SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor İzmir'den Moralle Dönüyor:0-1

0
Güncellendi - 2021-08-24 01:51:52
Yeni Malatyaspor İzmir'den Moralle Dönüyor:0-1
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, İzmir deplasmanında Göztepe'yi 1-0 mağlup ederek 3 puanı aldı. İlk haftada kendi sahasında Trabzonspor'a 5-1 mağlup olarak büyük moral bozukluğu yaşayan Yeni Malatyaspor'u Göztepe deplasmanında güldüren gol 56. dakikada Tetteh'ten geldi.  Maçın 14. dakikasında Malatya lehine verilen bir penaltı da VAR incelemesi sonucu iptal edildi.

STAT: Gürsel Aksel Stadyumu - İzmir

HAKEMLER: Bahattin Şimşek (Hakem), Bilal Gölen (1. Yardımcı Hakem), Murat Altan (2. Yardımcı Hakem), Oğuzhan Aksu (Dördüncü Hakem), Erkan Engin (VAR), Oğuzhan Uğurlu (AVAR)

GÖZTEPE A.Ş.: 1. İrfan Can Eğribayat, 77. Murat Paluli, 15. Dıno Hugo Arslanagıc, 33. Atınç Nukan, 41. Berkan Emir (Dk.75 4. Kahraman Demirtaş), 7. Halil Akbunar, 5. Obınna Emmanuel Nwobodo, 8. Soner Aydoğdu (Dk.75 14. Makana Baku), 9. Pape Cherıf Ndıaye, 10. Beykan Şimşek (Dk.64 11. Lourency Do Nascımento Rodrıgues), 18. Adıs Jahovıc (Dk.75 17. Ege Özkayımoğlu),

YEDEKLER: 13. Arda Özçimen, 2. Kerim Alıcı, 4. Kahraman Demirtaş, 23. Atakan Rıdvan Çankaya, 19. Efe Can Saçıkara, 30. Yalçın Kayan, 43. Davıd Tıjanıc, 11. Lourency Do Nascımento Rodrıgues, 14. Makana Baku, 17. Ege Özkayımoğlu

TEKNİK SORUMLU: Ünal Karaman

ÖZNUR KABLO YENİ MALATYASPOR: 25. Ertaç Özbir (Dk.85 22. Abdulsamed Damlu), 5. Oussama Hadadı, 66. Jospın Nshımırımana, 7. Mustafa Eskihellaç, 8. Aabıd Rayane (Dk.90+1 6. Rahman Buğra Çağıran), 10. Adem Büyük, 13. Wallace Fortuna Dos Santos, 14. Stephen Patrıck Mallan (Dk.65 16. Sadık Çiftpınar), 26. Semih Kaya, 30. Benjamın Tetteh (Dk.90+1 90. Kubilay Kanatsızkuş), 45. Karım Hafes Ramadan Seıfeldın

YEDEKLER: 22. Abdulsamed Damlu, 3. Phılıp Gamelı Awuku, 16. Sadık Çiftpınar, 17. Mert Örnek, 19. Haqı Osman, 97. Hasan Özkan, 61. Taha Gür, 6. Rahman Buğra Çağıran, 77. Mert Miraç Altıntaş, 90. Kubilay Kanatsızkuş

TEKNİK SORUMLU: İrfan Buz

Dakika 4: Göztepe atağı soldan gelişti. Berkan Emir ortaladı, top defanstan döndü.

Dakika 6: Sağ kanatta Mustafa Eskihellaç topla buluştu, ceza alanına çevirmek istediği top dışarı çıktı.

Dakika 8: Murat Paluli'nin ortaladığı topla arka direkte buluşan Berkan Emir kontrolü kaybetti.

Dakika 11: Soner Aydoğdu'nun ceza alanına gönderdiği topu Karim Hafes kornere attı. Berkan'ın kullandığı korner atışında top defanstan döndü, Soner Aydoğdu vurdu, defans engelledi.

Dakika 13: Göztepe'nin soldan kullandığı serbest vuruşu Berkan kullandı, top Kaleci Ertaç'ta kaldı.

