SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yolcu Otobüsünde 65 Kilo 650 Gram Eroin Ele Geçti

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da narkotik ekiplerince 2022 yılının ilk  operasyonunda yolcu otobüsünde 65 kilo 650 gram eroin ele geçirildi. 

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince Malatya-Elazığ Karayolu üzerindeki polis uygulama noktasında yolcu otobüsü durdurularak, Narkotik dedektör köpeği "Neptün" ile arama yapıldı. 

https://youtu.be/fa1i12H7gjA

Otobüsün bagajında narkotik dedektör köpeği "Neptün"ün tepki vermesi üzerine bir kutuda havlu paketlerinin içerisine gizlenmiş vaziyette kokmaması için de nane ile kaplanmış 65 kilo 650 gram eroin bulundu. 

Narkotik ekiplerince kutuların sahibi olan M.A.I., "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti Yapmak" suçundan gözaltına alındı. 

Soruşturma sürüyor.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Şorikli yaşar (2 yıl önce)
    Malatya da esrar ve hapların bonzainin içine EROİN katıyorlar ki millet bağımlı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Benji (2 yıl önce)
    Hangi firma acaba bilen var mı
    0
    0
    Yanıtla
  • abdulvahapgülezgin (2 yıl önce)
    65 kg 650 (otobüsün plakası gibi) manidar olmuş
    0
    0
    Yanıtla
  • Zafer (2 yıl önce)
    Zehir tacirlerine nefes aldırmamak gerek,polisimizi rahat bırakirsa pudra şekerci yöneticiler inanıyorum ki ülkemizde uyuşturucunun emaresi kalmaz,kolluk kuvvetlerimiz tüm icerdeki ve dısardaki malum kişilere rağmen aslanlar gibi operasyonlarını yapıyor,Var olun sağ olun
    0
    0
    Yanıtla