SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Kendi Sahasında Yine Yok: 0-1

0
Güncellendi - 2021-09-22 02:54:36
YMS, Kendi Sahasında Yine Yok: 0-1
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, kendi sahasında Demir Grup Sivasspor ile karşı karşıya geldi ve üst üste kendi sahasında oynadığı ikinci maçı da kaybetti. Geride kalan 5 haftada ligde galibiyeti olmayan Sivasspor, 70. dakikada Goutas'ın attığı golle karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı. Geçtiğimiz Cuma akşamı Fatih Karagümrük ile oynadığı maçta 4-3 mağlup olan Yeni Malatyaspor, kendi sahasında oynadığı Sivas maçını da puansız kapatırken, büyük bir avantajı değerlendiremedi ve kendi sahasında rakiplerine 2 maçta 6 puan kaptırdı.

STAT: Yeni Malatya Stadyumu

HAKEMLER: Erkan Özdamar (Hakem), Süleyman Özay (1. Yardımcı Hakem), Candaş Elbil (2. Yardımcı Hakem), Yiğit Arslan (Dördüncü Hakem), Erkan Engin (VAR), Oğuzhan Uğurlu (AVAR),

ÖZNUR KABLO YENİ MALATYASPOR: 25. Ertaç Özbir, 5. Oussama Hadadı, 7. Mustafa Eskihellaç, 8. Aabıd Rayane, 10. Adem Büyük, 11. Ibrahim Didier Ndong, 13. Wallace Fortuna Dos Santos, 16. Sadık Çiftpınar, 30. Benjamın Tetteh (Dk.67 20. Walter Bınene Sabwa Bwal), 44. Mounır Chouıar (Dk.82 19. Haqı Osman), 14. Stephen Patrıck Mallan (Dk.74 45. Karım Hafes Ramadan Seıfeldın)

YEDEKLER: 99. Ahmet Eyüp Türkaslan, 3. Phılıp Gamelı Awuku, 6. Rahman Buğra Çağıran, 17. Mert Örnek, 19. Haqı Osman, 20. Walter Bınene Sabwa Bwalya, 26. Semih Kaya, 45. Karım Hafes Ramadan Seıfeldın, 80. Muhammed Emin Sarıkaya, 90. Kubilay Kanatsızkuş

TEKNİK SORUMLU: İrfan Buz

DEMİR GRUP SİVASSPOR: 25. Muammer Zülfikar Yıldırım, 3. Uğur Çiftçi, 6. Dımıtrıos Goutas, 7. Max Alaın Gradel, 8. Olarenwaju Ayobamı Kayode (Dk.68 9. Mustapha Yatabare), 11. Jorge Felıx Munoz Garcıa (Dk.57 23. Fredrık Stensoe Ulvestad), 16. Pedro Henrıque Konzen Medına Da Sılva (Dk.89 10. Sefa Yılmaz), 37. Hakan Arslan, 76. Faycal Fajr, 77. Ahmet Oğuz (Dk.57 17. Erdoğan Yeşilyurt), 88. Caner Osmanpaşa

YEDEKLER: 35. Ali Şaşal Vural, 9. Mustapha Yatabare, 10. Sefa Yılmaz, 14. Samba Camara, 17. Erdoğan Yeşilyurt, 20. Kerem Atakan Kesgin, 23. Fredrık Stensoe Ulvestad, 24. Okechukwu Godson Azubuıke, 58. Ziya Erdal, 96. Mehmet Albayrak

TEKNİK SORUMLU: Rıza Çalımbay

GOL: Dk.70 Dimitrios Goutas (DG Sivasspor)

SARI KARTLAR: Sadık Çiftpınar, Mustafa Eskihellaç (ÖK Yeni Malatyaspor), Ahmet Oğuz, Hakan Arslan, Faycal Fajr (DG Sivasspor)

Karşılaşma Sivasspor'un vuruşuyla başladı.

