SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kamu- Üniversite- Sanayi İşbirliği Görüşüldü

0
Güncellendi - 2021-10-27 11:55:03
Kamu- Üniversite- Sanayi İşbirliği Görüşüldü
A- A+ PAYLAŞ

Vali Aydın Baruş başkanlığında Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği (KÜSİ) Planlama ve İstişare Toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantı amacının Malatya sanayisine ilişkin politika ve stratejileri belirlemek olduğunu ifade eden Vali Baruş, bu çerçevede kurumlar arası koordinasyon ve iş birliği içerisinde çözümler üretilmeye devam edileceğini belirterek Kamu-Üniversite-Sanayi işbirliğinin ülkeye ivme kazandıracak, ciddi katkılar sağlayacak bir işbirliği zemini olduğunu ifade etti.

2.OSB’de gerçekleştirilen toplantıda kurumlar tarafından bilgilendirme sunumu yapıldı. Kamu-üniversite-sanayi iş birliğinin geliştirilmesi konusunda yapılan ve bundan yapılacak çalışmalar görüşüldü. İlgili konularda değerlendirme ve bilgi alışverişinde bulunuldu.

Vali Aydın Baruş başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya üniversite temsilcileri, kurum müdürleri, OSB yönetim kurulu üyeleri ve sanayici iş adamları katıldı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Ne yazık ki Sanayii üniversite işbirliği diye bir terim çıkarmışlar ancak bu işbirliği bir türlü gerçekleşmiyor. Büyük işletmeler zaten gerekli alt yapı ve insan kaynağına sahip oluyor. Üniversitelerin bile bazen önünde gidiyor. Bu nedenle üniversiteye ihtiyacı olmuyor. Belki küçük işletmeler kendi bünyelerinde olmadığı için varsa üniversitelerin test laboratuvarlarından yararlanabilirler. Gerisi boş. İstediğiniz kadar toplanın çayınızı kahvenizi içer gidersiniz ancak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bilim (2 yıl önce)
    Üniversiteden katılanların isimleri neden yazılmamış. Üniversitede ÜNİV.-SANAYİ işbirliği projesi yapan kaç kişi var acaba.
    0
    0
    Yanıtla