SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Köpeğe Çarpmamak İçin Kaza Yaptı, Ağır Yaralı..

0
Güncellendi - 2021-11-27 18:00:52
Köpeğe Çarpmamak İçin Kaza Yaptı, Ağır Yaralı..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da seyir halindeyken önüne çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyonu kıran genç sürücünün kullandığı araç takla attı. Kazada araç hurdaya dönerken sürücü ağır yaralandı.

Malatya merkezden Doğanyol ilçesine doğru yola çıkan Mustafa Aydın, kullandığı 44 ACN 966 plakalı Ford marka hafif ticari araç ile Ormaniçi Mahallesi mevkiinden geçerken önüne aniden çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyon kırınca önce bariyerlere çarparak takla attı. Çevredekilerin ihbarı ile olay yerine gelen 112 ambulansı ile İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırıldı.

Burada tedavi altına alınan genç sürücünün durumunun ağır olduğu ve hayati riskinin sürdüğü öğrenilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Murat (2 yıl önce)
    Malatya'da Emeksiz caddesine şöyle bir göz atınca petshop denen evcil hayvan satımı yapan birçok iş yeri mevcut. Bir de hobi olsun çocukları eğlensin diye alınan hayvanları hevesleri geçince sokağa, dağa, bayıra bırakanlar. Çöplükten beslenen bu hayvanlar, özellikle başıboş köpekler, bir de yiyecek bir şey bulamayınca ıssız yerlerde gözüne kestirdikleri kadın ya da çocuklara acımasızca saldırıyorlar. Son örnek ise Tecde Mahallesinde sabah erken saatlerde bir kadına birkaç köpek tarafından yapılmıştı. Bir de bakıyorsunuz hayvana çarpmamak için kaza yapan araçlar...
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (2 yıl önce)
    Bıktık şu sokak köpeklerinden şehirin içinde bile sürü ile geziyorlar lütfen bu konuyu duyurun Malatya haber sizden başka Malatya’da halkın sesini duyuracak basın yayın organı yok çünkü
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Ormaniçindekiler hayvanlarına sahip olmuyor , devamlı yolun ortasındalar
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Allah iyi niyetinin mükâfatı olarak şifa versin,
    0
    0
    Yanıtla
  • amin
    0
    0
    Yanıtla