SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Süper Ligde 16. Hafta Maçları Tamamlandı

0
Güncellendi - 2021-12-14 03:46:32
Süper Ligde 16. Hafta Maçları Tamamlandı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligde 16. hafta karşılaşmaları, Pazartesi akşam oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. Trabzonspor ilk mağlubiyetini almasına rağmen 9 puan farkla liderliğini sürdürürken, üç büyüklerden yalnızca Beşiktaş haftayı galip bitirdi, Galatasaray ve Fenerbahçe ise yenildi. Kendi sahasında Alanyaspor'a 6-2 mağlup olarak büyük bir hezimete uğrayan Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ise 18. sıradaki yerini korudu.

TOPLU SONUÇLAR VE PUAN CETVELİ..

Süper Ligde 16. haftanın toplu sonuçları şöyle:

Bu sonuçların ardından puan sıralaması şöyle oluştu:

17.HAFTA..

Ligin 17. haftasında Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, 19 Aralık Pazar günü deplasmanda Rizespor'la oynayacak.

17. haftanın programı şöyle:

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Shakiri (2 yıl önce)
    Sumudica'nın takımın başına gelirken çalakalem yorumları kendinde patladı. Türkiye'de daha önce görev yapan bir teknik adam yeterli istihbarat toplamadan bu takımın başına niye geçti? Burada amaç "ben zaten öyle ya da böyle kaybeden taraf olmam, tazminatımı alırım vs.." mi? Yani bu takımı baştan aşağı ayak altı etmek, teknik adamın ağzına malzeme yapmak akıl işi değil !!! Sumudica efendi bir taraftan "Ben basın önünde oyuncularım ya da takımım hakkında rencide edici söz söylemem. " diyor, diğer taraftan kadroya yönetime giydirmediği laf bırakmıyor!! Takım sakız oldu sakız... MHK, TFF, YÖNETİM, TEKNİK EKİP Yeni Malatyasporu'muzu sakız gibi çiğniyor. 30 senedir takip ediyorum dünya futbolunu, böyle rezil haldeyken kurtulan, feraha erişen hiç bir takıma denk gelmedim...
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (2 yıl önce)
    pazartesi akşam oynanan maçlarda sivassporun ve gaziantep sporun galip gelmeleri bizi yani malatyasporu kümeye düşme konusunda birazdaha yaklaştırdı. çünkü gaziantep ve sivassporda potadaydı. adanademir. sivas ve antep bu hafta aldıkları galibiyetle tehlikeden kurtuldular bence.. malatya.. girasun.. kayseri.. kasımpaşa.. göztepe.. altay.. çaykur rizespor.. bu yedi takım arasında geçer.. ama lobisi olan parasal gücü olan üç takım kalır. ne kadar transfer yaparsan yap. lobin varsa. parasal gücünde varsa kalırsın. benim görüşüme göre. iki izmir takımı malatya ve girasun düşer gibi
    0
    0
    Yanıtla