Dakika 14 PENALTI: Sağdan gelişen Malatya atağında Mustafa Eskihellaç ortaladı, Tetteh dokundu. Arslanagic elle müdahale edince hakem penaltı noktasını gösterdi.

Dakika 16 PENALTI İPTAL: Maçın hakemi Bahattin Şimşek, VAR uyarısı üzerine pozisyonu monitörden izledikten sonra penaltı kararını iptal etti ve maçı hakem atışıyla başlattı.

Dakika 19: Göztepe atağında Berkan'ın ceza alanına gönderdiği top savunmadan sekip Ertaç'ta kaldı.

Dakika 20: Yeni Malatya atağı sağdan gelişti. Ortalanan topla buluşan Adem Büyük'ün cılız vuruşu kalecide kaldı.

Dakika 21: Göztepe kontraatağında Soner Aydoğdu'nun pasıyla Jahovic sol çaprazdan ceza alanına girdi, şutunda top savunmadan sekti ve kornere çıktı.Berkan'ın kullandığı atıştan gelen topu Malatya defansı uzaklaştırdı.

Dakika 28: Bu dakikada Göztepe tehlikeli geldi. Beykan Şimşek'in savunma arkasına gönderdiği topa Ndiaye hareketlendi, ancak Kaleci Ertaç tam zamanında kalesini terkederek, ceza alanı dışındaki müdahalesiyle topu uzaklaştırdı.

Dakika 32: Murat sağdan ortaladı, Jahovic kafayı vurdu. Top farklı bir şekilde auta çıktı.

Dakika 35: Sağdan topu ceza alanına göndermek isteyen Murat'ın ortası Malatya savunmasından döndü.

Dakika 36: Sağdan Halil'in içeriye çevirdiği topu Kaleci Ertaç aldı.

Dakika 38: Soldan gelişen ev sahibi takım atağında Soner'in çevirdiği topa ön direkte Beykan dokundu. Ertaç, topu kornere çeldi. Soldan kullanılan korner atışından gelen topa Atınç kafaya yükseldi, vuruşu autla sonuçlandı.

Dakika 39: Malatya atağında sağdan ceza alanına çevrilen topu Tetteh, Aabid'e bıraktı. Bu oyuncu uygun durumda vurdu, auta gönderdi.

Dakika 43: Yeni Malatya'nın kazandığı serbest atıştan gelen topu savunma uzaklaştırdı.

Hakem oynanmamış süre olarak 4 dakikayı işaret etti.

Dakika 45+1: Malatya atağında Adem, ceza alanı dışından şutunu attı. Defansa çarpan top az farkla kornere çıktı. Kullanılan korner atışından sonuç yok.

Dakika 45+2: Soldan Beykan'ın ceza alanına gönderdiği topu Malatya defansı uzaklaştırdı.

Dakika 45+4: Adem'in şutu Göztepe kalesinin üstünden auta gitti.

İlk yarı 0-0 kapandı.

Dakika 48: Soldan gelişen Malatya atağında Hafes'in ortası savunmada eridi.

Dakika 49: Göztepe kontraatağı soldan gelişti. Berkan'ın ortaladığı topu Ertaç yumrukla uzaklaştırdı.

Dakika 52: Göztepe atağında soldan topla buluşan Obinna'nın şutu defanstan sekip Ertaç'ta kaldı.

Dakika 53 DİREKTEN DÖNDÜ: Göztepe gole çok yaklaştı. Sağdan ortalanan topu arka direkte Beykan indirdi, Ndiaye'nin önüne gelen topa bu futbolcu vurdu, direkten döndü.

Dakika 54: Yeni Malatya atağı hızlı gelişti. Mustafa Eskihellaç ceza alanı dışından sert vurdu, az farkla yandan aut.

Dakika 56 GOL: Yeni Malatyaspor, Tetteh'le golü buldu. Soldan gelişen atakta, Tetteh aldığı topla çaprazdan ceza alanına girdi, rakibini geçti ve şutunu attı, topu ağlarla buluşturdu: 0-1

Dakika 57 Sağdan topa sahip olan Halil'in ortaladığı top Ertaç'ta kaldı.

