SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor Deplasmanda Puan Aldı Ama..

0
Güncellendi - 2021-12-07 23:54:57
Yeni Malatyaspor Deplasmanda Puan Aldı Ama..
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligde 15'inci hafta maçları sonunda, Adana Demirspor'u 2-0 mağlup eden Trabzonspor liderliğini sürdürdü. Beşiktaş ve Galatasaray'ın beraberlikle kapattığı, Fenerbahçe'nin farklı galip geldiği haftada, güçlü rakibi Konyaspor'la deplasmanda 0-0 berabere kalarak 1 puan alan Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, buna rağmen 17. sırada girdiği haftayı bir sıra aşağıya düşerek 18. sırada kapattı.

TOPLU SONUÇLAR VE PUAN CETVELİ..

Süper Ligde 15. haftanın toplu sonuçları şöyle:

Bu sonuçların ardından puan sıralaması şöyle gerçekleşti:

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

FOTO: Yeni Malatyaspor'un Konyaspor maçına çıkan 11'i (YMSkulubu)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız