SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Karaman'a Göre YMS'de 'Sıfır Karakter' 4-5 Oyuncu Vardı

0
Güncellendi - 2021-09-19 03:29:41
Karaman'a Göre YMS'de 'Sıfır Karakter' 4-5 Oyuncu Vardı
A- A+ PAYLAŞ

2019 - 2020 Sezonu'nda, Kemal Özdeş'in görevine son verilmesinin ardından, 25. haftadan lig sonuna kadar Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü olarak görev yapan Hikmet Karaman, Yeni Malatyaspor'a geldiğinde, kadro derinliği bulunmaması nedeniyle ciddi sorunlar yaşadığını belirtti ve 12-13 kişilik dar kadroda yer alan 4-5 oyuncunun da "sıfır karakter" olduğunu söyledi.

Futbol Yorumcusu Atakan Kurt'un youtube kanalında, geçtiğimiz günlerde Atakan Kurt'la yaptığı söyleşide; futbol anlayışı, oyun felsefesi, teknik direktörlük deneyimleri, anıları ve çalıştırdığı takımlarda yaşadığı sorunları anlatan  Hikmet Karaman, Yeni Malatyaspor günlerine dair çarpıcı bir açıklama yaptı.

Yeni Malatyaspor'a geldiğinde, takımın kadro derinliğinin olmadığını belirten Hikmet Karaman, bu dar kadronun içinde yer alan 4-5 futbolcuyu, "karaktersizlik"le itham etti.

"Şimdi Yeni Malatyaspor'da olmadıkları için rahatlıkla söyleyebilirim"

Halen Kayserispor Teknik Direktörü olarak görev yapan Hikmet Hikmet Karaman, "Malatya'ya gittiğimde, oyuncu yoktu; 12 - 13 kişiyle oynamaya çalışıyoruz. Bir de bunların 4-5 tanesi de sıfır karakter. Böyle bir grup vardı yani orada" dedi.

Hikmet Karaman, "sıfır karakter" sözleri ile itham ettiği söz konusu futbolcu grubunun artık Yeni Malatyaspor'da olmadığını, ayrıca YMS Başkanı Adil Gevrek ile de konuştuğu için, böyle bir açıklamayı rahatça yaptığını da kaydetti.

"Yusuf'a ben şans verdim, Başakşehir'e gitti, kulübüne kazandırdığı parayı görüyor musun..."

Genç yeteneklerin, yeteneklerini sergileyebilmesine her zaman büyük önem verdiğini ifade eden Hikmet Karaman, şans verdiği ve bu şansı değerlendirerek seviye atlayan futbolculara örnek olarak, YMS'nin Başakşehir'e sattığı Youssouf Ndayishimiye ve Amerika'ya sattığı Teenage Hadebe'yi örnek verdi.

Karaman, "Başakşehir, Yusuf'un bonservisine 2 milyon 250 bin euro para verdi. Yusuf stoper, sağbek, orta saha oynayan bir oyuncu. Aldım, banko oynatmaya başladım. Fenerbahçe maçı, bütün maçlar, çok iyi oynadı, goller attı falan... Adam, bak, Başakşehir'e gitti. Kulübe kazandırdığı parayı görüyor musun... Hadebe de böyle. Oynatma, geliştirme bakımından. Zimbabveli bir çocuk ya, Zimbabve... Düşün" diye konuştu.

Hikmet Karaman, teknik direktörlük serüveninde, Fatih Terim'i taklit ettiği yönündeki iddialara ilişkin bir soruya, "Böyle bir iddiası olanı tokatlarım" sözleriyle cevap verdi.

Karaman, Süper Lig'de, bir gün mutlaka çalıştırdığı bir takımla şampiyon olacağını da iddia etti.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Hikmet hoca her hafta bir yeri gezdin bir gezmedigin yer arapgir Kozluk kanyonu kaldı oda bir seferki gelişine diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (2 yıl önce)
    Hikmet hocam geçen sezon a.gucu son maçlarda adeta sıfır puan çekerek düştü orda neler oldu konuşabilirmisiniz hocam siz ve yılmaz hoca kulüpler hakkında,hakemler konusunda ise Erman hoca ve Ahmet Çakır biraz cesaretli olsanız Türk futbolunda devrim yaparsınız ama nerede o cesaret diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Bu adamı sevmem.Şov yapmayı seven bir yapıya sahip.Ancak ilginç olan hep eleştirdiğimiz o 4-5 oyuncudan bahsediyor.Yani söyledikleri sahada gördüklerimizle örtüşüyor. .Biz burada bu oyuncuları aşağı yukarı her hafta eleştirdiğimizde ,Malatyada da amma çok teknik direktör varmış ha... diye cevep yetiştirmekle meşgul şahıslar vardı..onlar hala var.Hakikatlerin birgün ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır. Kimsenin aklına bile getirmiyeceği bu konu ,belkide ilk kez özel olarak gündeme getirilmiş..Bu oyuncular bu konuda level atlamışlar ki hikmet karamanı bile etkilemişler..
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Çok doğrusunda hoca cesaretin varsa başka neler yaşadın onları ve 5 futbolcunun isimlerini ver ortaya konuşmak işin en kolayı .
    0
    0
    Yanıtla
  • abuzer (2 yıl önce)
    fatih terimin ağzına bakıyorum ne konuşuyor nasıl konuşuyor diyen adam şimdi fatih terimi taklit ediyor diyeni tokatlarım diyor hadi be
    0
    0
    Yanıtla
  • ruşen uçar (2 yıl önce)
    sıfır karakterli futbolcuyu tanıması zor olmasa gerek ,durumun yabancısı degil tazminat ile yaşayan hoca degilmisin...
    0
    0
    Yanıtla
  • Volki (2 yıl önce)
    Hoca bile demek istemiyorum gittiğin Hemen hemen bütün takımları küme düşürmüş biri bu öz güveni nereden alıyor şowmenliginden Yusuf'u senmi getirdin hadebeyi bizim şehrimize para kazandirdin yaw bırak hele sen bir gün hocalık yaptın Malatya cebeni ne kadar parayı koyup gittin sen hoca felan değilsin ancak üstünü başını yirtasin
    0
    0
    Yanıtla
  • Empati (2 yıl önce)
    Haklısınız hocam o grubu herkes biliyor Erzurum'da aynı şeyleri yaptılar.Erzurum spor uyanana kadar iş işten geçti.Dediginiz grub iddiacı ve takımları mağdur edip büyük paralar kazanan karekteri sıfır az gelir...Bir maç hatirliyorum ilk yarıda kaleci Farnol ve mina tek başlarına 15 korner yaptırmıştı...
    0
    0
    Yanıtla
  • Erzurumdakiler geçen sene yoktular. Mina ,Fanolle, Donald karakterli çocuklar. Bilmeden konuşma.
    0
    0
    Yanıtla
  • H0ca44 (2 yıl önce)
    Çok ayıp hikmet hoca işine bak sen karekter belirleyici misin küme düşürdün gittin..madem öyle kabul etmeyin görevi bunların sözleşmesine takımı küme düşürürse tazminat koyacaksın
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (2 yıl önce)
    hikmet karaman boş konuşuyosun.. senin futbolda geçemin kümeye düşürdüğün takımlardan aldığın tazminatla geçimini sağlamak. ve klüpleri zarara uğratmaktan başka bildiğin bir şey yok. şu an kayseride iyisin sezon sonuna kadar kayseride kalırsan kayseri bu sene kümeye düşer yaz kenara
    0
    0
    Yanıtla