Dakika 59: Malatya yine hızlı geldi. Sağ çaprazda topla buluşan Tetteh, topu kaleci İrfan'dan aşırtmak istedi, ancak kaleci topu almayı başardı.

Dakika 61: Jahovic'in vuruşunda top Kaleci Ertaç'ta kaldı.

Dakika 66: Halil Akbunar'ın ortasını Malatya defansı uzaklaştırdı.

Dakika 71: Soldan Halil Akbunar'ın vuruşu auta çıktı.

Dakika 74: Yeni Malatya atağında Tetteh sağdan rakip ceza alanına girdi, hakem bu oyuncunun topu elle kontrol ettiği gerekçesiyle atağı kesti, Göztepe lehine vuruşa hükmetti.

Dakika 71: Soldan Halil Akbunar'ın vuruşu auta çıktı.

Dakika 74: Yeni Malatya atağında Tetteh sağdan rakip ceza alanına girdi, hakem bu oyuncunun topu elle kontrol ettiği gerekçesiyle atağı kesti, Göztepe lehine vuruşa hükmetti.

Dakika 78: Soldan gelişen atakta Halil ceza alanına ortaladı, savunmadan seken top kornere çıktı. Kornerden sonuç yok.

Dakika 82: Göztepe'nin kullandığı serbest vuruşta top savunmadan döndü, ikinci kez kaleye şutlanan top Ertaç'ta kaldı.

Dakika 85: Sakatlık geçiren Yeni Malatya Kalecisi Ertaç, yerini Abdulsamed Damlu'ya bıraktı.

Dakika 88: Sağdan gelişen Malatya atağında Jospin topu ceza alanına çevirdi, ancak topa müdahale edecek arkadaşı yok.

4.Hakem oynanmamış süre olarak 8 dakikayı gösterdi.

Dakika 90+3: Yeni Malatyaspor bu dakikada gole çok yaklaştı. Jospin Nshimirimana, taşıdığı topla ceza alanı önüne geldi, sert vuruşunda top az farkla üstten auta gitti.

Karşılaşmayı Yeni Malatyaspor 1-0 galip bitirdi.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

FOTOĞRAFLAR: AA (İzmir)

