SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Puanı 41 Yapıp Üzerine Koymayı Düşünüyoruz"

0
Güncellendi - 2018-04-26 02:18:43
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un defans oyuncusu sadık Sadık Çiftpınar, Süper Ligde kalan son 4 karşılaşmada en yüksek puanları almak istediklerini söyledi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde gazetecilerle bir araya gelen Çiftpınar, Beşiktaş’a 3-1 kaybettikleri karşılaşmaya ilişkin, “Biz buradan İstanbul’a giderken hedefimiz en kötü 1 puandı. Doğrusu hafta içi iyi çalıştık, iyi analiz ettik rakibimizi. Maça başlangıçta da aslında sıkıntı yoktu, tabi Beşiktaş’a deplasmanda oynuyorsun, 40 bin taraftarın karşısında. Benim düşüncem, sadece kenar ortalarla sadece pozisyon bulabildiler. Onun dışında net bir pozisyon vermedik. 81. dakikaya kadar gerçekten hiçbir sıkıntı yoktu, çok da iyi mücadele ettik takım arkadaşlarımızla beraber. İnanmıştık 1 puan alacağımıza. Bence bu seneki büyük takımlara karşı deplasmandaki en iyi performansımızdı, puana çok yaklaşmıştık. Sağlık olsun” açıklamasında bulundu.

Çiftpınar, ligin 31.haftasında sahalarında Teleset Mobilya Akhisarspor ile karşılaşacaklarını ifade ederek, bu karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlandıklarını belirtti.

Sahalarında kazanıp, matematiksel olarak işi bitirmek istediklerini dile getiren Çiftpınar, “Şuanda önümüzde bir Akhisar maçı var. Şuan bizim için o maç daha önemli. Taraftarlarımızın da desteği ile inşallah hafta sonu güzel bir galibiyet alıp puanımızı 41 yaparak üzerine koymayı düşünüyoruz” dedi.

Kendileri için karamsar bir tablonun olmadığını ifade eden Çiftpınar, şunları söyledi:

“Bana kalırsa aslında çok karamsar bir durum yok. Altımızda 7 tane takım var, bu 7 tanesinde 2 tanesi küme düşecek. Malatyaspor’u hiç katmıyorum bu işin içine.  Çünkü buradaki çalışmamız olsun, takımımızın kalitesi, birlik ve beraberliğimiz olsun, bu konuda bir sıkıntı yaşamayacağımızı söylüyor bana. Bunu da zaten biz 30 hafta boyunca gösterdik.  İnşallah biz şuan ki hedefimiz 4 maçta alabileceğimiz en yüksek puanları alıp hem kulübümüz açısından hem kendi bireysel performanslarımız acısında ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Bu doğrultuda 4 maç, şu kadar, bu kadar puan demek yerine, önümüzde bir Akhisar maçı var, İnşallah o maçta 3 puanla başlayıp 41 yapıp puanımızı, ondan sonra üzerine koymayı hedefliyoruz.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Serdar Kaplan (6 yıl önce)
    Kaptan önce şu prim muhabbetini bitir. Geçen senede böyle bir ortam oldu. Bu şekilde muhabbetler sizlere olan bakış açısını değiştiriyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • ne priminden bahsediyosun adamların hak paralarıyla ticaret yapıyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • doğanşehir (6 yıl önce)
    malatya spor ne zaman fenerbahçeyi ve başak şehiri yenerse veya yenecek kadar hırslı oynarsa o zaman takıma destek olurum fenerbahçeye ve başak şehire maçı ver sonra bjk ve GS maçlarında ölününe oyna bu futboladına ve erol bulut adına çok kötü bir durum neymiş efendim bu takımlarla gönül bağı varmış ama bunun adı hatır oyunu! oluyor tff malatya spor için soruşturma açşa ceza gelir yazıklar olsun bu takıma ve takım yönetimine yönetim fb maçında maç biletlerini 150 - 200 tl yaparak türübünleri boş bıraktırdı çünki dolu türübünler önünde hatır oyunu yapılamazdı
    0
    0
    Yanıtla
  • Eksik olsun senin desteğin....
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor düsmanı seniii.
    0
    0
    Yanıtla