SON DAKİKA
SON DEPREMLER

50 Kök Kayısı Ağacına Kesilerek Zarar Verildi

50 Kök Kayısı Ağacına Kesilerek Zarar Verildi
A- A+ PAYLAŞ

Akçadağ ilçesinde bir bahçede bulunan yaklaşık 50 kayısı ağacı, kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından zarar verildi.

Malatya’nın Akçadağ ilçesine bağlı Sarıhacı köyünde yaşayan Kenan Kaya, bahçesini ilaçlamaya giderken hayatının şokunu yaşadı. Yaklaşık 40 yıllık kayısı ağaçlarının kimliği belirsiz kişi ve kişiler tarafından zarar gördüğünü belirten Kaya, suçluların tespit edilmesini ve mağduriyetinin giderilmesini istiyor.

Kayısıları ilaçlamaya giderken yaklaşık 50 kayısı ağacının kesilmiş olduğunu gören Kenan Kaya, “Kayısılarımız bahçeyi ilaçlamaya gittiğimde kesilmiş bir vaziyette 7 ağaç kökten kesilmiş. Yaklaşık 50 ağacımın ise bütün dalları kırılıp zarar verilmiştir. Jandarma ekipleri, olay yeri inceleme ekiplerine bilgi verdim. Yaklaşık 35-40 yıllık kayısı ağaçları. Bu bahçeyi 6 ay önce bu kardeşim aldı. Bakımını ben yapmaktayım. Kimseyle husumetimiz yok. Mağduriyetimin giderilmesi için yetkililerden yardım istiyorum” diye konuştu.

Jandarma, ağaç kesimi ile ilgili inceleme başlattı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız