SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sudan Yarım Saat Sonra Çıkarıldı, Nabzı Vardı..

0
Güncellendi - 2021-08-28 20:59:55
Sudan Yarım Saat Sonra Çıkarıldı, Nabzı Vardı..
A- A+ PAYLAŞ

AMA MUCİZE OLMADI VE.. Orduzu Pınarbaşı Göleti'ne serinlemek için arkadaşlarıyla giren 19 yaşındaki genç, kıyıdan açıldıktan bir süre sonra suda kayboldu. Yaklaşık yarım saat sonra sudan çıkarılan gençte hafif nabız saptanınca, Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı, ancak kurtarılamadı.

Edinilen bilgiye göre, 4 genç, suyunun büyük bölümü çekilen ve sadece set arkasındaki alanda su bulunan Orduzu Pınarbaşı Göleti'ne serinlemek için girdiler. Ancak, gençlerden 19 yaşındaki Ali Şahin, kıyıdan açıldıktan bir süre sonra suda kayboldu. Saat 15.45 sıralarında polisi arayan 3 genç, arkadaşlarının suda kaybolduğunu bildirdiler. Bölgeye ilk olarak polis ekibi, daha sonra da 112 Sağlık ve İtfaiye Arama Kurtarma ekibi intikal etti. Dalgıç ekibinin yaklaşık yarım saat süren aramaları sonucu Ali Şahin, suda bulundu. Ölü olduğu sanılan genç kıyıya çıkarıldığında, hafif bir nabız olduğu farkedilince, hemen ambulansla Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı ve gerekli tıbbi müdahale başlatıldı. Şahin, tüm müdahalelere rağmen saat 18.00 sıralarında hayatını kaybetti.

Bu arada, olayın tanığı M.Ç., İ.Ç. ve D.Ç. adlı 3 genç ise ifadeleri alınmak üzere Beydağı Polis Merkezi'ne götürüldüler.

malatyahaber.com

FOTOĞRAFLAR: iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Taylor (2 yıl önce)
    Özel ve resmi havuz fiyatları 40-50 TL arası, bunun mayosu,bonesi,vs. susadın bir su 5 TL gazoz 10 TL ya birde atıştırmalık birşey yersen vay haline.. Şehir içinde boşu boşuna akan bazı kanallar, çaylar var ( kileyeik, kanalboyu,beylerderesi,baraj,Tohma,Fırat.vb) bunlardan ucuz yoldan yararlanılabilinir. her mahalleye havuz yapamazsınız ama öğrencilere de ucuza verebilirsiniz..Avrupa da tüm havuzlar, ulaşım,müzeler, tüm öğrencilere ve işsiz gençlere ücretsizdir ....
    0
    0
    Yanıtla
  • Battal (2 yıl önce)
    Degerli hemsehrilerim lütfen bu gölete girilmemesi konusunda çok dikkatli olalim burası tarif edilemez bir cekim kuvveti var asla yüzmeyi çok iyi bilmek ile ilgisi olmayan bir yer. Allah rahmet eylesin yakinlarına sabırlar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Gençlere bir yüzme havuzunu çok gören yerel yönetimler ve siyasiler bunların vebali onların boynuna çıkıp 12 bin liralık ayakkabı reklamı 7 bin liralık kemerin reklamını yapıyorlar Allah sizi bildiği gibi yapsın ne diyelim başka deyeçek çok şey var ama inşallah o diyeceğimizi seçimde söyleyeceğiz eğerki bir daha seçilirse ler demekki bizde bir eksiklik var
    0
    0
    Yanıtla
  • Baba 44 (2 yıl önce)
    Yokluğun gözü kör olsun yazık günah gençlerimize MLTYA DA BELEDİYE BAŞKANILARİNA BÜYÜK İŞ DÜŞÜYOR SEHRİN BELİRLİ YERLERİNE YUZME HAVUZU YAPSALR BAŞLARİNA TECRÜBE Lİ YÜZME HOCALARI WERSELER GİRİŞ 5. YDA 10 TL OLSA BU GENÇLİK YAŞARR her yıl orduzya kurban veriyoruz . Allah rahmet etsin bu son boğulan olan olur inşallah ailesne Allah sabr wersin .EGER belediye y ait yüzme havuzları varsa da vatandaş bilgilendirsn fiyatları düşürsun . böyle acı haberleri duyamylim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan 44 (2 yıl önce)
    Burada yıllardın boğulan genç ve çocuğun sayısını bile unuttum.Degerli belediye başkanları bu çocukların göletlere girmemesi için her belediye ger semte birer yüzme havuzu yapsa ve ücretsiz veya çok sembolik ücretler le bu çocukların bogulmalarinin önüne geçebilir hemde çocuklara bir sosyal etkinlikolur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Adamlar tel çekemedi, sen her mahalleye birer havuz yapsınlar diyorsun ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (2 yıl önce)
    Orduzu göleti bugüne kadar kaç canımızı aldı bilmiyorum,herhalde tabanında insanı çeken çamur yığınları var lütfen buraya girmeyelim belediye bekçiler koyarak burada suya girmeyi yasaklasin, ailesine sabırlar diliyorum merhuma Allah'tan rahmet diliyorum mekanı cennet olsun diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (2 yıl önce)
    Böyle yerlerde tel örgü ve güvenlik olması lazım yıllardır aynı acı yetkililer biran önce gerekeni yapmalıydı yazık günah RABBİM rahmet eylesin mekanı cennet olsun Aİlesine sabırlar versin... vebali önlem almayanlara.....
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    30 senedir şuraya bir tel çekemeyen yetkililer yitip giden her candan ahirette hesaba çekileceksiniz emin olun.??
    0
    0
    Yanıtla
  • Tel çeksen ne olacak girecek adam giriyor her türlü. Yukarıda çoğu kişi doğru söylemiş Belediyenin uygun fiyatlı yüzme havuzları açması lazım.
    0
    0
    Yanıtla