SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

YMS Yine İki Farkı Koruyamadı: 2-2

0
Güncellendi - 2021-12-24 23:26:35
YMS Yine İki Farkı Koruyamadı: 2-2
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, iki farklı öne geçtiği bir maçta daha 3 puana ulaşamadı ve 2-2'lik skorla Yukatel Kayserispor'a puan kaptırdı. Ev sahibi ekip 25. dakikada Mounir ve 36. dakikada Adem Büyük'ün golleriyle 2-0 öne geçtiği karşılaşmada, rakip takımın 56. ve 90+1. dakikadaki gollerine engel olamadı. Ev sahibi takımın bir golü ofsayt gerekçesiyle sayılmazken, bir penaltı pozisyonu da hakem tarafından değerlendirilmedi.

STAT: Yeni Malatya Stadyumu

HAKEMLER: Hüseyin Göçek, Kamil Çetin. Candaş Elbil, 4.Hakem- Onur Özütoprak, Volkan Bayarslan (VAR), Yakup Özhan (AVAR), Alper Çetin (AVAR)

ÖZNUR KABLO YENİ MALATYASPOR: 25. Ertaç Özbir, 5. Oussama Hadadı, 7. Mustafa Eskihellaç, 8. Aabıd Rayane, 10. Adem Büyük, 11. Ibrahim Didier Ndong (Dk.69 14. Stephen Patrıck Mallan), 13. Wallace Fortuna Dos Santos, 16. Sadık Çiftpınar26. Semih Kaya, 30. Benjamın Tetteh (Dk.87 90. Kubilay Kanatsızkuş), 44. Mounır Chouıar

YEDEKLER: 22. Abdulsamed Damlu, 99. Ahmet Eyüp Türkaslan, 3. Phılıp Gamelı Awuku, 14. Stephen Patrıck Mallan, 17. Mert Örnek, 19. Haqı Osman, 66. Jospın Nshımırımana, 77. Mert Miraç Altıntaş, 80. Muhammed Emin Sarıkaya, 90. Kubilay Kanatsızkuş

TEKNİK SORUMLU: Marıus Nınel Şumudıca

YUKATEL KAYSERİSPOR: 33. Sılvıu Lung, 3. Joseph Larweh Attamah, 4. Dımıtrıos Kolovetsıos (Dk.79 32. Karahan Yasir Subaşı), 5. Seyedmajıd Hosseını, 11. Gökhan Sazdağı (Dk.65 20. Carlos Manuel Cardoso Mane), 15. Uğur Demirok, 17. Emrah Başsan (Dk.46 9. Mustafa Pektemek), 21. Lıonel Jules Carole (Dk.46 19. Marıo Gavranovıc), 26. Thıam Mame Baba, 27. Onur Bulut, 88. Gustavo Campanharo (Dk.65 10. Olıver Mıchel Kemen)

YEDEKLER: 25. Bilal Bayazıt, 7. Mıguel Fılıpe Nunes Cardoso, 9. Mustafa Pektemek, 10. Olıver Mıchel Kemen, 14. Emre Demir, 19. Marıo Gavranovıc, 20. Carlos Manuel Cardoso Mane, 24. İbrahim Akdağ, 28. Ramazan Civelek, 32. Karahan Yasir Subaşı

TEKNİK SORUMLU: Hikmet Karaman

GOLLER: Dk.25 Mounir Chouıar, Dk.36 Adem Büyük (Yeni Malatyaspor), Dk.56 Mario Gavranovic, DDk.90+1 Mustafa Pektemek (Kayserispor),

SARI KARTLAR: Wallace, Sadık Çiftpınar (Yeni Malatyaspor), Campanharo, Onur Bulut (Kayserispor).

Dakika 1: Sağ çaprazdan ceza sahasına sokulan Mustafa Eskihellaç şutunu attı, yandan aut.

Dakika 2: Campanharo'nun ceza sahasına attığı pasa Sadık Çiftpınar ayak koydu.

