kimse hakemin kıyımlarını görmedi, bu hakemi takip edin bu sene dah çok Trabzon maçlarına verilecek ve çaktırmadan takımları doğrayacak, bir çok pozisyonda asla iyi niyetli değildi.
    0
    0
    Yanıtla
  • abdulvahapgülezgin (2 yıl önce)
    edilen kelamlar herkesin kendi görüşüdür ancak taraftarın inanmadığı bir klüp, taraftarın desteklemediği bir klüp ancak bu kadar mesafe alır. bir de şu SARI KIRMIZI sevdasından vazgeçilirek asli renkleri SARI SİYAH ile sahada mücadele eden bir takım görebilsek daha iyi olacaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Kupa yorgunu Trabzon 45 dakika oynayıp 4 gol atarak çokta fazla yüklenmedi.5-1 çok iyi bir skor.Haftaya da göztepeden en az 3 yer.Bu maçtan sonra yada bir kaç hafta sonra Sonra T.direktör değişikliğine gidilir.Ha bu arada futbolcu maaşlarıda kesintiye uğruyabilir..Bunları neden yazıyorsun diyenlerede 2 yıldır bozuk plak gibi her şey aynı da ondan...Ancak bu yıl bir başka tehlike daha ilave edildi.Geçmiş yıllardan farklı olarak takım ağzına kadar bu ligi asla taşıyamıyacak 2. ve 3.lig futbolcusu ile dolu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (2 yıl önce)
    Şu sportif direktör erdoğan beyefendinin gösterdiği oyuncularla bu lig bitmez acilen gitmesi gerekir
    0
    0
    Yanıtla
  • sertan (2 yıl önce)
    Teşekkür ederiz sayın başkan. Teşekkür ederiz sportif direktör Dün akşam bize bu hezimeti yaşattığınız için teşekkür ederiz. Bu kadro bırak süper ligde ikinci ligde bile kalamaz.Süper lig skor yapacak oyunculara ihtiyacımız varken biz 2.ligde adını sanını bilmediğimiz önceki yıllarda öyle üstün bir performans göstermeyen oyuncular alarak takımı şişirmişsiniz sonrasında iyi bir kamp dönemi geçirdiğinizi söyleyerek kendinizi de kandırarak ilk maçınıza çıktınız.Nereyi tutsan orası elinde kalıyor.Defans her araya top gol oldu.Orta saha zaten yıllardır bal yapmayan arılar alarak şişirdiğiniiz bir orta saha ile mücadele ediyoruz yine aynı sistem defam ediyor.Bu takımda orta sahada sana assistler yapacak bir tane oyuncun yok.Forvetin tetteh geçen seneki performansı belli.Bir adem var başka mücadele eden topçun yok.Artık lige veda etme zamanımız geldi.Sezonun ilk maçı ancak bu oyuncularla sene sonunu hangi teknik direktör getirsen boş sezonu tamamlayamaz. 2 yıldır elimiz yüreğimizde sezon geçiriyorduk.Bu yıl çok rahat bir şekilde dibi boylarız.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz
    0
    0
    Yanıtla
  • PİTON (2 yıl önce)
    Adil beyefendi Bak senin eserin. Yazıklar olsun. Yazıklar olsun. Yazıklar olsun. Yeter çekin elininzi malatyaspordan yeter. Adam akıllı iş yapmıyorsunuz. Gidin kayısı ticareti yapın Siz futbolun F sinden anlamıyorsunuz. Bizi Soğuttunuz artık . Yazık bu taraftara bu takıma gönül vermişlere yazık. Bir tane Adam akıllı transfer yapmadınız. Sonuç bu. Bu kadro ile git ball liginde oyna. Yazıklar olsun diyecek çok şey varda Allah a haval ediyorum sizi.
    0
    0
    Yanıtla
  • hangimiz sevmedik (2 yıl önce)
    İzzet Erdoğan Nasıl görememiş,Güneysu spor da oynayan sağ bek vardı çok süper,niye onu alamamış,takım senin yüzünden sağ bek siz oynadı, beş tane yedi, beş tane de borçlu kaldı o bir maçta yemek için rezerve yaptırdı.....................................
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Daha ilk maçtan rezil ettiniz Malatyayı! Sahaya çıkan ilk 11'de Buğra haricinde kalitesiz isim yoktu. Bu skorun sebebi irfan buz ve onu getiren adil gevrektir! Sadık, Guilherme, Azubuike, Aleksic gibi adamlar lazım bu takıma! En başta süper ligde hiçbir başarısı olmayan, hiçbir sistemi planı olmayan irfan buz gönderilmeli! İlk geldiği gün eleştirdiğimizde buradaki yorumcular bize tepki göstermişti. Siz herşeyi çok biliyorsunuz ya, alın size irfan buz'un şahane futbolu!
    0
    0
    Yanıtla
  • Battalgazi44 (2 yıl önce)
    Şaşırdık mı hayır. Bu yönetimden ne beklenir ki? Fikstürün çekildiği gün Trabzon bizi darmaduman eder, Kayseri ile birlikte küme düşeriz demiştim. Bekleyin, görün.
    • Beğen
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Atalarımız boşuna "perşembenin gelişi çarşambadan belli olur" dememiş. Adil beğe tapulamışlar Malatyasporu. Babasının malı gibi tepe tepe kullansın. Sonrada buruşturup çöpe atıp gitsin. Malatyanın hakkını sonuna kadar aradığını sananlar da seyretsin dursun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Huzur (2 yıl önce)
    Bize göre değil sadece nasiplenenlere yarıyor bu iş.
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (2 yıl önce)
    adil beg bizim şehirle eğleniyor egosunu tatmin ediyor yakında seyircide egosunu tatmin edecek bekle adil beg
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Sahada kaptan Ademden başka Candan mücadele eden topçu yok.Semih geçen seneden beri enkaz,Hadebenin ne kadar iyi stoper olduğunu bugün daha iyi anladık.Herşeye rağmen çok pozisyon harcadık.Gelecek 3 futbolcu ile takım daha iyi olacak.Daha ilk hafta fazla karamsarlığa gerek yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • fatih (2 yıl önce)
    Adil Gevrek İrfan Buz İzzet Erdoğan tam bir şaheser yaratmışlar. Yav ayıptır günahtır siz neyin kafasını yaşıyorsunuz. Ey irfan bu ne senin kapasiten ne de takımın 3-5-2 yi oynayamaz. Bilerek lades dedin. Yol yakınken vaz geç hem kendini hem bizi yakma. İdari menejer kendi dünyasında. Trabzondan Rizeden amatör de oynayan tüm hemşehrilerini topladı getirdi. Başkanı yazmaya gerek bile duymuyorum.Sözün özü ligin averaj takımı olmak yolunda tam gaz ilerliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Çamcı (2 yıl önce)
    Semih ten defans olmaz bu çapta birini Malatyaspor a armağan eden yetenek yoksunu adil gevrek İSTİFA
    0
    0
    Yanıtla
  • Çağrı (2 yıl önce)
    Geleceği kurtaracam ayağına kendi takımında bile yer bulamayan çöpleri topladılar kime ne verdi bilinmiyor,getirdiği sportif direktör ile bu günü yakıp geleceğe sadece moloz bırakacaklar,bu takım asla süper lig takımı değil kümenin ilk adayı geçmiş ola birileri yine iç edip gidecek derdi tasası gerçek taraftara kalacak taraftar storede çalışıp şakşaklatan değil,şu duruma tepki verendir
    0
    0
    Yanıtla
  • Carbon (2 yıl önce)
    Adil bu sefer kararlı düşürmeye kendi adıma söylüyorum zor maça giderim bundan sonra...