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

47 yorum yapılmış

  • Rıfat (2 yıl önce)
    Hamza döneminin ezik Malatyaspor'u olmadığı için çok mutluyum. Göztepenin pozisyonları varsa bizim de var. Kaldı ki Trabzon maçında bir gol attık, iki gol iptal edildi ve net üç pozisyonumuz vardı. O maçta da yenildik ama ezilmedik. Yumuşak huylu isem Kim demiş uysal koyunum. Kesilir belki fakat, Çekmeye gelmez boynum. Her maçı alamayacağımızı herkesin bilmesi lazım artık. İlk maç sonunda irfan buz istifa yazan saçma sapan yorumlar oldu burda. Göztepe maçı sonunda da her maçı alacağımızı sananlar var. Transfer gerekliliğini en fazla isteyen kişi İrfan hocadır. Ve haklıdır. Üst düzey bir iki transferle takım ligi ortalarda bitirir. Yeter ki en ufak sendelemede ( Malatya tabiriyle ) biraz da biz iteklemeyelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Aslında ne ve nasıl olursa olsun alınmış bir galibiyet var ve ben yorum yapmak istemedim.Ancak çok aşırı özgüven (Biz buna cahil cesareti diyoruz),umumi istek ve talep üzerine yazmak istedim.Evvela alınan bu çok önemli 3 puan için futbolcu kardeşlerimizi canı gönülden tebrik ederim.Zaten bu 3 puanı almazsaydık,sonun başlangıcı bu hafta başlamış olurdu.Göztepe maçını seyredenler bilir.Sahamızda 29 tehlikeli top çıkardık.Adamlar 41 orta yaptılar.%32 lik top tutabildik. Takımın eksikleri çok fazla ve tekrar nüksetti.Adem Büyük orta sahaya,mustafa defansa bu maçta olağanüstü yardımcı oldular.Bir futbolcu her maçda bunu yapamaz.Yani Adem büyük bir sakatlansa,bu takım çöker.Hala bunları göremiyen,anlamıyan,bir hafta önce sahamızda ilk kez yediğimiz 5 golü çabuk unutup,her zaman puan aldığımız bir göztepe galibiyeti ile zafer sarhoşu olmuş,sağa sola saldıran zavallılar,unutmayın bu yıl 4 takım düşecek.Takımın en az 4,5 transfer eksiği var.Tabii bunlar Süper lig oyuncusu olacak.Takımın yedekleri ise 2 ve 3.lig çöplüğüne dönmüş.Bu takım bu haliyle bu ligi götüremez.Birkaç yalaka ve yancı hariç,bu konuda yerel medya,ulusal medya ve ,gerçek Malatyaspor taraftarlarında bu endişe hakim.Burada bazı yorumları kesip,lig sonunda buraya yapıştırıp ,birine okutsanız,takımın şampiyon olduğunu zanneder.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri bey yorum yapmak isytemedgin i yazıyorsun mağlup olduğumuz maçlarda yorum yazıyorsun da galip geldigimizda neden yorum yazmak istemiyorum bu bir ikincisi yoğun talep ve istek uzarina yazdım bu yoğun talep sana nerda geldi bu sitede uyla bir şey gurmadik
    0
    0
    Yanıtla
  • M.saim beyin yorumunu okursan Nuri bey şimdi neredeler demiş,Ayrıca birkaç yorumcuda dolaylı olarak yorum yapmış.Beyefendi ben iyi gün taraftarı değilim.Belliki Geçen 2 yılda yaşananları da çabuk unutmuşsunuz.Malatyasporun başarısı günübirlik şans maçlarına kalmamalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sn Nuri bey 5-1 lik Trabzon maçından sonra takimi alkışlayan taraftarlar gerçek taraftardır. Bu alkışlar Göztepe galibiyetini getirdi.Bir kere rasyonel değilsiniz en ufak sarsıntıda veryansın sallıyor da sallıyosunuz.Bir takım zaman zaman kötü oynayacak mağlup olacak önemli olan ayağa kalkabilmek.Bazi yorumcuların hedefinde başkan var tabiî kendilerini haklı çıkaracak sebepleri vardır. Ancak başkanı kötülemek hasletine değil.Baskan takımı kötü idare etse Azubuke,Butaip,Aleksic,Bifuma,Yusuf gibi futbolcuları takıma kazandırıp ciddî gelirler etmezdi.Bakiniz Mustafa Eskihallac'a çekilen emeği karşılığı alınmaya başlandı. Takım iyi yönetilmez se Adem ,Ertac,Sadık geri dönmezdi.Bircok talibi olan Tetteh Malatyayı tercih