SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Burası Göçmen Kampı Değil"miş!

0
Güncellendi - 2021-08-26 21:13:32
A- A+ PAYLAŞ

ÖZHASEKİ'YE GÖRE, GÖÇMEN SORUNU YEREL YÖNETİMLERİ İLGİLENDİRECEK  BOYUTA ULAŞMAMIŞ!..  AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki Malatya’da yaptığı açıklamada, “Afgan göçmen konusun da ülkeye gelmemesi hususunda elimizden geleni yapıyoruz. Bu konu da Batı’nın kendine has bir takım, iç kendi dengeleri ile ilgili konuşmaları da kınıyoruz, kendilerine geri iade ediyoruz. Burası göçmen kampı değil. Ve o konuda sıcak bakmadığımızı da defalarca söylüyoruz.” dedi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Malatya temasları çerçevesinde AKP il Başkanlığın ziyaret ederek, burada gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Özhaseki, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 12 bin işçinin işten çıkartıldığını, ancak 18 bin kişinin işe alındığını da öne sürerek, “Ankara ve İstanbul’da özellikle, altını çizerek söylüyorum arkadaşlar; aradan neredeyse 2.5, 3 sene geçti, şuana kadar neredeyse taş üzerine taş koyduklarını görmedik. Haklarını yemeyelim, 1-2 tane heykel açtıklarını gördüm” dedi.

-"Seçimler zamanında yapılır"

Mehmet Özhaseki, “Hamdolsun yine birinci partiyiz. Hem yerelde, hem genelde birinci olmaya devam ediyoruz. Bugünlerde anketler yapılıyor. Muhalefet haliyle biraz daha özgüven patlaması yaşayarak ‘erken seçim’ diye bağırsa da millete soruluyor; ‘Sorunlar var, size göre kim çözer?’ Yine ‘Recep Tayip Erdoğan ve AKP’ deniliyor. Yerel seçimler zamanında yapılır, genel seçimler de zamanında yapılır. Herkesin de zaten tıraşı gözünün önüne düşer. Ankara ve İstanbul’da özellikle, altını çizerek söylüyorum arkadaşlar; aradan neredeyse 2.5, 3 sene geçti, şuana kadar neredeyse taş üzerine ta koyduklarını görmedik. Eğer bir hizmet varda biz göremiyorsak lütfen söylesinler, biz de onun farkında olalım. Zaten her hangi bir şekilde bir iş yaptıklarını gören olmadı. Haklarını yemeyelim, 1-2 tane heykel açtıklarını gördüm, bir de galiba geçenler de Adana’da tek katlı bir kreş yapıyorlardı, sübhanallah boncuğu gibi 9 tane dizilmiş temel atıyorlardı, onu gördüm. Bunun dışında da daha bir hizmetlerini görmedim. Ama yaptıkları çok güzel bir iş var, o da algı operasyonu, bunu iyi öğrendiler. Mağduriyet edebiyatı yapıyorlar, fakat hiçbir iş yapmadan da piyasadaki algıyı idare etmek için ellerinden geleni yapıyorlar.” İfadelerini kaydetti.