Dakika 4: Yeni Malatya atağı sağdan Mustafa Eskihellaç ile başladı. Bu futbolcu Tetteh'e aktarmak isterken araya giren savunmadan seken top Adem Büyük'e gitti. Bu futbolcu şutladı, aut.

Dakika 7: Campanharo'nun pasıyla topla buluşan Emrah Başsan, vuruşunu yaptı, top Kaleci Ertaç'ta kaldı.

Dakika 14: Emrah'ın pasını alan Thiam, savunmanın arkasına sarkmak istedi, ancak topu açınca Ertaç karşıladı.

Dakika 19: Aabid'in hatalı pasını Thiam kaptı, atak geliştirirken Haddadi tarafından durduruldu.

Dakika 21: Malatya atağında savunma arkasına atılan topu alan Tetteh, sağdan ceza sahasına girerken pasını çıkardı. Topla buluşan Adem Büyük, açılan kalecinin üzerinden aşırma vuruş denedi. Lung, topu almayı başardı.

Dakika 25 GOL: Yeni Malatyaspor Mounir ile öne geçti. Orta sahada topla buluşan Ndong, Mounir'e pas attı. Soldan ceza sahasına giren Mounir, kaleci Lung ile karşı karşıya iken dar açıda güzel bir vuruş yaptı ve uzak köşeden topu ağlarla buluşturdu:1-0

Dakika 28: Yeni Malatyaspor'un paslaşarak kullandığı serbest vuruşta topla son buluşan Aabid'in ortasını rakip savunma karşıladı.

Dakika 30: Mustafa Eskihellaç'ın sağdan ortaladığı topla buluşan Tetteh, Ndong'a geri pas çıkardı, bu futbolcunun şutu farklı bir şekilde auta gitti.

Dakika 32: Solda topu süren Mounir, Tetteh'e pas atmak istedi. Uğur araya girdi, topu kaptı.

Dakika 34: Emrah Başsan'ın sağdan kaleye ortaladığı topu Kaleci Ertaç kornere çeldi. Sonuç yok.

Dakika 36 GOL: Yeni Malatyaspor, farkı ikiye çıkardı. Mounir Chouiard, soldan kazandığı topu ceza sahası yayındaki Adem Büyük'le buluşturdu. Uğur Demirok'tan sıyrılarak kaleciyle karşı karşıya kalan Adem Büyük, sağ köşeye vurdu ve golü kaydetti: 2-0

Dakika 38: Emrah Başsan'ın pasıyla buluşan Onur Bulut, arka direğe çıkardığı topa hamle yapan arkadaşı olmadı.

Dakika 44: Malatya akınında Haddadi sol kanattan serbest vuruş kullandı. Gelen topa Wallace kafayı vurdu, farklı bir şekilde üstten aut.

Hakem oynanmamış süre olarak 2 dakikayı işaret etti.

İlk yarı 0-0 kapandı.

Dakika 48: Attamah'ın pasıyla topla buluşan Thiam'ın ortasını Wallace penaltı noktası civarında karşıladı.

Dakika 51: Mustafa Eskihellaç topla giderken Gökhan Sazdağı tarafından faulle durduruldu.

Dakika 52 GOL- İPTAL: Serbest atışı Aabid kullandı. Hosseini'nin karşıladığı topu Mounir kaptı. Sert vuruşunda savunmadan seken top ağlarla buluştu. Ancak ofsayt gerekçesiyle gol geçerli sayılmadı.

Dakika 53: Campanharo'nun kullandığı serbest vuruşta topu savunma karşıladı.

Dakika 54: Gavranovic'in sert şutu Kaleci Ertaç'ta kaldı.

DAKİKA 56 GOL: Bu dakikada Kayserispor golü buldu. Sağdan arka direğe doğru yapılan ortada topa yükselen Gavranovic kafayı vurdu, üst direğin içine çarpan top ağlarla buluştu: 2-1

Dakika 59: Korner atışını Mounir kullandı. Ceza sahasına gelen topu Kayseri savunması uzaklaştırdı.