etmezdi.Simdi de Ndismiyane, Awukuku,Haci Osman gibi gelecek vadeden oyucular takıma kazandırılıyor. Takımın bütçesi belli kolay değil.Futbolcu al demek en kolayı, hem borçlanmayacaksınız hemde iyi futbolcu alacaksınız çok zor.Mevcut takıma gerçek taraftarın devamlı destek olması gerekir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu galibiyet için neden yorum yapmadığımı sorduğunuz için yorum yaptım.Yaptığım yorumuda beğenmemiş olabilirsiniz..Zaten ben yorumumu sizin gibi klüp yönetiminin hoşuna gitmesi için yapmam.Klübümüzün zarar görmemesi için yaparım.Bu işler alkışla olsaydı.60.000 kişilik stadı full dolan Bursaspor küme düşmez,yıllarca alt liglerde sürünmeye devam etmezdi.Bu klüpde son iki yılda yaşananları herkes iyi biliyor ama ayni şeylerle farklı sonuç beklemek gibi bir yanlışın içinde olduğunuzun hâla farkında değilsiniz, Bir galibiyetle herşeyin bittiğini zannediyorsunuz.Herşeye iyi diye diye bu klübü son iki yıldır,Futbol kamuoyundaki itibarını sıfırladınız.Bu klübün kısıtlı imkanlarla yönetildiğini söylüyorsunuz ama .Bu klüp iki yıl içinde bir kere küme düşüp,geçen sezonda son anda ligde kaldığını çabuk unutup işlerin iyi gitmediğini hatırlamıyorsunuz. .Israrla aynı yolda ve aynı şekilde devam edin.Anlaşılmaz bir şekilde takımın eksiklerini,yapılan yanlış işlerini gündeme getirmek,anlaşılan sizlerde hakaret algısı oluşturmaya devam ediyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yorumumu iyi anladığını düşünmüyorum.Sadece bir galibiyet aldığımızı sezonun çok uzun olduğunu belirtmiştim. Kesin ve kesinlikle başkanı sadece televizyonyonda görmüşlüğüm var.Yonetimle her hangi ilişkim olmadığı gibi hesabım da yok.Sizler Allahtan korkusu olmayan çamur at izi kalsin zihniyetindesiniz.Elinizde ,başkanın hile yaptığına çalıp çarptığında dair belge varsa açıklayın. Yoksa dedikodu ü retip veya dedikodulara bakıp iftira atmak hem ahlaki değil hemde günahtır.Kisitli bütçe ile UEFA'ya katılan takımı yonetende Adil başkandı takdirmi ettiniz.Bu şartlarda takimin hedefi ligde mücadele etmeyi devam ettirmektir.Gecen yıl zorda olsa ligde kaldık.Ancak buradan takıma zarar vermek içinde birçok kişi gayret göstermişti.Kume düşülen sene pandemi şartları Jahovic'in ihaneti Gulermenin ayrılışı Bifuma'nin son maclarda oynamak istememesi bariz hakem hataları (Fener maçı) gibi tabii bazi yonetim hatalarını eklersek kume düşmek kader oldu.Bursa örneğini veriyorsunuz,seyirci bu oyunun bir parçasıdır mutlaka katkısı vardır ancak sadece parçasıdır.Bende Ankaragücü, Kayseri örneklerini vereyim.Ankaragucu gecen yıl dışarıdan 160 milyon destek aldı Kayseri yaklaşık 100 milyon destek aldı.Ankaragucu kümede Kayseri zor kurtardı . Ben başkana ve bu yönetime takılı değilim.Bir babayigit (güçlü güvenilir)çıksın destekleyelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (2 yıl önce)
    Takımımızı tebrik ederim. Defans hattı çok iyiyidi, Sadık oyuna girer girmez kritik müdahalelerde bulundu. Takımda sağ kanat sorunuda çözülürse daha pozitif bir ekip olacağız. Defansdan rastgele ileri atılan toplar yerine orta alandan kurgulanıp oyun kurulsa takım on numara olacak. Beklenen transferler ile umarım bu eksikler giderilir. Bu galibiyet hayırlı olsun camiamıza.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (2 yıl önce)
    Gecen hafta pozisyona girdik gol attik hakem vermedi kac tane net gol kacirdil 5 yesek bile oynanan oyun gayet iyiydi bu hafta kazandik ama sacma sapan bi oyun ligin 2. Haftasindan yatmaya baslarsak olmaz bu is
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)Emre isimli kullanıcı yorumuna
