SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ne Yaptıysak Milletimizle Beraber Yaptık"

0
Güncellendi - 2022-01-02 01:18:16
A- A+ PAYLAŞ

Esnaf ziyaretinde konuşan AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, "Bizim siyasetimiz göstermelik siyaset olmadı. Biz 19 yıldır gönülden siyaset yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Bugüne kadar nasıl esnafımızın ve vatandaşımızın  yanında durduysak bundan sonra da  aynı şekilde duracağız" dedi.

Milletvekili Ahmet Çakır, İnönü Caddesinde esnafları ziyaret ederek talep ve önerilerini dinledi. Ziyaret sırasında esnaflara kolaylıklar dileyen Çakır, vatandaşlarla da sohbet etti.

Her zaman halkla içe içe olmaya ve onların taleplerini dinlemeye büyük özen gösterdiklerini dile getiren Milletvekili Çakır, AKP'nin başarılı hizmet siyasetinin altında ortak akıl ve istişarenin yattığını ifade etti.

Çakır, "Talepleri yerinde görmek, ortak bir akılla sorunları çözmek, partimizin çalışmalarını anlatmak için sık sık sahaya iniyoruz. Vatandaşlarımızla bir arada olmak onlarla hasbihal etmek bizi çok motive ediyor.  Milletin partisi olarak bugüne kadar yürüttüğümüz başarılı hizmet  siyasetinin altında ortak akıl ve istişare yatıyor. Biz hiçbir zaman milletimizden kopuk bir siyaset yürütmedik. Ne yaptıysak milletimizle beraber yaptık. Vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın taleplerini hep çözme gayretinde olduk. Bizim siyasetimiz göstermelik siyaset olmadı. Biz 19 yıldır gönülden siyaset yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Bugüne kadar nasıl esnafımızın ve vatandaşımızın  yanında durduysak bundan sonra da aynı şekilde duracağız. Bu millete en güzel şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

AKP olarak özellikle pandemi döneminde esnaflara ciddi destekler verdiklerini kaydeden Çakır, "Ticaret Bakanlığımız tarafından Kovid-19 pandemisi nedeniyle Cumhurbaşkanımızın kararları doğrultusunda esnaf ve sanatkarlara gelir kaybı desteği, kira desteği, 3 bin lira ve 5 bin lira tutarlı hibeler kapsamında 8.9 milyar lira karşılıksız destek sağlandı. Bu çok önemli bir rakam. Ayrıca 1 Ocak 2021-20 Kasım 2021 döneminde esnaf ve sanatkarlara Halkbank kaynaklarından 214 bin 146 adet faiz indirimli kredi kullanımı yapıldı ve kullanımların toplam tutarı da 28 milyar lirayı buldu. Esnaflarımıza desteklerimiz devam edecek. Ticari hayatın aksamaması için dün olduğu gibi bugün de elimizden geleni ortaya koyacağız" diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • Halil (2 yıl önce)
    Yapmis olduğunuz suçlara milleti alet etmeyin
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (2 yıl önce)
    Halay çekenler gece yapılan fahiş elektrik, benzin, doğalgaz zamlarını görünce horon a durmuştur herhalde!
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Bize müstehak valla beter olalım kurunun yaninda yaşi da yaktınız Allah a havalesiniz sizler ve şakşakçilariniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Cumali (2 yıl önce)
    Çok doğru herşeyi milletleriyle yaptılar ama kendinden olan milletleriyle beraber zenginleştiler beraber makam mevki sahibi oldular beraber kamunun en güzel en kallavi yerlerine yerleştiler ve daha vs.vs.vs.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (2 yıl önce)
    MALATYA belediye başkanı vardı oda asdığım aştık kestıyım kesikti 20 korumayla dolaşırdı. 60 yaşındaki bir vatandaşı sürüyerek ayağına getirtti.ve ceketimi assam kazanırım dedi.noldu malatya ona sandıkta osmanlı tokadını atti münür erkan . Adamda kibir vardı,ama adam çalışırdı malatyada birçok eseri var.SIZIN NE ESERINIZ VAR SAYIN VEKİLLER ?????? Malatya için ne yaptiniz 6 tane milletin seçmiş oldugu vekil ???????
    0
    0
    Yanıtla
  • Çocuklar soğukta bekliyor (2 yıl önce)
    Minibüs ucuz diye öğrenci almıyor otobüsler dolu okul saatlerinde
    0
    0
    Yanıtla
  • erhan (2 yıl önce)
    ne yaptınki yaptıysan çevrene yaptın bana bişey yapmadın işinize gelenin işini yapıyorsun belediye başkanı iken bir sürü insanı işe aldın biz geldiğimizde personel ihtiyacımız yok dedin bir sürü insanı işe aldın hakkımı helal etmiyorum sana
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüsnü (2 yıl önce)
    O halay çekenleri davul ve zurnacıları davet edelim..Parası neyse verelim.Ne yaptıysak milletle beraber yaptık diyenleride çağıralım.Pazartesi günü açıklanacak memur ve emekli zammının acısını ,yapılan elektrik ve doğalgaz zammı ile çıkartan yetkililerle beraber meydanda halay çekelim.Dolar düştü diye halay çekmek size mantıklı geliyorda,Elektrik ve doğalgaza zam geldi diye halay çekmek neden mantıkız geliyor?Dolar yükeken herşey daha ucuz değilmiydi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Suleyman Demir (2 yıl önce)
    Zamları yapıştırırken milletle beraber mi yaptınız? Siz söylediğiniz yalana inanıyormusunuz? Bu milleti o kadar fakirleştirdiniz ki, öyle bir hale getirdiniz ki bunun hesabını bu dünyada da ahirette de muhakkak vereceksiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mltykrl (2 yıl önce)
    Şunu merak ediyorum bu söylediklerini duygusallığa bağlayıp gururla hatta ağlayarak okuyan kaç Malatyalı var.büyük çoğunluğu ama ben sayısını merak ettim.inanmaya devam Malatya...
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş 44 (2 yıl önce)
    Milleti son gelen zamlarla yapacağınızı yaptınız daha ne olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Evet %125 elektrik zammını, %25 doğalgaz zammını da millet ile birlikte 1 Ocak ta yaptınız. Nerde Malatya nın halaycıları çağırın davulcuyu zurnacıyı. Elektrik doğalgaz faturaları ile halay çekelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (2 yıl önce)
    Bırakın bu işleri devlet para işleri seçim yaklaşıyor sizleri daha çok görer olduk alayına oy yok hergün zamla yatıp kalkıyoruz kaşıkla verip kepçeyle alıyorsunuz!!!!
    0
    0
    Yanıtla