Dakika 61: Mustafa Pektemek'in pasıyla Malatya ceza sahasına giren Onur'un sert şutunda Ertaç uzanarak müdahale etti ve gole izin vermedi.

Dakika 62: Gavranovic'in pasıyla topla buluşan Thiam'ın vuruşunda top yandan autla sonuçlandı.

Dakika 67: Aabid'in pasına hamle yapan Tetteh savunma arkasına sarktı ve ceza sahasına girmek isterken Kemen araya girerek, atağı taçla kesti.

Dakika 68: Kemen'in uzun pasıyla buluşan Onur Bulut yerden vurdu, topu Ertaç kontrol etti.

Dakika 73 GOL POZİSYONU: Soldan hızlı gelişen Yeni Malatya atağında Mounir, penaltı noktası yakınındaki Tetteh'i topla buluşturdu. Bu futbolcu dönerek vurdu, kaleci Lung son anda ayak koyarak golü önledi.

Dakika 79: Malatya atağı hızlı gelişti, Adem Büyük sağdan ceza sahasına girmek isterken savunma müdahale etti. Seken topa Mallan sert vurdu, aut.

Dakika 81 PENALTI BEKLENTİSİ: Soldan rakip ceza sahasına giren Mounir, Hosseini tarafından yere indirildi. Yeni Malatyasporlu futbolcular penaltı beklerken hakem oyunu devam ettirdi.

Dakika 82 VAR UYARISI: VAR tarafından uyarılan hakem Hüseyin Göçek, pozisyonu tekrar izleme gereği duymadan oyunu devam ettirdi.

Dakika 86: Yeni Malatya'nın sağdan kazandığı serbest atışı Mallan kullandı, top herkesi aştı ve ters kanada açıldı.

Dakika 89 GOL POZİSYONU: Yeni Malatyaspor atağında Mounir, top kontrolünü yapamayınca önemli bir gol fırsatı kaçtı.

4. Hakem oynanmamış süre olarak 5 dakikayı gösterdi.

Dakika 90+1 GOL: Kayseri atağında, ayağında oyaladığı topu Adem Büyük'ten kapan Thiam'ın soldan ortaladığı top savunmadan sekti, topu önünde bulan Mustafa Pektemek sol çaprazdan dönerek vurdu ve golü attı: 2-2