-"İstanbul’da 12 bin işçiyi çıkardılar, ardından 18 bin işçi aldılar

Özhaseki şunları söyledi:

“Seçim öncesinde dediler ki, ‘Bu şehirlerin öyle öz gelirleri varki, devletten bile bir şey almaya gerek yok. Ne gerek var, biz bu şehirleri uçururuz.’ Evet, aradan 2.5 sene geçti, özgelir cihetinde bir tek kuruş üretemedikleri gibi, devletten aldıklarını da yerli yerine kullanamadılar. Devletten de bunlara bir kuruş para eksik gitmedi. ‘Efendim, Meclis’lerde AK Partililer var, önümüzü kesiyorlar.’ Özellikle ben Ankara ve İstanbul Grup Başkan vekillerimize sordum; yerel yönetimler başkanıyım, 2-3 ay önceki aldığım rakamları söylüyorum, İstanbul’da İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclise 2 bin 179 tane karar havale etmiş, teklif göndermiş, arkadaşlarımız yüzde 98’ine ‘evet’ demişler, yüzde 2’sine ‘hayır’ demişler sadece. Yüzde 2’sine ‘Hayır’ dedikleri de bir yeşil alan üzerine kütle koymak istiyorlar, onu reddediyor arkadaşlarımız, elbette reddedeceğiz bunu. Hayırlı en iş gelmişse, Ankara’da, İstanbul’da diğer büyükşehirlerin tamamında bütün kararlarda ‘Evet’ diyoruz. Asla önlerini kesmiyoruz. Peki niye halen ağlamaya devam ediyorsunuz? Niye ‘önümüzü kesiyorsunuz’ diye durmadan millete algı çekip yalan söylüyorsunuz? Seçim öncesinde bunların genel başkanları ve adayları çıkıp, ‘Biz işçinin ekmeği ile oynamayacağız’ demediler mi? Dediler. ‘Emekçinin hakkına saygı göstereceğiz’ demediler mi? Evet, dediler. Ne oldu peki arkadaşlar? İstanbul’da yaklaşık 12 bin kişiyi işten attılar, parkta çalışan, temizlikte çalışan, sokakta çalışan, gariban insanları ekmeğinden ettiler. Peki, arkasında da 18 bin kişiyi işe aldılar. O 18 bin kişiyi de kendi aralarında dostlarımız dedikleriyle aralarında paylaşarak, yani bir taraftan İyi Parti’ye, bir taraftan HDP’ye pay dağıtarak işçi almaya devam ettiler. Bizim borçlanma miktarlarımız 25 yıl içerisinde İstanbul’da 23 milyar lira gibi. Yani senede 1 milyar lira bile değil. 2 senede İstanbul Büyükşehir Belediyesinin borçlanma olarak Meclis’ten aldığı karar 20 milyar lira civarında. Bu ne iştir böyle ya? İş yapma kabiliyetlerinin ve becerilerinin olmadığını da hepimiz biliyoruz.”

-“Burası göçmen kampı değil”

Sadece Malatya'da kayıtlı- kayıtsız, büyük çoğunluğu da Suriyeli olan 50 bine yakın göçmenin bulunmasına karşın, AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, göçmenler  konusunda da “Afganistan meselesinde Sayın Cumhurbaşkanımız ve Dışişleri Ekibi, devlet olarak daha doğrusu teyakkuz halinde takip edilen bir ortam var. Herkes biliyor olanı biteni orada. Nihayetinde bizim için önemli olan Türkiye Cumhuriyetinin, Türk milletinin bir taraftan menfaatleri, bir taraftan da onurudur. Orada alınan kararlar günü birlik takip neticesinde verilmektedir. Bundan dolayı da mutluluk duyuyoruz. Afgan göçmen konusun da ülkeye gelmemesi hususunda elimizden geleni yapıyoruz. Bu konu da Batı’nın kendine has bir takım, iç kendi dengeleri ile ilgili konuşmaları da kınıyoruz, kendilerine geri iade ediyoruz. Burası göçmen kampı değil. Ve o konuda sıcak bakmadığımızı da defalarca söylüyoruz. Şuanda da yerel yönetimlerimizi ilgilendirecek kadar göçmen boyutu olduğunu da düşünmüyorum. Olursa da zaten bunların tedbiri alınır. Bu konuda devlet olarak da üzerimize düşeni yapıyoruz.” diye konuştu.

Özhaseki, daha önce de, Suriyeli göçmenlerin ülkelerine dönmesi halinde Türkiye ekonomisinin çökeceği iddiasında bulunmuş, bu iddiaları nedeniyle de tepki görmüştü.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

46 yorum yapılmış

  • Mehmet (2 yıl önce)
    Gelen Afkan,Suriyeli,Afrikalılar Göçmen değil EKONOMİMİZİ kurtarmaya gelmiş yardım sever insanlar.....!
