SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Süper Ligde 15. Hafta Maçlarının Hakemleri

0
Güncellendi - 2021-12-02 14:39:04
Süper Ligde 15. Hafta Maçlarının Hakemleri
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında oynanacak karşılaşmalarda düdük çalacak hakemler açıklandı. Pazartesi oynanacak Konyaspor- Yeni Malatyaspor maçını Alper Ulusoy yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinden yapılan duyuruya göre, Süper Lig'in 15. haftasında görev alacak hakemler şöyle:

3 Aralık Cuma

20.00 Kasımpaşa - Beşiktaş: Mete Kalkavan

4 Aralık Cumartesi

13.30 Aytemiz Alanyaspor - D.G. Sivasspor: Yaşar Kemal Uğurlu

16.00 Trabzonspor - Adana Demirspor: Fırat Aydınus

19.00 Galatasaray - Altay: Cüneyt Çakır

5 Aralık Pazar

13.30 Y. Kayserispor - F.T. Antalyaspor: Halil Umut Meler

16.00 A. Hatayspor - Medipol Başakşehir: Erkan Özdamar

16.00 GZT Giresunspor - V. Fatih Karagümrük: Arda Kardeşler

19.00 Fenerbahçe - Çaykur Rizespor: Zorbay Küçük

6 Aralık Pazartesi

20.00 İ.H. Konyaspor - Ö.K. Yeni Malatyaspor: Alper Ulusoy

20.00 Göztepe - Gaziantep FK: Ümit Öztürk

İstanbul, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • abdulvahapgülezgin (2 yıl önce)
    hayırlısı
    0
    0
    Yanıtla
  • Werty (2 yıl önce)
    Maçın hakemlerine laf etmeyiniz takım potansiyeli ortada.Sayin sumudica Malatyaspor adı ile sosyal medyada haber yapan kadro kuran transfer haberini yöneticilerden alan klüp takım idare odalarına yerleskesine giren malum şahısları uzak tut eğer tutamazsan alacagin topcularin isimlerini gizli tut hemen haber yaptık ayağına sosyal medyada paylaşırlar sende küme düşüren hoca olursun demedi deme.Uc beş tane klube faydası olmayan ama yönetim yagdanlikcisi olanları uzak tut başarı hemen yanındadır.
    0
    0
    Yanıtla