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (2 yıl önce)
    Süper bir takım olmuşsunuz tebrikler. Yeni sistem yeni futbolcular. Çok iyi hazırlanmışsınız. İlk hafta 5 yediniz. Devamı gelsin. 5 ten aşağı yemeyin. İlk haftadan arkadan lider oldunuz. Sezon sonu inşallah ligi sondan lider bitirirsiniz.Bu çile biter.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Tam bir rezalet.yazıklar olsun.yeni transferler tam bir facia.Erkan kaşı bile aradık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (2 yıl önce)
    4 lü defansta elek olan semih ve walles ile 3 lü defans oynayan hoca bugün gitsin. Sonradan giren iki yabancı dışında 2.ligde bile oynamaz bu topcular. Kasımpaşa dan gelen topcu Erkan Kaş tan beter. Sportif direktörü başkanı bu olanın ligde kalması hayal bile olamaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • kündübekli (2 yıl önce)
    gs karşı gresunu izleyin yeni çıkan malatya mı gresun mu, irfan hoca bu yaz bu takıma defans yapmayı takımca defans yapmayı öğretmedi mi; semih, wallace yetersiz acil stoper lazım ve irfan hocayla bu iş olmayacak ilk yarıyı zor çıkartır göreceksiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Adil (2 yıl önce)
    Yazıklar olsun. Hep kabus yaşıyoruz. Tarihindeki en büyük saha içi hezimetini yaşattınız. Başkan ve ekini protokol trübününü işgal ediyor. Hoca yetersiz. Futbolcular kazanmak adına çaba göstermediler. Futbolcuların Malatyaspor’umuza aidiyet duygusu kalmamış. Oyuncular oyundan çıkarken hocayı takmıyor.başkan ve yönetim süper lig futbolcusu almamak için elinden geleni yapıyor. Yol yakınken tedbir alınmazsa çok yazık olacak….
    0
    0
    Yanıtla
  • kündübekli (2 yıl önce)
    gresun spor nasıl mucadele ediyor takımda plan sablon var irfan buzla bu iş olmazzzz
    0
    0
    Yanıtla
  • Yorgun (2 yıl önce)
    Hak ettiği yerde başladı. Çekirge 2 yıldır sıçradı gevrek bu yıl seyirciden yani malatyalilardan intikamını alacak takımı düşürecek ve bırakacak geçmiş olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • New Malatya (2 yıl önce)
    İzzet Erdoğan mıdır nedir biran önce kurtulun su adamdan gittiği her takım küme düşmüş kimin torpillisi aldığı adamlara bak takımı göz göre göre küme düşürüyor İzzet adil ikilisi bugün 800 km yol geldim maç için 60.dakika stattan çıktım bu takımdan hiç bir şey olmaz en az 7 tane as oyuncu transferi lazım yoksa bu yıl elveda
    0
    0
    Yanıtla
  • Adil gevrek onu özellikle getirdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçek bu (2 yıl önce)
    Takım, takım olamamış. Takımda golcü yok. Takım da oyun yok, eksik mevki çok.bu hali ile hiç galibiyet alamaz bu takım. Trabzon hafta içi Avrupa maçı oynadı. Eğer dinlenmiş olsaydı 5 değil 10 atardı. Aslında 5 az oldu. Adil Gevrek topladı 2.ve 3.lig topçularını al sana takım Başkan. Rezalet. Takımlar ne transferler yaptı. Biz hep diğer takımlar İn transfer lerini okuduk. Bizim takım sıfır. Şu göründü bu takım bu sezon ligin ilk yarısı lige havlu atar. Yani sezon sonu stresini yaşamayız. Ben geçen hafta yorum yazdım. Trabzonspor 5_6 atar dedim. Ama yorgun olmasalardı 10 rahat atarlardı. Çünkü ortada takım yok. Ama yol yakınken çok kaliteli 2 golcü, 1 tane orta saha 1 tane defans
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Bir Adil gevrek klasiği.Ama bu sefer ligin bitmesine 5 hafta kalmadan sağlam düştüğünü göreceğiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Arif BİLİR (2 yıl önce)
    Yoruma gerek yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Y Buğday (2 yıl önce)
    Hamzayı da mumla arayacağımızı ummazdım bize gelen teknik direktör hep böyle dengesiz mi olacak yazıkkı buna takım teslim edilmiş tazık
    0
    0
    Yanıtla
  • Yms'li (2 yıl önce)
    Bir suru Gol attik sayilmadi bir surude Gol kacirdik. Yeni oyuncularimiz ve Malatya cok iyiydi 3.1 4.1 mesafe varken yetistik by demekki Malatya daha ustun tebrikler ederim onumuzdeki maclarda bunun hincini cikaririz
    0
    0
    Yanıtla
  • Bizim düşmana ehtiyacımız yok Böylesi taraftar yeter yariin başkanı hocayı oyuncuları yuhlarlasa şasmayın Trabzonu yenseydik yine bir şeyler uydururlar trabzon kötü oynadı derler MALATYA bizim başkan bizim hakeme hiç söz söyleyen yok sanki trabzonun dokunmazlığı var gibiydi Ilk macta böylesi taraftar olurmu Tek bildikleri istifa ezberlenmiş durmadan ayn söz
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemali (2 yıl önce)
    Gecen yilki sistemle 3den fazla yemedik. Ayni sistem olmali ve 4.5 nokta transfer lazim sag sol kanat 2 irta saha 1 kaleci acil
    0
    0