    Haddini aşıp ofansif futbol oynamaya çalışırsan 5 yer madara olursun, haddini bilip defansı sağlama alırsan aha böyle 3 puan alırsın, takımın gücü ve kadro yapılanması belli iyi oyuna puan ve ekstra para vermiyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Guşgana (2 yıl önce)
    Kendini spor yazarı zannederek yalnızca eleştiri yapan arkadaşlara sesleniyorum..neden bu kadar memnuniyetsizsiniz..sizlerin yazdıklarınızla birşeylerin değişeceğini mi zannediyorsunuz.. arkadaş! takım yeniliyor eleştiri.. takım galip geliyor gene eleştiri.. pardon da siz tam olarak ne istiyorsunuz..biz de gerçekleri görüyoruz.. bir tek siz futboldan anlamıyorsunuz.. ama destek de olmuyorsunuz.. bu nasıl bir taraftarlık anlamış değilim..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer44 (2 yıl önce)
    Futbolcu kardeşlerimizi galibiyetlerinden dolayı tebrik ederim. Defansımız geçen haftaya göre daha iyiydi. Galibiyet bizleri yanıltmasın, ortasahada sürekli oynayacak, top tutacak bir oyuncu ile sağ kanadı etkili kullanacak transferlere ihtiyacımız var. Adem’in son dakikalardaki defansa yardımı galibiyeti ne kadar istediğinin göstergesidir, inşallah galibiyetlerimizin devamı gelecektir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim (2 yıl önce)
    Çakma Malatyalılar ne duyacaklarını şaşırmışlar kem kum sacmalamislar bu galibiyeti şansa bağlayanlar var bu ftbolcileri emeğine saygisizliktir
    0
    0
    Yanıtla
  • Yorgun (2 yıl önce)
    Evet oncelikle alınan 3 puan için mutluyuz,ilk hafta eleştirenlerden biriyim ve aynı çizgideyim bu maraton 3,5 maçlık bir maraton değil gönlüm malatyamın başarısından yana olduğu için eleştiriyorum bu kadroyla ligde kaliriz diyen inanan taraftar varsa kusura bakmasın futboldan anlamıyor demektir.biz eleştirenler malatyamızın yenildiğinde canı yanan malatyalılarız. Başarılı olmak için olması gerekenleri ifade ediyoruz hepsi bu.tum Malatya sevdalılarına selam olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Muharrem (2 yıl önce)
    Helal olsun mustafa bence maçın adamıydı defansa çok yardım etti çok iyi mücadele etti
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Saim (2 yıl önce)
    Sadece bir galibiyet aldık.Lig maratonu uzun.Takim çok çok iyi mücadele etti.Disiplinli oynadı.Sn yorumculardan Nuri,Basri,efsaneMalatyasporlu neredeler.Gecen hafta takimi gömdüler yerden yere vurdular küme düşürdüler.Takimdan da erkenden havlu atmasını bekliyorlar.Gecen hafta kişisel hatalar oldukça fazlaydı buna rağmen 6-7 net pozisyona girdik.Bu hafta daha konsantre ve az hatayla oynadık.Benim için sonuç önemli ancak mücadele ve karakte koymakta önemli.Indaallah önümüzdeki maçlarda da galibiyetler alırız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Buradayım.Ne zaman yorum istersen sana yorum yazarım.Öyle yada böyle galibiyet aldığımız için yorum yapmak istemedim.Madem benden özellikle yorum bekliyorsun sana her zaman olduğu gibi gerçek bir yorum yapayım.Takımın yanlış transfer politikasını eleştiren taraftarlara her zaman puan aldığımız göztepeden aldığımız galibiyet nedeniyle hemen havaya girip sallamaya başlamışsın, Bir çiçekle bahar gelmez.Daha geçen hafta 5 tane yedik hemde sahamızda ve ilk kez . O Maçı Çabuk unutmuşsun.Lig uzun ve çetin ve bu yıl 4 takım düşecek.Ancak sizin gibiler sadece günü kurtarmak gayreti içinde oldukları için,böyle bir kaygı taşımamanız normal.Takımın yedekleri hep acemi.Süper ligi taşıyacak kadro yapısına sahip olmadığımızı söylüyoruz.Sizler her zaman olduğu gibi son haftaya kadar hiçbir şey olmamış