    0
    0
    Yanıtla
  • Zafer (2 yıl önce)
    Evet klasik Akp siyaseti,şaşırmayın arkadaşlar.gayet normal,başarısızlık dış güçler başarıları yok ama var diyelim biz yaptık vs vs...ama olaya şu gözlede bakmanızı istiyorum : her gelen burokrat ve siyasi AKP yönetiminde olan iş adamlarinin otellerinde konakliyor,kahvaltilar ekstra masraf,yemekler ektra masraf,yüzlerce avane ile en lüks ve kabarik faturalarla belediye bütçesinde ve bizlerin vergilerinden ödemeler,AKP li restoranları olan akp zengini arkadaslarin retaurantlarinda toplu yemekler guzel faturalar.yine halkın cebinden.sınırsız ısraflar ve bol keseden hunharca harcamala....artık mide bukantısı halkta basladı,iğreniyorum izledikce düşündükçe.ama buzlu ayranı ise üfleyerek icme konusundada cok yetenekliyiz maşallah,HAMDOLSUN calısıyoruz ama kime kim icin ????
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan (2 yıl önce)
    Söylediklerinize siz inanmamış gibi duruyorsunuz. Hadi hadi biz saflar inandık sizde inanın. Töbe töbe
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Malatya haber adam gibi manşet at dalga geçme olanı ver
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (2 yıl önce)
    sayın editör ayın haberini ve başlığını atmışsınız,üstelik foto harika yakalamış ,haberi yazmanıza dahi gerek kalmamış.foto ve başlık her şeyi anlatıyor.haseki söylemiş hepsi bir tuhaflaşmış.tebrik ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Meto (2 yıl önce)
    Sayın Ozhaseki chp belediyelerine atıp tutacağınıza önce partinize bakın. . Partinize üye olmayan kamuyu boşverin özel bi sirkete dahi işe giremiyor. . ( il baskanlarinizin onayı olacakki gidip bi markette dahi iş bulasin ) kişi önce kendi yaptiklarina bakmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (2 yıl önce)
    sözüm ona ,avrupaya posta koymuş ,bak size göndeririz haa..birkaç milyar euro verdiler.kamp kuralım diye ,bu parayıda zaten siz istediniz burada göçmen kampı yapacağım diye.bu ne tezat ifade sayın bakan bu olaya bakmış lakin anlamamış.bunlar göçmen filan değil arkadaşlar kaçak insanlar iş aş ümidi ile ülkelerinden kaçan insanlar.kim kapı açarsa girerler.bizim siyasetciler dirayet gösteremedi ve kapıyı açtılar.bugün işin içinden çıkamıyorlar.zart zurt ederek dolaşıyorlar.olay bu kadar net ve basit ,başka birşey aramayın ümmet,ırk,mazlum bunlar işin sosudur.boş seçmenin içini doldurmak için söylenen önemsiz fakat büyük laflardır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Tabii göçmen kampı olması için kilis gibi olmamız gerekiyor değilmi sayın haseki.Kilis nüfusunun %75 i suriyeli.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent yavuz (2 yıl önce)
    Doğru göçmen kampı değil.hepsi zıpkın gibi erkekler ve çoğu bence Amerika için çarpışan askerler. Adamlar buraya gicnedi ama ne için geldi Allah bilir. Ama aptal olmayanda anlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (2 yıl önce)
    dünyada ne kadar kaçak varsa türkiyeye alın eee toprakları kimin olacak suriye toprağı kimin ...o kadar insanı doyururmu bu küçük ülke akıl mantık almıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • serdar (2 yıl önce)
    tarih olacaksınız ,tarih
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (2 yıl önce)
    Bu vatandas cok degil 2 hafta önce „suriyeliler giderse sanayimiz cöker!“ diyen arkadas! Simdi „ burasi göcmen kampimi!“ diyor! Gercekci olmak lazim,bunlarin secmeni herseyi alikslayip onayladigi icin adam ne dese hakli! Bu arada göcmen kampini filan gecti memleket. Acikhava timarhaneye döndü
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (2 yıl önce)
    Bu kadar döneklik vallahi, billahi pes doğrusu... ee hani suriyeliler ekonominin can damarıydı!!! Baktılar ki yemedi. Tepedeki milletle inatlaşmanın olmayacağını anladı, 180 derece çark...Bunlarda tek bir ağızdan çıkmış gibi, aynı şeyleri söyleyip dururlar artık. Yavv bir kerede doğru olun, dik durun aklımızla dalga geçmeyin;
