SON DAKİKA
SON DEPREMLER

20 Hafta Tamamlandı, YMS Sonuncu Sıraya Demir Attı!

0
Güncellendi - 2022-01-11 01:22:11
20 Hafta Tamamlandı, YMS Sonuncu Sıraya Demir Attı!
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig'de 20. hafta bugün oynanan tek maçla sona erdi. Ligin kapanış maçında Fenerbahçe, ağırladığı Adana Demirspor'a 2-1 mağlup oldu. Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, haftanın açılış maçında deplasmanda Trabzonspor'a 1-0 mağlup olarak puan cetvelinin son sırasına adeta demirledi.

Konuk ettiği Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'u 1-0 yenen Trabzonspor, puanını 49'a yükselterek liderliğini sürdürdü. İkinci sıradaki İttifak Holding Konyaspor sahasında Demir Grup Sivasspor'a 1-0 mağlup oldu ve 39 puanda kaldı.

TOPLU SONUÇLAR VE PUAN CETVELİ

Ligin 20. haftasında oynanan maçlarda alınan sonuçlar şöyle:

Trabzonspor-Öznur Kablo Yeni Malatyaspor: 1-0

Gaziantep FK-VavaCars Fatih Karagümrük: 3-1

Aytemiz Alanyaspor-Medipol Başakşehir: 1-1

Kasımpaşa-Atakaş Hatayspor: 3-1

Galatasaray-GZT Giresunspor: 0-1

İttifak Holding Konyaspor-Demir Grup Sivasspor: 0-1

Yukatel Kayserispor-Altay: 1-0

Göztepe-Fraport TAV Antalyaspor: 4-0

Çaykur Rizespor-Beşiktaş: 2-2

Fenerbahçe-Adana Demirspor: 1-2

Bu sonuçların ardından puan cetveli şöyle oluştu:

21. HAFTANIN PROGRAMI

14 Ocak Cuma:

20.00 Öznur Kablo Yeni Malatyaspor-Göztepe (Yeni Malatya)

20.00 Beşiktaş-Gaziantep FK (Vodafone Park)

15 Ocak Cumartesi:

13.30 Adana Demirspor-Yukatel Kayserispor (Yeni Adana)

16.00 VavaCars Fatih Karagümrük-Çaykur Rizespor (Atatürk Olimpiyat)

16.00 Demir Grup Sivasspor-Trabzonspor (Bahçeşehir Okulları Sivas 4 Eylül)

19.00 Medipol Başakşehir-İttifak Holding Konyaspor (Başakşehir Fatih Terim)

19.00 Fraport TAV Antalyaspor-Fenerbahçe (Antalya)

16 Ocak Pazar:

13.30 Altay-Aytemiz Alanyaspor (Bornova Aziz Kocaoğlu)

16.00 GZT Giresunspor-Kasımpaşa (Çotanak)

19.00 Atakaş Hatayspor-Galatasaray (Yeni Hatay)

İstanbul, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Efsane Malatyasporlu 1966 (2 yıl önce)
    Rakiplerimizim ( Altay, Kayserispor ) hariç hepsi buraya gelecek, inanırsak, ki bunu 2002 yılınında gösterdik, başardık. Yine aynısını yapabiliriz, yeter ki inanalım, birlik olalım, bir olalım, biliyorum önümüzde engel çok, başta sahipsizlik, Tff nin engeli, içimizdeki İrlandalılar gibi bir çok etken var. Bunlara rağmen başaracağız, bütün maçlara final maçı gözüyle bakacağız. Maalesef benim de en büyük korkum son 10 yıldır 6 puanlık maçları almama gibi bir alışkanlığımız var bunu da yenersek bu iş tamamdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakemlere laf söyleyen adil bey e soruyorum Galatasaray Hakemlere isyan ederken neden Galatasaray ın yanında durmadınız da aleyhinde demeç veriyordunuz ve kulüpler Birliğin de de bildiri hazırlayıp ali koç bey e sempatik görünmeye çalışırken düşünmeliydiniz bir gün size de adalet lazım olur diye hiç düşünmediniz mi. hani hakemlerde insandı hata yapabilirlerdi demiştiniz HAKEMLER ÇOK DELİKANLI VE BİR OKADARDA DÜRÜSTLER değişen tek bir şey var oda adil beyin demeçleri böyle yaparak kendiniz ile çelişiyorsunuz yazıktır yapmayın. Eğer bir şeyler yapmak istiyorsanız da en iyisi istifa etmek olurrrr
    0
    0
    Yanıtla
  • abdulvahapgülezgin (2 yıl önce)
    yönetimden hocaya takıma serzenişte bulunan ama iş sahiplenmeye gelince ardına bile bakmadan ortamdan kaçan bir şehrin (siyasetçisinden , en küçük (yaşça) bireyine kadar) üst liglere layık olduğunu düşünmüyorum. bu yorumun altında bana ve benim gibi düşünenlere karşı olan kalemşörlere de buradan ....tın...
    0
    0
    Yanıtla