gibi davranmaya devam edecek .Hatta öve öve botiremiyeceksiniz..Belkide size bu görev biçilmiş olabilir.Bizim derdimiz son iki yılda yaşananlardan ders alıp,korkulu rüya görmemek. Eğer seyrettiysen Maçda göztepe 41 orta yaptı.Biz işe tam 29 top çıkardık.Maç boyunca top göztepeydi.Bugün bir daha gördük ki Adem büyük sakatlanır yada ceza alırsa bu takımda mücadele edecek,karşı koyacak,yerine geçecek kapasitede bir futbolcusu yok.Bugün Orta sahaya gelerek yaptığı ekstra katkıyı verebilecek bir oyuncu yok.Yedekleri 2 ve 3.lig oyuncuları ile dolu ,sistemi olmuyan bir takımız.İlginçtir.Bu ligin en zayıf takımıyız.Bugün 3 puanı aldığımız için mutluyuz.Ancak endişeliyiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Maç sonu Ünal Karaman'nin söylediklerini dinlememişsiniz.Topun rakipte olması onlara puan kazandırmıyor. Kaldıki. rakibin1-2 posizyon dışında karambol porsiyonları var.Oysa bizim net 5 pozisyonumuz var.Gecen haftada 7-8 pozisyonumuz vardı.Tabii sonuç sizi oldukça karamsarlığa itmiş
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Arkadaşlar %68’e %32 ile oynanmış bir maç. Mücadele güzel, ancak maç bizim yarısahada oynandı. Göztepe’ye karşı garip bir şansımız da var. Ayrıca Tetteh’in bireysel yeteneğini de unutmayalım. Futbolun adaleti olsa maç en kötü berabere biterdi. Ama kanımca Göztepe maçı daha çok hak etti. Takıma destek olalım ama bu maç bizi aldatırsa çok soğuk ter dökeriz. İrfan hoca kısıtlı kadro ile gayet başarılı. Ancak Adil Başkan’ın da kendisini eleştirenleri haklı çıkarmamak için çabalaması lazım. Bugün şans faktörü ile kazandık, ama çekirge her zaman sıçramaz. Adil Başkan’ı seviyoruz, ancak onun da Malatya’yı sevindirmesini bekliyoruz. Acil transfer şart.
    0
    0
    Yanıtla
  • Göztepe oyunda üstün gözüksede bir iki posizyon hariç karambol gölü aradılar. Biz daha net pozisyonlar bulduk.Ancak kulübemiz zayıf etkili hamle oyuncumuz yok en az iki oyuncu gerekiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (2 yıl önce)
    Bu sonuç kesinlikle aldatıcı bu takıma takviye şart ortasaha oyundan düşüyor en az 3 ilk 11 oyuncusu şart
    0
    0
    Yanıtla
  • çakırrr (2 yıl önce)
    takım çok hırslıydı.güzel futbolla üç puanı biz hakettik.tebrik eerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Guşgana (2 yıl önce)
    Geçen hafta kötü yorum yapanların hepsini bekliyorum..köstek olanlar neredesiniz..daha ilk haftadan 5 tane yedik diye acımasızca eleştiri yapanlar bugün sevinmesinler.. günü birlik taraftar bu takımı tutmasın.. herşeye rağmen hep destek.. taraftar olmak herşeye rağmen sevmektir..
    0
    0
    Yanıtla
  • Sencer (2 yıl önce)
    Kazandık güzel. Ama çok eksik var. En az 3 tane çok iyi futbolcu lazım. Daha zaman var, alınabilir. Sayın Başkan bu sonuç seni yanıltmasın. Bu takıma takviyeler yapılmazsa çok zorlanırız. Hatta Trabzon maçı gibi çok sonuç yaşanır. Başkan al enaz 3 tane kaliteli futbolcu bizde rahat edelim bu sezon.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan bozdagan (2 yıl önce)
    Tebrikler malatya spor tebrikler irfan buz hocaya.goztepe spor gibi deplasmandan 3 puanla donmek super.izmirde yasayan malatyalı olarak gurur duydum.
    0
    0
    Yanıtla
  • ali kaya (2 yıl önce)
    çok bilmişler lütfen takıma zarar veriyorsunuz .ne güzel galibiyet aldık.lütfen takımı tebrik edin.yada yorum yapmayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tebrik etmesinide biliriz eleştirmeyide sen merak etme. Sen üslubuna dikkat et yeter.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ddt (2 yıl önce)