    1. Sedat Peker, dün iş adamıydı şimdi mafya..
    2. Rıza Zarrab, hayırsever işadamıydı, şimdi mahkum...
    3. Fethullah Gülen, Hocaefendi idi, şimdi terörist...
    4. HDP dün iyiydi bugün terörist...
    5. Devlet Bahçeli, dün bütün muhafazakarlar için düşmandı, bugün vazgeçilmez dost...
    6. Doğu Perinçek, dün Maocu idi bugün milliyetçi muhafazakar...
    7. BAE dün baş düşmandı, şimdi PEKER den dolayı dost
    8. TÜİK baştan sona yalan...
    9. Tozcular, 10 yerden ballı maaşlar, Milletin helal kazancına, parasına çökmeler ....Vs, Vs,Vs,Vs,Vs,Vs...
    Allah'ım sen bunları görüyorsun değil mi??? Bunlara destek olanları da, bunları da sana havale ediyoruz...
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (2 yıl önce)
    sultan suyu harasında kontrol mühendisi görevini yaparken yani neden eksik malzeme kullanıyorsunuz diye söyleyince firma çalışanları tarafından dövülüyor mühendis rapor almış ama bu memleketin ne valisi ne büyükşehir belediyesi nede milletvekilleri üzerine gitmiyor hayırdır. siz böle yapınca firmanın da korkusu olmayınca adam tabi ki malzemeden çalacak o bina daha önce 6.8. depreminde hafif hasar gördü bu defa ne olacak 5.0. depreminde hasar görecek malzemede çalarsan böyle olur. gelelim göçmen olayına maalesef ülkemiz yol geçen hanı herkes istediği zaman geliyor istediği zaman gidiyor adamlar medeni değil temiz yaşamasını bilen kişiler değil nerde hal bur altı kişiler varsa türkiye ye göç ediyor. ben malatya da gözlerimle gördüm adam dışardan terlikle geliyor ve o şekil evin için halıların üzerinde terlikle geziyor evin içi pislik içinde temizlik yok. tabi ki bunu görünce bütün hastalıklar olur ve apartmanlar böcek dolu ve tip insanları görünce sinirlenmemek elden değil
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Diyor ki ; sorun var ,halka soruyoruz kim çözer. Diyorlar ki Ak parti çözer. Siz milletin aklıyla dalgamı geçiyorsunuz ? 20 yıldır bu ülkeyi dedem mi yönetiyor? 20 yıldır çözemediniz bu saatten sonra mı çözeceksiniz ?