Dakika 1: İlk atak konuk takımdan geldi ve kornerle sonuçlandı. Gradel'in paslaşarak kullandığı atıştan gelen top Kaleci Ertaç'ta kaldı.

Dakika 6: Sağdan gelişen Sivas atağında, Pedro Henrique'nin ortasında top taça gitti.

Dakika 9: Malatya atağı Sadık Çiftpınar'la başladı. Bu futbolcu Haddadi'ye pas çıkardı, ancak başarısız.

Dakika 12: Sivas atağında sağdan Pedro Henrique ortaladı, Sadık Çiftpınar topu kesti.

Dakika 17: Yeni Malatya sağ kanattan Mounir ile tehlike yarattı. Bu futbolcunun ortasında savunma topu kafayla uzaklaştırdı.

Dakika 20: Mallan'ın ortaladığı topa Wallace yükselerek kafayı vurdu. Sivas savunması müdahale etti.

Dakika 24 GOL POZİSYONU: Yeni Malatya tehlikeli geldi. Ceza sahası yayında Adem Büyük'ten gelen topu kontrol eden Mallan sert vurdu, kaleci son anda kornere tokatladı.

Dakika 25: Sivas kontraatağında Henrique ortaladı, arka direkte yükselen Gradel'in kafa vuruşunda top auta gitti.

Dakika 28 GOL POZİSYONU: Sivas ceza sahasına gönderilen pasta top savunmadan sekti. Adem Büyük, topu aldı kaleciyle karşı karşıya iken vurdu. Kaleci Muammer müdahale ederek golü engelledi.

Dakika 30: Tetteh ceza sahası çaprazında topla buluştu, rakibinden sıyrııp şutunu attı. Kaleci kornere gönderdi.

Dakika 32: Ceza sahası çizgisi üzerinde topla buluşan Mallan, Adem'e pas çıkardı. Bu futbolcunun vuruşunda top auta gitti.

Dakika 36 GOL POZİSYONU: Kayode, Malatya savunmasının arkasına gönderilen topla ceza sahasına girdi, vuruşunda top Ertaç'tan döndü.

Dakika 38: Soldan gelişen Sivas atağında Gradel ortaladı, topla buluşan Felix'in vuruşu aut.

Dakika 40: Sağdan topla buluşan Henrique ceza sahasına ortaladı, Wallace kornere çeldi.

Dakika 41: Sivas korner atışını Fajr ile kullandı. Atışında top Ertaç'ta kaldı.

Dakika 43: Wallace'nin Sivas ceza sahasına gönderdiği top Kaleci Muammer'de kaldı.

İlk yarı 0-0 sona erdi.

Dakika 49: Yeni Malatya sahasına gönderilen topa Henruqie hamle yaptı, ancak ofsayt.

Dakika 50: Sivas atağında Gradel'in yükselttiği topa Felix rövaşata yaptı, aut.

Dakika 54 DİREKTEN DÖNDÜ: Yeni Malatyaspor'un kullandığı korner atışından gelen topa arka direkteki Adem Büyük vurdu, top direkten döndü.

Dakika 58: Sağdap topla buluşan Henruqie'nin ortaladığı topu Ertaç kontrol etti.

Dakika 65: Adem Büyük'ün yerden vuruşunda top Kaleci Muammer'de kaldı.

Dakika 70 GOL: Konuk takım öne geçti. Sağdan Fajr'ın ortaladığı topa yükselen Goutas, topu kafayla kaleye gönderdi:0-1

Dakika 71: Malatya santrayla birlikte kontraatak geliştirdi. Adem iki oyuncuyu geçip şutunu attı, savunmadan döndü.

Dakika 73: Yeni Malatya'dan Ndong'un ceza sahasına gönderdiği topu Gotas uzaklaştırdı.

Dakika 75: Sivas'ın kazandığı korner atışını Fajr kullandı. Henrique'nin kafa vuruşu aut.

Dakika 76: Soldan gelişen Malatya atağında Aabid'in ortaladığı topa Walter kafayı vurdu, top kalecide kaldı.