    Yanıtla
  • Dincer (2 yıl önce)
    Bu isin ilk macta olmasi iyi oldu.. belki ona gore transfer yaparlar
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (2 yıl önce)
    sahada hafes ve buğra show vardı
    0
    0
    Yanıtla
  • Hafes solbek yada defans oynayamaz çünkü defansla ilgili hiçbir yeteneği yok . Hücumda 20 ortadan birini ancak denk getiriyordu, artık onuda yapamaz göbeği büyütmüş . Buğra 6 numara oynayamaz . 8 numara yada sol açık olabilir yanlış yerde oynatıyor. Zaten 2 stoperimizde bitik . Hemde ekstra hamleyi birak, normal hamle yapamayan defans oyunculariydilar zaten. Bunlar sadece oynadığı sisteme göre pozisyon alıp hava topuna çıkan oyunculardı . Şimdi fizik olarakta çöküp çöp olmuşlar. Bu takimda olmasi gerekenler gönderildi, Murat akca, hadebe ,sadik,chabeke, preria,bouatip gibi. Sadik gelse bile hava topu eksikliği var , hemde tek başına ne yapacak .Zaten ön libero sagbek ,solbek te yok. Hücumda en azindan ademle ,kubilay var.Başkada birşey yok .İnşallah bizden kötü 4 takım vardir da belki kurtaririz. Ama zannetmiyorum . 1 lig kesin gibi gozukuyor . Simdiden geçmis olsun herkese
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahmut (2 yıl önce)
    Kale çerçeveyi gören 8 şut 5 i gol, hakem de Trabzon'un 12. Adamıydı Buğra ve Benjamin gününde değildi son ana kadar mücadele iyiydi ilk maç sağlık olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (2 yıl önce)
    2. 3.lig den toplama takim yaparsan farklı yenilirsin yani beklenen bir skordu hiç sasirmamaliyiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (2 yıl önce)
    Perşembenin gelişi Çarşambadan belli olur diye söz vardır, Bizimde elimizdeki imkanlar ile kapasitesimizden büyük başarı beklemek, üstelik böyle amatör bir yönetim kurulu ile çok zor, bu takımın kapasitesi bu lig için yetersiz, bunu herkes biliyor da yönetim bilmez mi. Yolun başındayız bu farklı mağlubiyet bize belki de hayırlı gelir, bir yanlışlık olurda Adil başkan istifa eder.Kimse başka yönetim çıkmaz demesin en alası da çıkar, biz Malatyayız ve bunun da üstesinden geliriz. Ben şahsen en zengin iş insanı olsam sokağa atılacak milyarlarım olsa da 1kuruşunu bunlara güvenip destek olmak için vermem. Yazık yazık koca şehrin takımını bir kişinin tekeline bırakan, hesap soramayan siyasetçiler e bunlar kadar suçludur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çok doğru güvenmediği yönetime iş adamı,belediye neden parasını versinki.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer44 (2 yıl önce)
    İrfan Buz Avrupa Şampiyonasında sadece İtalya maçlarını izlemişki (o da yanlış izlemiş) hücum hattı zengin Trabzon’a karşı 3’lü savunma ile başladı. Birisi, İrfan Buz’a bu takım oyuncuları İtalya milli takım oyuncuları ve kendisinin de Mancini olmadığını anlatmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen öyle
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Rezilik trabuzon sporu kutlarim ve alkisliyorum helal olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Alkışla ne istersen yap yanlız 44 şemşiyesi altında yapma Hepimiz üzüldük rakip trabzon gibi birini alkışlamak ne kadar mantıklı Bir düşün
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    İyi ki Trabzonspor haftaiçi 120 dk UEFA’da maç oynadı, yoksa hezimet daha katmerli olurdu
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (2 yıl önce)
    Reyane alabid i kim aldı
    0
    0
    Yanıtla
  • Murto (2 yıl önce)
    Takım takım diyorsunuz stad bom boş öğle atıp tutmayla olmuyor yok biz maçta yazıyoruz diyenler maç izlerken eliniz de TLF yazıyor musunuz hiç inanasim yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçek 44 böyle olmalı tebrikler
    0
    0
    Yanıtla
  • O stada girmek için bilet almak yetmiyor.murtooBenim böyle tanıdığım bir sürü taraftar var.Aşıların tam olacak yada pcr testi yaptıracaksın. murrto.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (2 yıl önce)
    Takım ilk yarı daha iyiydi. İrfan hocanın yaptığı tüm değişiklikler hatalı. Nasıl bir oyun okuma böyle. Defans üçlü olması problem oluşturdu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Adam 2 lig 3 lig den oyuncu almış diye laf ediyorsunuz gs kaç tane tanınmamış çocuğu yıldız yaptı Trabzon'da aynı altının değerini sarraf bilir ne biliyorsunuz içlerinden bir altın çıkmayacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Oynadığın takım Trabzon Avrupa'da tur atlamış takım ayıp ya hemen lig düşündünüz bir sabredin adil adil diyorsunuz la zengin biri geldi de adil mi takımı bırakmadı gelende benim gibi aç aç .