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz44 (2 yıl önce)
    Özhaseki Malatya Mansur Yavaş'ın yanında sana tek diyeceğim bu gerisini arkadaşlar demiş zaten
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (2 yıl önce)
    Bizimkiler söylemiş ise doğrudur, ülkemizde göçmen, mülteci,başka ülkeden gelen hiç kimse yoktur diyeceğim ama sokaklar öyle söylemiyor ,ülkemizin bazı illerinin nüfus yapısının değişmesinden korkuyorum,bu göç dalgalarının ülkemiz üzerinde ileriye yönelik bir planın parçası olduğuna inanıyorum,bizler günlük yaşarken emperyalist ülkeler yüzyılların hesabını yaparak plan ve programlar yaparlar günü geldiğinde o sinsi planlarını bir bir ortaya koyarlar,en büyük planları ise büyük İsrail'i kurmak diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • MESUT (2 yıl önce)
    Özhaseki tam bir istikrarsızlık abidesi olarak tarihe geçmiştir.Bir dediği bir dediğini tutmayan son yerel seçimler de hemen hemen tüm büyükşehirlerin kaybedilmesine vesile olan işin garibi hala aynı makamda oturan iktidar partisinin yöneticilerinden.Bu tür yöneticiler gençlere kötü örnek oluyor bir hafta önce söylediği ile bir hafta sonra söylediği aynı olmayan şeylere YALAN denir. Lütfen artık milleti aşağılamayın
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı44 (2 yıl önce)
    Sayın Haseki Ankarayı halletiniz, büyük başarılar kazandınız şimdi tüm Türkiye belediyelerine el attınız ödül gibi yazık ya neymiş Kayseride başarılıymış,
    0
    0
    Yanıtla
  • koray (2 yıl önce)
    Sen adamlara maaş bağlayıp, çocuk başına para verip, sağlık ve ilaç harcamalarında hem öncelikli hem de komple bedava yapar isen Suriye de ne kadar boş beleş adam var ise buraya gelir ve tavşan gibi üremeye başlar. Ve artık sen göndermek istesen de gitmez. Bu yapılanlar kısa vadede, çoğu kendini kurnaz zanneden halkımızın , din vasıtasıyla uyuşturulup cebine 3 kuruş avanta girerken vatanının tüm değerlerinin satılışına,peşkeş çekilmesine ses çıkarmaması ama bu avanta artık kesilince yada geçim sıkıntısına düşünce, eleştirdiği ve artık oy vermeyi düşünmediği iktidarın, kendine yeni seçmen ve destekçi yaratma politikasıdır. uzun vadeyi hiç konuşmayalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • ERHAN (2 yıl önce)
    İl başkanınız çok çalışıyor sözünün eri 5 ay önce görüştük işimizi halledip arayacaklarını söyledi halen arıyacak
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Sayın Özhaseki, tüm konuşman içinde bir tane doğru cümle yoktur. Bizim aklımızla dalga geçmeyi alışkanlık haline getirdiniz ancak bu halk yemiyor, yemeyecek artık. Daha dün suriyeliler giderse ekonomimiz çöker demiştin. Şimdi de Türkiye göçmen kampı değil diyorsun. 24 Saatte 180 derece dönmüşsün. Türkiye göçmen kampı değil, göçmen deposu oldu patiniz sayesinde. Ve bu göçmen politikanız sizi iktidardan götürecek buraya yazıyorum. Yaptığınız açıklamanın bir tanesi doğru değil. Bizi kandıramazsınız. Mansur Yavaş a yenilmenin acısını hala atlatamamışsın belli. Muhalefet belediyeleri çalışmıyormuş. Buna halk karar verecek. Şu anda İstanbulda aynı anda 10 tane metro çalışması aktif bir şekilde devam ediyor. Millet iş bulamıyor. Ekonomik kriz hat safhada. Elektrik doğalgaza tam gaz zam. Millet ekmek parası bulamıyor. Suriyeliler hastane muayene bedava, ilaç bedava. Niçin gitsinler ki Türkiyeden. Ben de olsam ben de gitmem. Sizin bu göçmen politikanızla Suriyeliler gitmeyeceği gibi daha üzerine çok eklenir. Ayrıca bu göçmen politikanız ile ülkenin geleceğine dinamit koydunuz. Siz böyle kendinizi avutmaya devam edin.