Dakika 79: Soldan topla birlikte çıkan Yatabare, Sadık Çiftpınar'dan sıyrıldı. Ancak, bu oyuncunun fauluyle yerde kaldı. Sadık bu pozisyonda sarı kart gördü.

Dakika 81 GOL- OFSAYT: Sivas atağında Erdoğan ceza sahası dışından topu kaleye gönderdi. Direkten dönen ve Kaleci Ertaç'ın büyük hatasıyla kontrol edemediği topu Yatabare kaleye gönderdi. Ancak yardımcı hakem ofsaydı belirledi.

Dakika 84: Wallace'nin sağ kanada uzun oynadığı topu Karim Hafes kontrol edemedi.

Maçın 4. hakemi oynanmamış süre olarak 5 dakikayı gösterdi.

Dakika 90+4: Yeni Malatyaspor'un kazandığı korner atışı için Kaleci Ertaç da ileri çıktı. Kornerden gelen topu Adem Büyük kontrol edemedi ve Sivas kontraatağa çıktı. Gradel, uzaktan kaleye şutladı. Top kaleye girmek üzereyken, Karim Hafes çizgiden çıkardı ve gole izin vermedi.

Maç, konuk Demir Grup Sivasspor'un 1-0 galibiyetiyle sona erdi.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