    0
    0
    Yanıtla
  • Yillardır ezberledikleri kelime istifa Hava sıcak maça gelmez soğuk maça gelmez istifa diye zırıl zırıl bağırır trabzonu alkışlar sonra da 44 der anlamak zor
    0
    0
    Yanıtla
  • Dayı (2 yıl önce)
    Başkan,ne güzel takım yaptın ? Birde yanındakiler ! 2.3 ligden topçular aldınız ,ayıptır.Taraftarı hiç düşünmediniz .Hoca'ya bak sen.Trabzonlular atak bir takım,hocamız 3'lü savunma neden?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer44 (2 yıl önce)
    Alınan futbolculardan ilk 11 de oynayanlar bunlarsa 2 ve 3. Ligden alınanları düşünemiyorum. Sağ ve sol beklerde kim oynuyor çözemedim. Ortasahada rakibe basan oyuncu yok gibi. Geçen yıl devre arasında işe yaramaz onca futbolcu aldı yetmedi 2. ve 3. Ligden yenileri ile takviye etti.Forvet ve kale hariç her bölgeye futbolcu lazım, futbolcu yanında klübe Başkan ve kenara Teknik direktör de lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (2 yıl önce)
    Adil gevrek yüzünden malatyali olmaktan utaniyorum. Adil gevrek ve yönetimi isitifaaaaa
    0
    0
    Yanıtla
  • Adaymı var kim aday zengin iş adamları 3 büyüklere destek oluyorlar istanbul takımlarına destek oluyorlar Adil başkan canlı yayında söykedi Kim istiyiyorsa gelsin dedi kimse çıkmadı bu durumda adil başkana teşekür borçluyuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (2 yıl önce)FFM isimli kullanıcı yorumuna
    Teşekküre devam edin diyorum konuşmaz bırakır istifa eder gider takım sahipsiz kalirmis sahipsiz kalsa bundan daha iyi olur kimse unutmasın ki bu ilin şehri emini sayın Gürkan bu kulübü sahipsiz bırakmaz başkan çok iyi biliyor delegeler kendi adamı bulun çoğunluğu gönderin beni diyor tam bir şark kurnazlığı zamanında bunu rahmetli Demirel yapardı buldunuz 276 yida benmi gitmiyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hâla başkan adayı var mı ki gibi komik yorum yapmayın.Belliki Klüp tüzüğünden haberiniz yok.,ezbere yorum yapmaya devam ediyorsunuz.Daha önemlisi 3 yıldır yaptığı gibi Adil başkanın 3 ,5 hafta sonra diğerlerine yaptığı gibi bu seferde İrfan buzu gönderir.O zaman başkanına ayrıca teşekkür edersin.