    0
    0
    Yanıtla
  • irfan (2 yıl önce)
    ağamın oturduğu yerden öyle gözüküyor galiba bunu elinden tutup akşam kadın doğumun aciline götürün bakalım göçmen kim görsün ama seçime az kaldı inşallah 2023 kalmaz sandık çnümüze gelsin bakayım
    0
    0
    Yanıtla
  • Zafer (2 yıl önce)
    Pardon da ülkemize gelenler tam pansiyon açık büfe kahvaltıya AKP tur ile gelmiyorlarmı.bir kez de halka doğru olun bir kez ya.kabullenin yanlışınızı.gözümüze baka baka avanelerinizle dalga geçiyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu nasıl bir düşünce anlamak çok zor Türkiye için söylenen bir sözü akp veya chp li yani siyasi gözlükle bakılıyor Gençler eğtimsiz elinde ayfon abd düşmanı kendini dindar sanan iki süre bilmez hiç tanımadığı bir bayan kapalıysa akp li dekolte giyen biri chp li olarak fişleyen Sarıkli hoca şortlu dinsiz olarak görülen bir cahilikte kurtulmalıyız 20 yıldır akp iktidar iyi yapılan şeylerde söz edersin akp li olursun Bir yanlışı söylersin chp li olursun Izmir istanbul oto yolu çok güzel harika buna güzel olmuş demiyen Dilsiz şeytan insan olamaz ücreti biraz yüksek dedimi chp li mi oldum ben 80 öncesini yaşadım bu yaşıma kadar hic bir partiye oy vermedim bazıları akp li ve chp li olarak etiketledi bu bos beyinler kim olursa olsun eğitilmeli insan olmak için emek vermeliler
    0
    0
    Yanıtla
  • Oy kullanmayıp partiler hakkında yorum yapmak iş de ülkenin eğitim seviyesi alt da buluna bir yorumda ise Boğaziçini eleştiriyorsun. Sanırım oy kullanma hakkın yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Maalesef....
    0
    0
    Yanıtla
  • FFM (2 yıl önce)
    Suriyeliler iç savaşta kaçtılar iyi efendi dürst olana kapımız açık Afganlar ne kim olduğu belli olmayanlar tehlikeli Boğaz içi öğrencileri rektörü yuhlaması ne kadar yersiz o gencler yarin hangi makama layık Olacaklar büyük lere saygı insanlık görmemiş biri kaçtane uni okursa okusun siyaset görüş için kültürü medeniyeti insanlığı bir kenara attan lar vatanını bırakıp kaçan afganlarda ne farkı var Öğretmene hocaya vali kaymakama doktora hakim savcıya öğretim üyesine rektöter saygı duymayan nesil kendini modern sanan beyinleri kiralıklar zavallılar inşallah düzelirler suriye irak afganistan Libya örneğini görmedinizmi 2023 akp gider başka parti geldimi bu beyinler neyi değiştirir bu gençlere nasıl güvenilir
    0
    0
    Yanıtla
  • al evinde bak. ama söyle parklarda market önlerinde yollarda dilencilik yapmasınlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen git önce yazı yazmayı öğren sonra Boğaziçi öğrencilerini eleştir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruh halini seveyim senin.Ne dediğini bilmeden döktürüp konudan konuya atlamışsın maşallah. Suriye ile ilgili dürüst ve efendi olanı nasıl anlıyorsun sınırda dürüstlük efendilik ölçer makinası mı icat edildi. Afganlar ise olduğu belli kadın yok çocuk yok hepsi savaşçı ve buraya geliyorlar.kendi ülkesini ABD ye satmışlar. Bogaziçinin kendine göre bir iç yapısı var o yapıya saygı duymasan saygı bekleyemezsin. Liyakat ile görevini yapan tüm görevlilere herkes saygı duyar biad kültürü ile görev yapan zaten halktan saygı beklemesin. Bu gençler çok şeyi değiştirir zaten üst aklın korkusu da bizim bu gençler o nedenle ülkenin yürüyen çarklarını bozdurdular.