FOTOĞRAFLAR: AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

66 yorum yapılmış

  • Orhan (2 yıl önce)
    Bu Sadık neden geri döndü... Anlamadım.. Yendiğimiz maçlarda oynadı mı? Buz gibiyiz vesselam...
    0
    0
    Yanıtla
  • FFM (2 yıl önce)
    Başkasının köpeği koyun sürüsünü korumaz diye bir söz var Kocaman Türkiye 85 mil bir ülke Liglere bakın yüzde 80ni yabancı Bizim gençler nerde gençleri yetiştirmek yerine bastır parayı all yabancıyı adem büyük nasıl yetenekli adem gibi binlerce genc var hazırı seven tembel bir millet oldul Milli takıma dahi yabancı hoca getirdik ve bizi Türkiyeyi o kadar küçük gördü ki sergen hocaya gülmüş adama o imkanı kim verdiyse suçlu o halbuki sergen onun gibi 10 tane hoca eder adana sporlu oyuncu sergene O hareketi de birbirine bağlı Malatyanın yenilmesimde adem ne kadar üzüldü tette üzüldümü acaba umrundamı adam parasını alıp sezon sonunu bekler ülkesine gider takım küme düse dahi umrunda olmaz ekonimik kiriz var 4 mil € yabancıya verenler Allah sorar o para halkın parası federesyon cebinde versin bir Türk genci değerli olması için mutlaka avurpaya mi gitmesi gerek Yabancı hayranlığı zeka özürlü kişilerin işi
    0
    0
    Yanıtla
  • İskender (2 yıl önce)
    Karabük maçında gördüğümüzü sivas maçındada gördük tırabzon beşiktaş maçlarını hiç söylemiyorum bile tam bir rezillik ikinci lig üçüncü lig den futbolcu demiyorum toplama kampından ne olduğu bellisiz futbolcu toplarsanız olacağı bu siz ne bekliyordunuz acba kısacası benim görüşüm acilen teknik direktör teknik heyet Bunların üstü üstününde üstü oturup ne yaptıklarına ve ne yapacaklarına karar vermeleri gerekiyo irfan buzun gitmesi gerekiyosa gidecek ozaman burda bütün olay teknik direktörde bitiyor sonuçta futbolcuları yönlendiren o
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (2 yıl önce)
    Haberlere bakıyorum da irfan buz hâlâ istifa etmemiş. E o zaman adil sen gönder adamı.
    0
    0
    Yanıtla
  • koray (2 yıl önce)
    Sondan 2. foto her şeyi çok güzel açıklıyor. Yan top sonucu (yanılmıyorsam gol olan pozisyon) Sivassporun 4 futbolcusu topa vurmak için havada. Bizim tek ayağı havada olan futbolcumuz bile yok. Fotoyu çekenin eline ve emeğine sağlık.
    0
    0
    Yanıtla
  • muzaffer başeğmez (2 yıl önce)
    Sahada ne yaptığını bilmez oyuncular ve çaresiz bir teknik kadro. Takıma takviye şart dendikçe yaz boyu sosyal medyada milleti susturan transfer söylentileri ve ara ara alınan garip garip isimler. Sonuç ortada görüyorsunuz. Konuşmaya gerek yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuzca (2 yıl önce)
    Çağdaş Atan
    0
    0
    Yanıtla
  • Taylor (2 yıl önce)
    Orta sağa yok.Sol açık yok. Forvet yorgun,Sağ açık beceriksiz. Takım yorgun. Kondiksiyon yok , sistem yanlış.kaleci uykuda. taktik yok,beceri yok,Koşmak yok. ha varolan şey ne ? bol bol gol yemek ..yazık bu şehire..
    0
    0
    Yanıtla
  • kemal (2 yıl önce)
    Malatyaspor geçen seneye göre daha iyi futbol oynuyor gol pozisyonlarına girebiliyoruz defansımız oldukça kötü sadık ve semihle bu iş olmaz arkadaş sadık her pozisyonu seyrediyor iş işten geçince müdahale ediyor. adam yükselip kafayı çakıyor sadık yerde seyrediyor yükselip rahatsız etmek diye bir şey yok. defansa çözüm bulmadıkça bu takımın işi zor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Levent (2 yıl önce)
    2.yarıda Adem oynamamalıydı.Takım geçen yıla göre iyi.Paniğe gerek yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • yms'li (2 yıl önce)
    Biz Malatyaspor taraftari mac kazanma heyecani yasamiyoruz bizim heyecanimiz bu sene kume dusermiyiz,dusmezmiyiz onun heyecanini yasiyoruz..halbuki lig sampiyonu var,avrupa sampiyonlugu var ama biz ayni tas ayni hamam bunlari hic tadamiyoruz hatta maci seyretmekten oldum yenilecegimiz belli insallah gelecek macta kazanma serisi yakalriz bu ayibi ortbas edilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Rıfat (2 yıl önce)