    0
    0
    Yanıtla
  • FFM (2 yıl önce)
    Bir sezonluk golleri yeriz Hakem de trabzonlu gibi Gelecek maçlara umutlanalım Defans çok yorgun Ilk mac başka ne diyelim Acilen oyuncu alınmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • İlk 10 2 ve 3 lig oyuncudan süper lig oyuncusu çıkmadı belki bir 10 tane daha 3 ligden getirin belki bunlardan biri bu ligde oynarda,paranız cebinizde kalmış olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (2 yıl önce)
    Bu yıl malatyaspor ligde avaraj takımı olur gelen vurdu giden vurdu şarkısını söyleyerek ptt'de 1 de gözümüzü açarız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet44 (2 yıl önce)
    Şevket hoca var(güldür güldür de) . Bunu adil başkana topla anlattık, kova ile anlattık, kramponla anlattık. Ama başkan bildiğiniz gibi... Yani bu sonuç böyle olacaktı. Müneccim olmaya gerek yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Koca bir şehir bir insana mahkum olmuş,o insan kimseyi dinlemiyor kulüp adamın babasından miras kalmış gibi ,şehirde oynanan bu tiyatroyu bütün yetkililer seyrediyor ,onlar seyredebilir üzücü olan kulübün gerçek sahibi taraftarlarda seyrediyor iyi seyirler malatyam.
    0
    0
    Yanıtla
  • koray (2 yıl önce)
    3.Ligden aldıkları 2 oyuncuyu 2.yari oyuna alırlarsa 5-4 alırız maçı.
    0
    0
    Yanıtla
  • fth (2 yıl önce)
    hoca bizim takım 3 lü defans oynamaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tf44 (2 yıl önce)
    1.8 biter bu maç
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Ne dermiştik, Irfan hoca,buz gibi dağılacak diye. Sirnaktan forvet gerekli acil duyurulur. Ilgilenene!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Yazmiyam diyorum duramıyorum çünkü Malatyaspor spor sevgisi ve aşkıyla geçti hayatım eğer bir gün maç esnasında kalp krizinden ölürsem bunun tek sebebi bu kulübün başkanı olacaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğanşehirli (2 yıl önce)
    Stadın zemini berbat sözde bu sene çimleri yenilediler çimler tam kök salmamis bu gidişle maçlarımızın tamamını deplasmanda oynuyabiliriz
    0
    0
    Yanıtla
  • Adil gevrek in yaptırdığı zeminden ne hayır bekliyorsun kardeşim takım 2-0 a kadar sahada yoktu trabzon 3 yaptı rezalet
    0
    0
    Yanıtla
  • Fth (2 yıl önce)
    2 senedir uğraşıyordu bizi düşürmeye bu sene başaracak başkan
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    12 tane 2 ve 3 ligden alınan oyuncu var.Acele etmeyin.Belki içlerinden yıldız oyuncu çıkar diyen ve başarısızlığı tescilli bu yönetime övgüler yağdıran yalakalar ve aklı eveller oldukça bu klübün sırtı yerden kalkmaz demeyeceğim bu yıl tuş olacağız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Ağamı sadece ve sadece gerçek Malatyaspor taraftarı gönderebilir,transfer biterse gelen yönetim ne yapabilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (2 yıl önce)
    Malatyaspor Trabzondan inşallah 10 tane gol yer inşallah bu yılda küme düşer kurtuluruz. Bu kadar gözleri kör bir yönetim ile bu takımın duyarsız bilgisiz taraftarına süper lig yakışmıyor. Siz gidin kendi mahallenizde top oynayın Malatyayı rezil etmeyin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçek bu (2 yıl önce)
    İrfan hoca yeni bir sistem üzerinde çalışıyordu demek buymuş. 2.dk da gol ye 10.dk.da Bi daha ye ye Allah ye. Gerçi adam ne yapsın takımda transfer yokki. Bu takım bugün enaz 5_6 tane yer. Bu haliyle de hiç galibiyet alamadan düşer. Averaj takımı olur. Haa bu yıl acı çekmeyiz.çünkü düşmesi 10_15 hafta öncesinden kesinleşir. İzlemeye değmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • gokler789 (2 yıl önce)
    üzülerek yazıyorum bu kadro ile bu takım düşer
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Adil gevrek spor .0 trapzonspor 2 başka söze gerek yok,....
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Çıkacak en iyi kadro ilk 11 zorlayacak oyuncu varmı kesinlikle hayır derken golü yedik dost acı söyler bu takımla bizi ligden düşürmeden bu başkan gitmez.
    0
    0
    Yanıtla