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğrucu (2 yıl önce)
    Bu bizim akplilerde çok şakacılar canım?
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Sayın haseki sabırla bekliyoruz.Az kaldı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (2 yıl önce)
    Memleket lağım çukuru olma yolunda ama. sırça saraylarından güllük gülüstanlık görüyorlar ....
    0
    0
    Yanıtla
  • Efdal Aslan Kösen (2 yıl önce)
    Bunlar hep lakırdı sen bırak İstanbul'u İzmir'i Ankara'yı hikaye duyma devri bitti organize sanayide çalışan Suriyeli sayısını anlat vergiden kaçmak için müsade gören iş adamlarını anlat başkan size verdiğim oydan utanıyorum artık bir 2023 gelsin de başımızdan def edelim kurtulalım artık
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Uzayda yasamiyoruz turkiyede yasiyoruz sinirlarin kapilari acik gelen gelene bunlar in Adina gocmen ampi demiyelimde ne dilelim
    0
    0
    Yanıtla
  • Cihan (2 yıl önce)
    Ya aslında bunların hepsine dikkat edin, milletin aklıyla dalga geçerek şu mesajı veriyorlar; Artık bizi bu iktidardan azledin ! Daha nasıl anlatsınlar...
    0
    0
    Yanıtla
  • Zafer (2 yıl önce)
    Hayırdır Ahmet Çakır Bülent Tüfenkçi İhsan Koca Suratlarından düşen bin parça Parti içi çekişme bu kadar ayukka mı çıkttı
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Evet doğru söylüyorlar AKP yokken göçmen kampı değildi AKP iktidar olduktan sonra göçmen kampı oldu Türkiye nin kendi vatandaşı ekmek bulamıyor pazarda atık sebze toplayan bir ülke yaptınız inşallah 2023 kalmaz seçim de size bu millet gereğini yapacaktır
    0
    0
    Yanıtla
  • cihan (2 yıl önce)
    Daha 2 hafta önce bu Mehmet Özhaseki "Suriyeliler giderse ekonomimiz çöker" demişti. İşte böyle adamı döndürürler Haseki! 
    0
    0
    Yanıtla
  • mlx (2 yıl önce)
    Milletin aklı ile ancak bu kadar dalga geçilir.sayın özhaseki demişki burası göçmen kampı değil.3 sene önce malatyada suriye lilerin barındırıldığı göçmen kampını kim kapattı,yaklaşık 10 sene kimi barındırdınız,kimi beslediniz o kamplarda acaba.doğru bunlar hep cehapa iktidarı döneminde yapıldı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhittin (2 yıl önce)
    Sanirsin bu kadar göcmeni ben getirdim memlekete! Bu arada özür,bunlarin hic kabahati yok. Tüm suc kilicdaroglunda!
    0
    0
    Yanıtla
  • Geçen bizim zavallılardan biri çok sıkışmış olacakki suriyeliden iş istemiş. Biz yabancı çalıştırmıyoruz demişler ???
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhittin (2 yıl önce)Huzur isimli kullanıcı yorumuna
    Aglanacak halimize güler olduk??
    0
    0
    Yanıtla
  • Huzur (2 yıl önce)
    ???
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (2 yıl önce)
    burası göçmen kampı değil !!! vay be ne laf etmiş sayın bakan 5 milyon göçmenin ülkeye kolunu sallaya sallaya girmesine olanak sağlayacak bir dış politika yap.avrupa da para versin sonrada batıya caka yap.komedi doğrusu.bu kararlar alınırken bunlar muhalefetti.ne yaparsınız 5 milyon çoğu vasıfsız insan ülkende dolaşıyor.sen kalkmışsın avrupaya salvolar sallıyor.bizde koyun gibi dinledik.helal olsun bize....
    0
    0
    Yanıtla