    Ne kadar sabırsız bir milletiz yaa. Herkes diyor İrfan Buz istifa. O istifa edince Sadık her kademeye girecek, her topu kesecek. Semih futbolcu olduğunu anlayacak, Adem yürümeyecek koşacak, dolar beş liraya düşecek, arabayı yıkattığınız gün yağmur yağmayacak heralde. Adam yeni bir sistem oturtmaya çalışıyor. Her yeni düzen sancılıdır. Acısız doğum olmaz. Geçen senelerde hoca değiştirmenin hiçbir faydası olmadığını göremeyen var mı acaba? Kaldı ki altı maçta 6 puanımız var. Karagümrük maçındaki sadığın, kalecinin,semihin bireysel hataları olmasaydı 9 puanda olacaktık. O maçta Guardiola teknik direktör olsaydı maç esnasında o bireysel hatalara ne yapabilirdi. Adam takıma pozisyonlara girecek, gol atacak taktikleri vermiş ve iki fark öne geçmişiz. Artı kırmızı kart, artı bireysel hatalar, ne yapsın adam. Koskoca sadığa oğlum bak adamı bırakma, peşinden ayrılma mı diyecek. Sadık bunu bilmiyor mu. Neyse çok uzattım, hakkınızı helal edin. Ama lütfen sabredelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacibicileblebici (2 yıl önce)
    Öznur Kablo Kanserspor
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil can (2 yıl önce)
    Süper lig deki en kötü kadromuz bu kim ne derse desin bu teknik direktör bence teknik direktör değil tetteh gibi adamı çıkarıyor mısır ligi gibi amatör ligden walter denen forvet gelmiş gelse ne olur takım oraya topu getiremiyorki etkili atak yok defans yine şişirme ortada sadece seyretti semih i sadık ı topla bir hadebe etmez 750 bin euro ya sattılar yazıklar olsun o adamı 3 milyon euro ya geri alamazsın geçen sene bizi lig de tuttu açın alanya maçını izleyin
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil can (2 yıl önce)
    Ben yorum yapınca bi takımı düşüremedin diyen arkadaş vardı bende o kadar iyimser olma bu kadro kalitesi ile bu teknik direktör ve başkan ile ligde kalmak hayal dedim dediğim çıkıyor keşke çıkmasaydı görünen köy kılavuz istemez adil gevrek Derebeylerini ziyaret ediyor neden mi tepki göstermesin taraftar diye o da farkında bu kadro dan bu teknik direktör le ligin bitmeyeceğini herkesi uyutup 200 trilyon borç takıp gidecek yazın kenara
    0
    0
    Yanıtla
  • Burakkkkk (2 yıl önce)
    Bu takımı ancak ve ancak Samet AYBABA adam eder
    0
    0
    Yanıtla
  • Empati (2 yıl önce)
    Sayın hocam 6 haftada farklı 5 sistem ne güzel bu haftada 4 1 4 1 gördük...bu sistemle sen geçen yıl son beş oynadın Sergen yalcini taklit ettin...Galip gelmedin hep sana maç verdiler...Deplasmanda rizeye 4 gol attin...Sadece Sivas maçı hariç o maçta verilmişti körun taşı gitti kuşa çarptı 10 kişinin arasında tıngır mıngır gol oldu.Golu atan futbolcuyu kimse tebrik etmedi...Senin sistem tutmuyor...3 5 2 olmadı 5 3 2 olmadı 4 1 4 olmadı sadece Karagümrük ilk yarısındaki 4 2 3 1 ile skor ve oyun üstünlüğü sağlandı...senden hoca bıçak Uluç'tan yorumcu olmaz...Özür dileyerek.
    0
    0
    Yanıtla
  • FFM (2 yıl önce)
    Şenol hoca milli takımı haritada sildi irfan hoca da bizi sildi Kadro çok iyi isterlerse çok güzel oynuyorlar bu gün hepsi yorgun isteksiz bitkin bir haldelerdi
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil can (2 yıl önce)FFM isimli kullanıcı yorumuna
    Çok iyi kadto haklısın umut bulut u giresun a giden sağbek i arar olduk
    0
    0
    Yanıtla
  • Çok güzel bir yorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    irfan buz göreve ilk geldiği gün burada yanlış karar verildiğini, derhal görevine son verilmesi gerektiğini söylemiştim ve herkes bana karşı çıkmıştı.. şu an bakıyorum da o zaman bana karşı çıkanların hepsi irfan buz’un istifasını istiyor ve adama hâlâ hoca diye hitap ediyorlar? irfan buz da hoca değil, siz de değilsiniz!