Karşılaşma 2-2 sona erdi.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

31 yorum yapılmış

  • Sayim (2 yıl önce)
    Sayın yorumcular siz futbolcuları teknik heyeti yunetimi yerdan yere vuruyorsunuz tam buna eyvalla peki siz uzariniza fidanı yaptinizmi asalah turbunlari dodurdunuz takımı destekleriniz ozaman kimsayi elestimaya haliniz yko siz sperlig taraftarlığı hak ediyorsunuz siz gidin sek sek oynayın ftbol sizin neyina
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu yazımı kaldirirmisiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Vehbi (2 yıl önce)
    Saygıdeğer Malatyaspor taraftarları futbolda her netice olabilir fakat sen ilk devreyi 2-0 önde bitirmişsin orta yapılıyor sadık ve semih efendi topu seyrediyor,hiç hareketleri yok,hadi gol yediniz uzatmalar oynanıyor Takımın kaptanı Adem bey top sana gelmiş yanında 2 kayserli var sana baskı yapacak niye duruyorsun ya topu rakip ceza alanına at veya taça at,veya geride bulunan arkadaşına at oda uzun vuracak top kendi alanından uzaklaşacak zaman kazanacaksın zaten hakemler bizi biçmek için görevlendiriliyor bakın Cüneyt Çakıra,Yasın Kola,Hüseyin Göçeke bunları atayan Malatya düşmanı Yunus Yıldırımdır Hakem Penaltıyı vermiyor Var çağırmıyor bu eski hakemlere daha görev verilmemesi gerekir.Hocam size gelince oyuncu değişikliğini yanlış yapıyorsun Malatyanında fazla lobisi yok olacağı bu herkese saygı ve sevgiler sunarım
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplan (2 yıl önce)
    2-0 öne geçmişiz normalde bir teknik direktör orta sahayı güçlendirerek Jospin'i alıp oyunu tutmayı bileceği yerde oyuna ofansif orta saha Mallan'ı alıyor.İlerde top tutan tek adam olan Tetteh'i çıkartıp Kubilay'ı alıyor.Bu maç sadece hocaya yazar...
    0
    0
    Yanıtla
  • Gideri var (2 yıl önce)
    Takım çok boş
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (2 yıl önce)
    Adem sağ olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • faho (2 yıl önce)
    Şu semihî hemen postalamak lazım..ben hayatımda bu kadar kötü bir oyuncu görmedim
    0
    0
    Yanıtla
  • faho (2 yıl önce)
    bu maçta da kaybedilen 2 puanı Adem'e yazalım..zaten her hafta çok şükür birine yazılıyor bu semih ne iş yapar en ufak dokunuşta adem ile beraber yerdeler..arkadaşlar olmuyor ve bence hocanında bu oyuncularla işi çok zor..bu arada adil efendinin sesi soluğu çıkmıyor eğer hocaya transfer yapmazsa bu takım yolcu beyler..hoca Romanyadan 5_6 oyuncu getirmek istiyor ama para problem ..onun için maalesef yolcu diyorum..( yenilen 2.golü mahalle takımı yemez yazıklar olsun..
    0
    0
    Yanıtla
  • Serkan44 (2 yıl önce)
    Bu takımda oyuncu değişikliği yapmayarak takımı ve 3 puanı sabote eden yedek oyuncularını aşağılayan gençlerden nefret eden sayın teknik direktör artık gidin her maç aynı sabotajı yapmanızdan ve puan kaybetmekten bıktık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Serkan kardeş hoca ne yaptı ya bana açıklarmısın..1. golde adam bomboş,2. golde Adem efendi golü attı ,sen hocanın yerinde olsan ne yaparsın
    0
    0
    Yanıtla
  • Serkan44 (2 yıl önce)faho isimli kullanıcı yorumuna
    Dakika 90 olmuş daha 3 oyuncu değişiklik hakkın var hem zaman kazanırdım hem de taze kan sunardım sahaya
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Saim (2 yıl önce)
    Bugün takım gayretliydi zaman zaman Haddadi ve Abid' pas hatalari yapsada yediğimiz ilk gol evlere şenlik süper lig takimi bu şekilde gol yememeli.Orta yapan futbolcuya rahat orta yatırmamalı. Bana göre hakem penaltıyı yedi.yedigimiz gol oncesi Adem hata yaptı ancak posizyona faul verilebilinirdi.Hakem iyi niyetli değildi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Buca Kombi Servis (2 yıl önce)
    Bir takımı düşünün bu kadar çaresiz Karagümrük maçı 3-4 Alanya maçı 2-6 Şimdide bu maç 2-2 diğer maçları hatırlatmaya bence hiç gerek bile yok Boş vermişcesine oynuyor oyuncular. Biride çıkıp hayırdır diyen yok Yok çünkü parayı veren hesap sorar Oyunculara hesap soracak paraları yok...
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (2 yıl önce)