    Tettehin bireysey yeteneği ile golu bulduk maci kazandik sadikla defanta toplar fakat gelecek adina top yapan oyun oynayan bir malatyaya ihtiyac var.. gereken transferse ki ihtiyac acik yapilsin.. yoksa bu sekilde.her zaman ziplayamayiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (2 yıl önce)
    Öncelikle takımı tebrik ederim çok istekli oynadılar. Ama gölü bulduktan sonra ki oyunumuz hiç hoş değil. Defansa kapanıp gelen topları şuursuz uzaklaştırmak hoş değil. Keşke sistemli bir şekilde önde oynasak da futbol u muzu oynasak. İnanın bir gol daha aktardık. Kapanmak yakışmıyor. Tekrar dan takımın tebrik ederim
    0
    0
    Yanıtla
  • Fth (2 yıl önce)
    Burdan doğruları söylemek takıma zarar değil fayda verir
    0
    0
    Yanıtla
  • Fth (2 yıl önce)
    Maçı kazandık ama maçı izlemeyenler çok yanılır. Maalesef adamlar tek kale oynadı.
    0
    0
    Yanıtla
  • 3 puan kapak olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • 3 puan almadık demedik ki. Oyun yeterli değil. Her zaman böyle maç kazanamazsın
    0
    0
    Yanıtla
  • Canercan44 (2 yıl önce)
    Göztepe gibi zor bir deplasmanda 3 puan iyidir tebrikler takim inşallah dahada iyi olacağiz gençlere güvenelim
    0
    0
    Yanıtla
  • Selami (2 yıl önce)
    Teşekkürler Malatya spor
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Agzinizi kapatin takima zarar verenler yorum yapmasin galibiyeten dolayi tebrik ederim emeginize saglik
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Isallah mac boyle bitter takima zarar veren yorumcular soyledikleri sozlerde mahcup olurlar basarilar malatyam selam amerikadan
    0
    0
    Yanıtla
  • New Malatya (2 yıl önce)
    Yedekten oyuncu girse takım 3.lige dönüşüyor gerçekten yazık. Süper Ligde bir takımın yedek kulübesi yok bu ayıpda adil gevrek ve yöneticilere yeter. Ali ravcıyı mumla arar olduk rakiplerimiz iki haftada 6 puan fark atıyor bu yıl şansta kurtaramaz bizi
    0
    0
    Yanıtla
  • Anca laf edersin hele de kaç kere kombine aldın kaç kere forma aldin ne oldu maçı aldilar
    0
    0
    Yanıtla
  • New Malatya (2 yıl önce)kaya isimli kullanıcı yorumuna
    Ben seyircili her maça Ankara'dan 10 saat yolu istisnasız geldim geçen Trabzon maçı dahil yerimde Batı alt e-14. Ama sen ve senin gibi galibiyette ortaya çıkanlar yüzünden takım gelişmiyor ve adil gevrekte sizin gibiler yüzünden transfer yapmıyor. Eleştiriyi sizde adil gevrek gibi kaldıramıyorsunuz bu takıma sizin gibiler Zarar veriyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Adil elindeki para neyse birşeyler yapmaya çalışıyor iki sezondur virüs ten taraftar mi geldi para olsun yayın geliri azaldı ne yapsın adam geçen basın toplantisi yaptı dedi gelsin zengin bir Malatyalı takımı devir edeyim bir Çalık mi geldi bir küçük ailesi mi geldi kim geldi de takımı devretmedi anca al al neyle alsın neyle .
    0
    0
    Yanıtla
  • Fth (2 yıl önce)
    Sürekli aynı şeyi deneyip her defasında farklı sonuç beklemek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bir söz (2 yıl önce)
    3-5-2 hadi bakalım fark yemezsek iyi diyeceğim ama muhtemelen fark yeriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (2 yıl önce)
    Böyle başkana böyle teknik direktör olur tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş
    0
    0
    Yanıtla
  • Diyecel söz bulamıyorum malatyalımısın olamaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Kadro ve yedekleri gördüm söyleyecek tek kelime bulamıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yazma ait olduğun yere gitttt
    0
    0
    Yanıtla