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçek ci (2 yıl önce)
    Evet kendi sahasında değil hiçbir yerde yok Y. Malatyaspor. Ama şu Bi gerçek ki iyice bugün ortaya çıktı. Gerçek şu. Bu takım taraftarını fazla üzmeyecek. Bu takım bu ligde düşmeyi ligin ilk yarısı kesinleştirir. Matematik sel olmasa bile enaz 10_15 puan farkla düşme hattında yer alır. Yani ligin ilk yarısını 9_10 puan da bitirir. Yani umudumuz olmaz. Bize lig sonuna kadar çile çektirip, psikoloji mizi bozmaz. Rahat olun. Sakın umudunuz olmasın. Bu takımdan mümkün değil olmaz. Çünkü futbolcuların çoğu bomboş, teknik ekip daha boş. Başkan zaten yok piyasada. Rahat rahat oturun canınızıda sıkmayın bu rezilliği görün.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Nedir bu mustafa eskihellaç aşkı.önünde 20 metre boş alan varken geri pas yapıyor.kendi yarı sahamızda yan pas yapmaya bayılıyoruz.Adem son derece lakayt oynuyor.Yanlış oyuncu değişikliği ile Tetteh çıktığı anda gol yiyoruz.İrfan hocanın oyunu okuma yeteneği sıfır.sonuçta sıfır oluyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Malatyamizda tiyatro ,sanat,vb hiç bir faaliyet yok adeta büyük bir köy,ya AVM ye gideceksiniz yada Spor severler için Malatya sporu takip edeceksiniz, oğlum baba maça gidelim diyor,ama ayaklarım ,kafam ne yapacağı belli olmayan güven duymadığım bu takımın maçına gidilmez diyor .neye sitem ediyoruz kardeşim çıkar aslanlar gibi mücadele edersiniz yenersiniz yenilirsiniz biz sizi alkışlariz ama siz mücadele etmiyorsunuz diyebilirsiniz ki parasal sorunlar var beni ilgilendirmez ya sahaya çıkmayın sahaya çıkıyorsaniz lütfen mücadele ediniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Kendi sahanda 2 maçı kaybettik.Hangi maçı bu defans ve oyunla alacağız.Yedigimiz gol evlere şenlik.Adem yerlerde sürünüyor hoca Tettehi alıyor.Yazıklar olsun..Tebrikler Sivas ve Rıza hocam.Fizik gücü her zamanki gibi yüksek.Nasıl defans yapılır bize gösterdiler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Bizde bir yere gelen geldiği yeri babasının malı zannediyor bir daha gitmiyor, kulüp delegelerinin çoğunluğu kendi adamları , gönderin gönderebilirseniz, yıllardan beri kulüp yöneten bir başkan hep aynı hataları yapıyor,efendim ben gidersem benden sonra kulüp sahipsiz kalır siz gidinde sahipsiz kalırsa kalsın diyeceğim ama kesinlikle kulüp sahipsiz kalmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhammed (2 yıl önce)
    İrfan hoca ile devam edersek küme garanti.irfan hoca eskiden cok faydasi oldu allah razi olsun ama şuan superlig kapatesinden bir teknik direktör degil malesef bu yonetim bunu goremedigi icin küme düşmemiz süpriz olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (2 yıl önce)
    İrfan hocanın yerine kim gelecek acaba...?
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (2 yıl önce)
    Hocam Adem büyük e nasil 90 dakika dayandin ??? Ayagina aldigi her top kayip kesinlikle yedek baslamali böyle oldugu müddetce. Sadik mücadeleci Ama halen pozisyon almasini bilmiyor Sezon sonu Bu 3 puan Cok aranir Antalya karsisinda Ertac Mallan, Semih, Wallace,Hafez Mustafa ,Ndong,Aabit,Mouhnir Tehteh,Walter Görmek isteriz
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Sivasi kutluyorum riza hocaya tesekkurler Irfan hoca 3,5,2,sistemini gittigin takimda oynat fazla yipranmadan istifa et olmuyor hocam malatyayi seviyorsan istifa et takima yeni kan lazim
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan Öztan (2 yıl önce)
    kendi sahasında kayıp altı puan.erken ama takım bu şekilde giderse düşer ve tff birinci ligde yerini alır.anlaşılan ırfan buz'la bu iş olmuyor.yönetim şimdiden yeni bir hoca arayışına başlamalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    İrfan Buzun ve yanındaki ekibin bu takımı çalıştıracak çap ve kapasitesinin olmadığını bu haftada bir kez daha gördük.Sahamızda oynadığımız 4 maçın 3 ünü kaybedip toplam 13 gol yedik.