    Bir takımın düşüşünü görüpte sesini çıkarmayan sözde seçilmişler bu tablo sizlere yazılacak, hocam bu Adem Büyük ü oynatma her topu öldürüyor dönen de tehlike, zaten yediğimiz ikinci gol O nun klasik hareketleri sonunda topu kaybetti gol oldu, şuan bizi 2 farklı durumdan 2 gol yeniyorsa herkes düşünmeli bir de şu var bizim lehimize de var olsa, koskoca şehrin kaderi bu olmamalı üzülüyorum, bizi üzenlerin de üzüldüğünü sanmıyorum yazıklar olsun....
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (2 yıl önce)
    Ne zaman koruduki. Y. Malatyaspor bitti. Haftalar önce bitti. Geçmiş olsun. Sahipsiz şehrin sahipsiz takımı. Malatya lı olmakla övünen o sahte Malatya lılar neredesiniz. Malatya Türkiye ye rezil oldu rezil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Guşgana (2 yıl önce)
    Onu bunu bırakın.. penaltıyı yediler penaltıyı.. sadece kötü oyun değil , hakemlerde üzerimize oynuyor..ne yaparsak yapalım Malatyaspor un üstü çizilmiştir.. Var a gidip izlenmedi pozisyon.. buz gibi penaltı verilmedi..
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (2 yıl önce)
    İnşallah burnunuzdan gelir takımı bu hale düşüren yönetim teknik direktör ve fotbolcular hepinizin söylenecek son söz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Sumudica hatalı oyuncu değişikliğiyle maçı verdi.semihin sahada ne iş yaptığını bilen varmı.Adem ve ryan aabid her zamanki gibi facia idi.maç bitiminde bildiğim bütün bedduaları okudum.yazıklar olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (2 yıl önce)
    Sayın başkanın oluşturduğu muhteşem takım,oyuncu değiştirmekten korkan bir teknik direktör, laubali bir takım kaptanı ve tribünleri boş bırakan bir malatya halkı...bu şehir siyasetcisiyle, yönetimi ve takımıyla, taraftarıyla bu ligi haketmiyor maalesef...
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Bosu bosuna hocaya as oyunculara para vermeye gerek yok cunku kurtulus yok kumeye dustuk ve. Yorumuma son veriyorum maclari izlemeyecem tansiyonum bozuluyor uyukularim kacti
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (2 yıl önce)
    Sumikada yine yanlış adamları çıkardı çok büyük hata yaptı. Endok kötünün iyisi idi. Saha da top atamayan rean abid ve haddadi çıkarmaması futbol bilgisinin kıt olduğu nu gösteriyor. Yazık oldu çok yazık oldu. Bu takıma iki tane sağlam orta saha oyuncusu alınmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Umutlar bir bir tükeniyor ligin ilk düşen takımı olacağız düşmekle kalmayıp bu borçlarla 2005 yılında düşen Malatya'nın yanında yer alacağız , bugüne kadar Başkana sitem ediyordum hala o koltukta oturuyor ve şehirde hiç tepki görmüyorsa ,bırakın sitem etmeyi başkanı alkışlıyorum tek isteğim takımdan malatya adını çıkarsın ve maçlarını Malatya dışında oynasın .
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (2 yıl önce)
    Adem bu takımı iyiice sabote etmeye başladı. Her hafta aynı manzara artık yeter. Her dokunduklarında insan kendini yere atar mı? İlerde anladım da, kendi kalende hatta ceza sahanda bile bu hareket yapılır mı? Böyle yaparsan Allah'ın adaleti tecelli eder. Bu takım artık iflah olmaz. Umudum kalmadı...
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdullah (2 yıl önce)
    Kazansalardı şaşırırdım.Alıştik artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (2 yıl önce)
    Bu maçı iki pas atamayan rean abid ve ceza alanı içinde topa vurmayı bilmeyen haddadi yüzünden yedik. Rean abid tek bir orta yaşamamıştır. Bu iki futbolcu derhal gönderilmelidir. Ve orta saha iki tane adam gibi futbolcu alınmalıdır
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Adil gevreğin takımı 1 puan almayı başardı.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Helal olsun kayseriye tebrikler hikmet hoca artik kurtulusu yok malatya kumeye dustu
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Bu takım maçı galip götüremez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dincer (2 yıl önce)
    Ndongu görünce Ahmet ildizi bile arayacağım aklima gelmezdi.. hoca ne yapsın..hoca kalırsa ve istedikleri oyuncular alınırsa bu takım beklenenden iyi yerde bitirir
    0
    0
    Yanıtla
  • Endok çıkınca yenildik. Yanlış yaptı hoca rean abid almalı idi oyundan
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Her yorumumda hoca 5,4,1, oynat maci alirsin devam etsin bu sisteme ilgte kaliriz
    0
    0
    Yanıtla