    0
    0
    Yanıtla
  • Adil (2 yıl önce)
    Utanın utanın utanın Topunuza yazıklar olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • baba (2 yıl önce)
    Herkesin gözü aydın, Abdul samed ve kanatsızkuş yok, Hocada giderse zaten herşey dümdüz olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (2 yıl önce)
    Acaba maçtan önce kanatlardan oynanmayacak diye KHK'mı çıktı? İRFAN hoca Sivas oynadı sen seyrettin... Adamlar sağdan soldan getirip getirip ileride etkili oldular ve golde orta yaparak attılar... Yani hayretler içerisindeyim hiçmi çıkıp demiyorsun bir topuda kanatlardan oynayın... Bu nasıl bir hocalık yani nasıl dayanabildin 90 dk. hocam seni seviyoruz sayıyoruz ama bu kadarda rakibe maç hediye edilmez.... Neredeyse bütün topları şişirme toplar ile orta ileri göbeğe oynadık, bu nasıl bir oyun kurgusu hocam... Son 3 maç 0 puan... Ne diyelim söylenecek söz yok....
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (2 yıl önce)
    Yeter beceriksiz bir yönetim bir hoca ve defans bunlar dan hiçbirşey olmaz Semih efendi sahaya girmiş futbolcuları kutluyor sanki bir marifetleri var İrfan buz istifa et ve git defans sadık cacık .!!!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Hoca bırak git
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Sonuca hiç şaşırmadık.Takım futbol oynamıyor.irfan hocanın bırakması şart oldu.çünkü düzelme umudu da yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • FFM (2 yıl önce)
    Ne kadar acı bir malatyalı olarak adana spora altaya antalya spora özenmemiz çok acı 44 olmanın kaderimi yüzümüz ne zaman gülecek ya hakem yakıyor ya da bizim beceriksizliğimiz yazık bu şehire ne olacaksa olsun gidecek gitsin eksik olan ne var sorun ney ve kimde
    0
    0
    Yanıtla
  • Şorikli yaşar (2 yıl önce)
    oynayacağınız futbol bumu
    0
    0
    Yanıtla
  • Adil (2 yıl önce)
    Utanan varmı acaba? Yönetim uyuma takım küme gidiyor. Böyle futbol oynayan ve oynatan yok. Her takım Malatyaspor’umuz üzerinden ilkleri yaşıyor. Bunların yaşatılmasına hiç bir kimsenin haddi yoktur. Bizlere erken havlu attırıyorsunuz. Utanın Utanın Utanın
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyadan (2 yıl önce)
    Önce sivası tebrik etmek gerekir, bizim takımın direkten dönen hariç doğru dürüst gol pozisyonu yok, kadro yapılanması da zayıf sivasıda yenemeyeceksek kimi yeneceğiz görünen o ki haftaya antalyada 3 atar,
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (2 yıl önce)
    Bir takım böyle oynuyorsa tek sorumlusu teknik direktörü dür. Acilen yeni bir hoca bulunmalı. Top üç defasında arasında dönüp durdu. Bir türlü öne çıkamıyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (2 yıl önce)
    Maçtan önce Sivasspor a ilk galibiyetini tattırma zevkini yaşarız dedim ve tuttu. Zaten ters gelen bir takım bir de klasik hatalar olunca mağlubiyet kaçınılmaz olur. Artık sezonun başı Adil başkan ve yönetimi bir an önce çekilin ve gidin sizin yüzünüzden takımdan soğumamıza hakkınız yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Nurhak (2 yıl önce)
    Ne adıl gevrekten başkan nede irfan buzdan hoca olur hoca senin halin 2.lig git oraya
    0
    0
    Yanıtla
  • Yorgun (2 yıl önce)
    Evetttt bu güzel oldu umarim biz eleştirenlere laf atanlar belki bugün birkez daha düşünürler bu mağlubiyet irfan hocanın gitmesine vesile olur,yok devam ederse yine söylüyorum bu takim bu yönetimden kurtulması için düşmesi lazım birileri para kazanırken Malatya taraftarı sağlığından oluyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Haklısın.İnodına Molotya demekle bu işler olmuyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya 44 (2 yıl önce)
    Adil GEVREK ve İrfan BUZ istifa
    0
    0
    Yanıtla
  • vatandaş (2 yıl önce)
    adamın aldığı 15 oyuncunun 10 tanesi kiralandı insanın aklına başka şeyler geliyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Adamın amacı zaten takımı düşürüp kaçmak
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (2 yıl önce)
    Her yıl olduğu gibi bu yılda lige sancılı giriyoruz kimse kusura bakmasın Malatyaspor süper lige yakışmıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Tetteh i küstürmek nedir ya??? Dk 75'te doldur boşalta başlamak nedir ya??? Topa sahip olma oranımız geçen haftalara göre yüksek görenler bu sizi yanıltmasın, ortada takımın oyunu olmadan, pata küte top bizde kaldı... Yazıklar olsun.... Kanser edersiniz, yuuuuuuuuuhhhhhhhhhh!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Nekadar şanslıyız. Her sene heyecanlı bir lig yaşıyoruz acaba küme düşecek miyiz kalacak mıyız? Bize hep bu heyecanı yaşattığı için başta GEVREK olmak üzere herkese teşekkür ederim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Gümüş (2 yıl önce)
    İrfan hoca bu takımı yönetemiyor acilen hoca değiştirmemiz gerekiyor. İrfan buz bu ligin hocası değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fth (2 yıl önce)
    Hoca kovulup yattığı yerden para kazanmak istiyor sanırım
    0
    0
    Yanıtla
  • koray (2 yıl önce)
    Galibiyeti olmayan takım henüz Malatyaspor ile oynamamış takımdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • abuzer (2 yıl önce)
    bu 3 5 2 bizim sonumuz olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Çekirge bir sıçrar iki sıçrar üçüncüsünde düşer Malatya'da olan budur sonuç gayet normaldir ,hocanın bir an önce gönderilmesi ve disiplinli hak edenlere isme bakmadan forma veren bir hoca takımın başına getirilmelidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (2 yıl önce)
    Gol yiyene kadar bence geçen haftaya göre daha iyiydik..fakat bizde bir de irfan buz problemi var.zamaninda değişiklik yapmıyor yaptığı değişiklerden bir şey anlayan yok..bu hocanın oyunu okuması b planı, c planı olmadığı gibi a planı da yok..hoca saç ettirmek için harcadığın süreyi biraz da malatyaspor için kullan...
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (2 yıl önce)
    Kendi sahanda 3 maçta sıfır cekiyorsan bırakıp gidecen hoca. Bu gömlek sana 1 beden büyük
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (2 yıl önce)
    Üst üste İki iç saha mağlubiyeti alan elindeki ev sahibi olma avantajı iyi kullanamayan bir takımın bu ligde kalması çok zayıf bir ihtimal Malatyaspor iyi futbol oynamıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • FFM (2 yıl önce)
    Bu iş olmuyor yapamıyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Yorgun (2 yıl önce)FFM isimli kullanıcı yorumuna
    Ne oldu dün biz eleştirdik diye efkam kesiyordun bakıyorum doğru yolu bulmak üzeresin. Devam
    0
    0
    Yanıtla
  • Bir haftada evinde 2 yenilgi sabırları taşırdı Hırsını bendeni çıkaracaksın Haklısın desem ne değişir Kırıcı olduysam özür dilerim
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Bu irfan buz kafa olarak hangi devirde yaşıyor acaba? Yıl olmuş 2021 adam hâlâ uzun topla futbol oynatmaya çalışıyor. Bu oyunu Malatya’nın amatör takımlarının hocaları da oynatır. Takım savunması deseniz rezalet durumda. Zaten ligin en çok gol yiyen takımı olmamızdan belli. Daha ilk haftadan söyledik, irfan buz’la olmaz. İsterse kazansın bu maçı, taktiği-kondisyonu-savunması olmayan adamla sezon bitmez!
    0
    0
    Yanıtla
  • Tf44 (2 yıl önce)
    Kadro çok zayıf Sivas rahat kazanır zorlanmaz. malatya sporumuz bol şans diliyorum. Allah yardımcımız olsun
    0
    0
    Yanıtla